Disklejmer: Ovo sto slijedi je moje misljenje bazirano na mom iskustvu, i uistinu mi ne ne prepucava 'kako nisu svi takvi' etc. Znam. Al nije bitno za ono sto pisem :)
Ako trazis potvrdu pripadnika monoteisticke religije da je nesto sto SAMA radis za svoje tijelo i duh (yoga) (ili eventualno uz pomoc - reiki) - dobro - cisto sumnjam da ces to dobiti. Za pocetak - ne zanima ih, pa ne znaju nista o tome (ili se ne zele informirati) - pa onda eventualno pricaju da je to zlo, jer je to jedino sto znaju reci.
Ako izbjegnes sarlatane, a to obje znamo koga mozes pitati i traziti savjet, mislim da sto god radis 'sa svoje najvece dobro' - ti jednostavno ne moze stetiti :)
A hoce li to neki 'extremist' voditi pod 'zlo' ili nece - njegov problem.
Isti ti ljudi pricaju i da je homosexualnost zlo, da je imanje svog stava zlo (tj. ako ne dijelis misljenje sa zajednicom), s druge strane da je normalno da zena bude u braku gdje ju muz mlati 'jer ona je njegova zena i sta sad, nek trpi za bolji brak' :roll:
Pitanje je samo cemu ces TI vjerovati.
U svakom crticu postoje sarlatani, i point je samo izbjeci ih.
Ne raditi nesto sto NE zelis napraviti. Tipa ono, netko te uvjerava da je bas dobro za tebe da se napravi nesto, a ti za to nisi ziher - onda to NE radis. Mozda to napravis kasnije ako sama zakljucis da to treba ili da uistinu vjerujes osobi. :)
Point je povjerenja u nekoga i ne se razocarati :)
Ljudi kojima sam ja vjerovala po tom iscjeljiteljskom pitanju me uistinu nisu razocarali, i uvijek su mi bili oslonac. Bilo je tu mnogo drugih koji su vise sluzili kao alat, a ne da su oni bili primarni, tako da u smislu mog povjerenja nisu bitni, jer su 'ispunjavali nalog' osobe kojoj vjerujem, jel :)
I naravno - na pocetku je vrlo zdravo raditi double check prije nekih cudnih stvari :D
A i pricati. Ono, ako ti netko zeli pomoci, al je sav nekako tajanstven... ono :/ Ja volim otvorene i iskrene ljude. :)
Sto se tice koristenja drveta zivota, idi i pitaj znas-koga koga da pitas dalje, ako te to toliko zanima :)
Mislim da je za pocetak to bitno bolji info nego net :) ili jos gore - ovaj forum :P
Ono, ides matematicare pitati nesto sto nije matematika :P :P :P
Disklejmer: Ovo sto slijedi je moje misljenje bazirano na mom iskustvu, i uistinu mi ne ne prepucava 'kako nisu svi takvi' etc. Znam. Al nije bitno za ono sto pisem
Ako trazis potvrdu pripadnika monoteisticke religije da je nesto sto SAMA radis za svoje tijelo i duh (yoga) (ili eventualno uz pomoc - reiki) - dobro - cisto sumnjam da ces to dobiti. Za pocetak - ne zanima ih, pa ne znaju nista o tome (ili se ne zele informirati) - pa onda eventualno pricaju da je to zlo, jer je to jedino sto znaju reci.
Ako izbjegnes sarlatane, a to obje znamo koga mozes pitati i traziti savjet, mislim da sto god radis 'sa svoje najvece dobro' - ti jednostavno ne moze stetiti
A hoce li to neki 'extremist' voditi pod 'zlo' ili nece - njegov problem.
Isti ti ljudi pricaju i da je homosexualnost zlo, da je imanje svog stava zlo (tj. ako ne dijelis misljenje sa zajednicom), s druge strane da je normalno da zena bude u braku gdje ju muz mlati 'jer ona je njegova zena i sta sad, nek trpi za bolji brak'
Pitanje je samo cemu ces TI vjerovati.
U svakom crticu postoje sarlatani, i point je samo izbjeci ih.
Ne raditi nesto sto NE zelis napraviti. Tipa ono, netko te uvjerava da je bas dobro za tebe da se napravi nesto, a ti za to nisi ziher - onda to NE radis. Mozda to napravis kasnije ako sama zakljucis da to treba ili da uistinu vjerujes osobi.
Point je povjerenja u nekoga i ne se razocarati
Ljudi kojima sam ja vjerovala po tom iscjeljiteljskom pitanju me uistinu nisu razocarali, i uvijek su mi bili oslonac. Bilo je tu mnogo drugih koji su vise sluzili kao alat, a ne da su oni bili primarni, tako da u smislu mog povjerenja nisu bitni, jer su 'ispunjavali nalog' osobe kojoj vjerujem, jel
I naravno - na pocetku je vrlo zdravo raditi double check prije nekih cudnih stvari
A i pricati. Ono, ako ti netko zeli pomoci, al je sav nekako tajanstven... ono Ja volim otvorene i iskrene ljude.
Sto se tice koristenja drveta zivota, idi i pitaj znas-koga koga da pitas dalje, ako te to toliko zanima
Mislim da je za pocetak to bitno bolji info nego net ili jos gore - ovaj forum
Ono, ides matematicare pitati nesto sto nije matematika
_________________ It's not who you love. It's how.
|