Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
robi Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
rafaelm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
rafaelm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
shumi1 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:59 čet, 23. 12. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="rafaelm"]Da li se smije instalirati win7 skinut sa msdnaa, na dva kompa? (pc i laptop)[/quote]
Imaš to na MSDNAA pod F.A.Q.:
Ako si ulogiran, ideš na dnu stranice na "Supoort" pa tamo je negdje link na "frequently asked questions" (meni je link http://msdn62.e-academy.com/elms/StorefrontSupport/MsdnaaFaq.aspx?campus=msdnaa_hf2441&np1=17#3)
[quote="MSDNAA F.A.Q."]Q: Can I install my software on two computers at once?
A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes. NOTE: If you require another key for a product you must contact the PA (program administrator) at your school. Your PA's contact email information can be found in the support page. Click on the Support button above. Also, friends, family and colleagues not currently enrolled in a course that is part of an MSDNAA department are not allowed to access or use the software available from this website. (For examples of appropriate usage see: http://msdn.microsoft.com/en-ca/academic/bb250609.aspx)[/quote]
rafaelm (napisa): | Da li se smije instalirati win7 skinut sa msdnaa, na dva kompa? (pc i laptop) |
Imaš to na MSDNAA pod F.A.Q.:
Ako si ulogiran, ideš na dnu stranice na "Supoort" pa tamo je negdje link na "frequently asked questions" (meni je link http://msdn62.e-academy.com/elms/StorefrontSupport/MsdnaaFaq.aspx?campus=msdnaa_hf2441&np1=17#3)
MSDNAA F.A.Q. (napisa): | Q: Can I install my software on two computers at once?
A: Yes, as long as you are the owner of both computers and both are being used for instructional purposes. NOTE: If you require another key for a product you must contact the PA (program administrator) at your school. Your PA's contact email information can be found in the support page. Click on the Support button above. Also, friends, family and colleagues not currently enrolled in a course that is part of an MSDNAA department are not allowed to access or use the software available from this website. (For examples of appropriate usage see: http://msdn.microsoft.com/en-ca/academic/bb250609.aspx) |
_________________ Verum, sine mendatio, certum et verissimum
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:32 čet, 12. 9. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Cobs"]Nedavno sam gledal da bi skinuo Win7 no nisam uspio iz dva razloga. Jedan je zato jer mi je istekao račun (to valjda trebam ić samo produžit, makar prije nisam trebao produživati, no pretpostavljam da je to zbog toga što sam ga otvorio na preddiplomskom?).
Drugi problem je bio što mi je pisalo da Win7 nije dostupan u Hrvatskoj? Nisam primjetio da se bilo gdje spominjao (bar na ovoj temi) taj problem, pa ako netko zna o čemu se radi? Probao sam isto tako skinuti i XP, te za njega nema nikakvih restrikcija vezanih uz državu studija/prebivališta?[/quote]
bilo je neko rpebacivanje racuna pa ti mozda nije prebaceno, odi u rc to pogledati
ja sam skinuo bez ikakvih problema, prvo onaj installer (uz koji sam dobio key) i onda nakon tog installera ISO OS-a
Cobs (napisa): | Nedavno sam gledal da bi skinuo Win7 no nisam uspio iz dva razloga. Jedan je zato jer mi je istekao račun (to valjda trebam ić samo produžit, makar prije nisam trebao produživati, no pretpostavljam da je to zbog toga što sam ga otvorio na preddiplomskom?).
Drugi problem je bio što mi je pisalo da Win7 nije dostupan u Hrvatskoj? Nisam primjetio da se bilo gdje spominjao (bar na ovoj temi) taj problem, pa ako netko zna o čemu se radi? Probao sam isto tako skinuti i XP, te za njega nema nikakvih restrikcija vezanih uz državu studija/prebivališta? |
bilo je neko rpebacivanje racuna pa ti mozda nije prebaceno, odi u rc to pogledati
ja sam skinuo bez ikakvih problema, prvo onaj installer (uz koji sam dobio key) i onda nakon tog installera ISO OS-a
|
|
[Vrh] |
|
|