Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Posao financijskog ili primijenjenog matematičara

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
intelektualac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 13:14 uto, 30. 6. 2009    Naslov: Posao financijskog ili primijenjenog matematičara Citirajte i odgovorite

Interesira me što rade financijski matematičari? Kojim se sve poslovima mogu baviti? Koje povlastice imaju? Koliko zarađuju? Godišnji odmor?
Interesira me što rade financijski matematičari? Kojim se sve poslovima mogu baviti? Koje povlastice imaju? Koliko zarađuju? Godišnji odmor?

Zadnja promjena: intelektualac; 16:00 uto, 30. 6. 2009; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 13:19 uto, 30. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad je već ovakve tema otvorena, da i ja pitam sva ta ista pitanja o ljudima koji završe primjenjenu matematiku. Stekao sam dojam da mogu radit sve,ali i ništa (posebno u Hrvatskoj), pa ako ima netko nekih iskustava, priča... hvala :D

@intelektualac možeš ime teme promijenit u nešto tipa "zaposlenje matematičara" ili tako nešto :D
Kad je već ovakve tema otvorena, da i ja pitam sva ta ista pitanja o ljudima koji završe primjenjenu matematiku. Stekao sam dojam da mogu radit sve,ali i ništa (posebno u Hrvatskoj), pa ako ima netko nekih iskustava, priča... hvala Very Happy

@intelektualac možeš ime teme promijenit u nešto tipa "zaposlenje matematičara" ili tako nešto Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
33 = 49 - 16

PostPostano: 13:20 uto, 30. 6. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

nešto o aktuarima...
[url]http://www.poslovni.hr/83929.aspx[/url]
nešto raznoliko...
http://web.math.hr/nastava/dodiplomski/zasto.html
nešto o aktuarima...
http://www.poslovni.hr/83929.aspx
nešto raznoliko...
http://web.math.hr/nastava/dodiplomski/zasto.html

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 0:28 sub, 25. 7. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, da oživim ovu temu, ponavljam pitanje:
gdje se u Hrvatskoj zapošljavaju ljudi koji završe Primjenjenu matematiku?

Čuo sam dosta priča, da u Hrv nema baš puno mogućnosti, ali da je vani ogromna potražnja, a i zanima me ponešto iz prve ruke, bar kolko-tolko provjereno...

I pitanje za ljude na tom studiju : Izgleda mi jako zanimljivo... jel doista jest?
Evo, da oživim ovu temu, ponavljam pitanje:
gdje se u Hrvatskoj zapošljavaju ljudi koji završe Primjenjenu matematiku?

Čuo sam dosta priča, da u Hrv nema baš puno mogućnosti, ali da je vani ogromna potražnja, a i zanima me ponešto iz prve ruke, bar kolko-tolko provjereno...

I pitanje za ljude na tom studiju : Izgleda mi jako zanimljivo... jel doista jest?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
c_l
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 22 - 25

PostPostano: 23:11 ned, 23. 8. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, super je!!
raznoliko, puno jdbi, metoda i numerike + mehanika, teorija i programi za rjesavanje stvari - preporucila bih svakome jer nema puno ljudi (bilo nas samo 8 prosle god, ne znam kak ce biti na bolonji), prof i predmeti su zakon (ako te zanimaju naravno) i tak, da biram, birala bih to ponovo! ;)

ah da, sto se tice posla, nemam pojma sta cu i kako cu - mentor mi je nabrojao svega 10 ljudi koji nesto s tim mogu raditi u hrv i preporucio odlazak vani, pa hm..
da, super je!!
raznoliko, puno jdbi, metoda i numerike + mehanika, teorija i programi za rjesavanje stvari - preporucila bih svakome jer nema puno ljudi (bilo nas samo 8 prosle god, ne znam kak ce biti na bolonji), prof i predmeti su zakon (ako te zanimaju naravno) i tak, da biram, birala bih to ponovo! Wink

ah da, sto se tice posla, nemam pojma sta cu i kako cu - mentor mi je nabrojao svega 10 ljudi koji nesto s tim mogu raditi u hrv i preporucio odlazak vani, pa hm..

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 7:09 pon, 24. 8. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što se godišnjeg odmora tiče, on je reguliran Zakonom o radu i Kolektivnim ugovorima (ako se zapošljavaš tamo gdje Kolektivni ugovori postoje). Zakonski minimum je 18 dana, a maksimum 30 dana. Na minimum se onda stavlja još dana, npr. 4 dana za VSS...
Što se godišnjeg odmora tiče, on je reguliran Zakonom o radu i Kolektivnim ugovorima (ako se zapošljavaš tamo gdje Kolektivni ugovori postoje). Zakonski minimum je 18 dana, a maksimum 30 dana. Na minimum se onda stavlja još dana, npr. 4 dana za VSS...

by A.Einstein
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum