Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Nova bolnica Dubrava?! Gdje,kako? Umnjak? :)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
23 = 30 - 7

PostPostano: 15:23 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Nova bolnica Dubrava?! Gdje,kako? Umnjak? :) Citirajte i odgovorite

Jel netko zna di je Nova bolnica Dubrava?
Jel to isto sto i KB Dubrava? :oops:
Trebam tamo na pregled kod oralnog kirurga (dogovor oko vadjenja umnjaka), pa ako netko ima iskustva da mi kaze kako da dodjem do tamo, jel to samo tramvajem do Šuškove pa onda uz brdo pjeske ili ima i neki bus koji vozi pokraj bolnice?

Ima li netko iskustva s vajdjenja umnjaka kod njih pod lokalnom anestezijom? :lol:
Jel to isto sto i KB Dubrava? Embarassed
Trebam tamo na pregled kod oralnog kirurga (dogovor oko vadjenja umnjaka), pa ako netko ima iskustva da mi kaze kako da dodjem do tamo, jel to samo tramvajem do Šuškove pa onda uz brdo pjeske ili ima i neki bus koji vozi pokraj bolnice?

Ima li netko iskustva s vajdjenja umnjaka kod njih pod lokalnom anestezijom? Laughing

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 15:37 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Re: Nova bolnica Dubrava?! Gdje,kako? Umnjak? :) Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]Jel netko zna di je Nova bolnica Dubrava?
Jel to isto sto i KB Dubrava? :oops:

Ima li netko iskustva s vajdjenja umnjaka kod njih pod lokalnom anestezijom? :lol:[/quote]

Da, to je isto što i KB Dubrava, odnosno isto što i "Vojna bolnica Dubrava"...
Nalazi se 500-injak metara sjeverno (prema sljemenu) od okretišta tramvaja i autobusa u Dubravi...

Nekoliko buseva prolazi i stoji pored bolnice... Za točne brojeve se moraš točnije informirati...

Evo ovdje [url]http://www.zet.hr/media/45877/dubrava.pdf[/url] kaže da linije broj 232 i 205 stoje pored bolnice....
Liddy (napisa):

Ima li netko iskustva s vajdjenja umnjaka kod njih pod lokalnom anestezijom? Laughing

Da, to je isto što i KB Dubrava, odnosno isto što i "Vojna bolnica Dubrava"...
Nalazi se 500-injak metara sjeverno (prema sljemenu) od okretišta tramvaja i autobusa u Dubravi...

Nekoliko buseva prolazi i stoji pored bolnice... Za točne brojeve se moraš točnije informirati...

Evo ovdje http://www.zet.hr/media/45877/dubrava.pdf kaže da linije broj 232 i 205 stoje pored bolnice....

Zadnja promjena: Gogs; 15:41 pet, 15. 5. 2009; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rafaelm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
76 = 86 - 10

PostPostano: 15:37 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Re: Nova bolnica Dubrava?! Gdje,kako? Umnjak? :) Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]jel to samo tramvajem do Šuškove pa onda uz brdo pjeske ili ima i neki bus koji vozi pokraj bolnice?
[/quote]

Krenes suskovom uz polje, jedno 10-15 min hoda. Bolnica je s desne strane, odma uz cestu, nemozes je promasiti jer je ogromna :)
Liddy (napisa):
jel to samo tramvajem do Šuškove pa onda uz brdo pjeske ili ima i neki bus koji vozi pokraj bolnice?

Krenes suskovom uz polje, jedno 10-15 min hoda. Bolnica je s desne strane, odma uz cestu, nemozes je promasiti jer je ogromna Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 15:38 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Re: Nova bolnica Dubrava?! Gdje,kako? Umnjak? :) Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]Jel netko zna di je Nova bolnica Dubrava?
Jel to isto sto i KB Dubrava? :oops: [/quote]
Da, to je isto. Sa 4, 7, 11 ili 12 dođeš do okretišta tramvaja u Dubravi i onda ili ideš pješke 10 min po Aveniji Gojka Šuška ili na autobus (ne znam koji, probaj nazvati ZET da te preciznije upute).

[img]http://www.kbd.hr/uploads/pics/Mapa_001.jpg[/img]

[quote="Liddy"]Ima li netko iskustva s vajdjenja umnjaka kod njih pod lokalnom anestezijom? :lol:[/quote]
Vadio sam umnjake pod lokalnom anestezijom, ali ne kod njih. Sumnjam da je neka razlika, jedino što će te malo zabolit je ubod inekcije. Za par minuta anestezija počne djelovati i ako je umnjak poslušan, gotova si za 5 do 10 min. :)
Liddy (napisa):

Da, to je isto. Sa 4, 7, 11 ili 12 dođeš do okretišta tramvaja u Dubravi i onda ili ideš pješke 10 min po Aveniji Gojka Šuška ili na autobus (ne znam koji, probaj nazvati ZET da te preciznije upute).

Liddy (napisa):

Vadio sam umnjake pod lokalnom anestezijom, ali ne kod njih. Sumnjam da je neka razlika, jedino što će te malo zabolit je ubod inekcije. Za par minuta anestezija počne djelovati i ako je umnjak poslušan, gotova si za 5 do 10 min. Smile

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 16:55 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije da reklamiram, al, [url=http://earth.google.com/]kicks znate već što[/url]
osim ak ni kod njega nije registrirano, e to bi bilo čudno :)
nije da reklamiram, al, kicks znate već što
osim ak ni kod njega nije registrirano, e to bi bilo čudno Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 17:11 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kad ej vec tema koja me zanima da i ja priupitam: kolko traje da se covjek oporavi od tog vadenja umnjaka? Jel mogu racunat da cu iduci dan tulumarit (jest i pit, neumjereno), i uzivat u tome? U smislu... Volim krvavi biftek al preferiram ak krv nije moja :)
Kad ej vec tema koja me zanima da i ja priupitam: kolko traje da se covjek oporavi od tog vadenja umnjaka? Jel mogu racunat da cu iduci dan tulumarit (jest i pit, neumjereno), i uzivat u tome? U smislu... Volim krvavi biftek al preferiram ak krv nije moja Smile

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 17:46 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Kad ej vec tema koja me zanima da i ja priupitam: kolko traje da se covjek oporavi od tog vadenja umnjaka? Jel mogu racunat da cu iduci dan tulumarit (jest i pit, neumjereno), i uzivat u tome? U smislu... Volim krvavi biftek al preferiram ak krv nije moja :)[/quote]
Već sam zaboravio koliko je oporavak trajao (a nije tako davno bilo :djed: ), što znači da nije nekih problema bilo. Mora se čekat par sati da se rana zatvori i dalje sve po normalnom.

Neumjerena upotreba alkohola možda može izazvat kakve nuspojave u kombinaciji sa anestezijom pa ne bih htio to pretjerano komentirat. Ali sumnjam da bi do nekih problema došlo jer anestezija traje cca 45 min.
Martinab (napisa):
Kad ej vec tema koja me zanima da i ja priupitam: kolko traje da se covjek oporavi od tog vadenja umnjaka? Jel mogu racunat da cu iduci dan tulumarit (jest i pit, neumjereno), i uzivat u tome? U smislu... Volim krvavi biftek al preferiram ak krv nije moja Smile

Već sam zaboravio koliko je oporavak trajao (a nije tako davno bilo Sjecam se ja, bilo je to cetr'est pete... ), što znači da nije nekih problema bilo. Mora se čekat par sati da se rana zatvori i dalje sve po normalnom.

Neumjerena upotreba alkohola možda može izazvat kakve nuspojave u kombinaciji sa anestezijom pa ne bih htio to pretjerano komentirat. Ali sumnjam da bi do nekih problema došlo jer anestezija traje cca 45 min.

Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

140 = 152 - 12

PostPostano: 18:20 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovisi koliko je kompliciran slučaj. Ja sam npr. nakon što su mi ga izbili dobio šav i jedno 3 dana imao laganu upalu. Uglavnom, dosta je boljelo pa sam se kljukao Neofenom i nije mi bilo nimalo ugodno jesti tih par dana.
Ovisi koliko je kompliciran slučaj. Ja sam npr. nakon što su mi ga izbili dobio šav i jedno 3 dana imao laganu upalu. Uglavnom, dosta je boljelo pa sam se kljukao Neofenom i nije mi bilo nimalo ugodno jesti tih par dana.

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 18:34 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

a zasto tamo ides vadit umnjak, ja tamo ne bi isla, nisu mi oni nesto ekstra dobri:(
a zasto tamo ides vadit umnjak, ja tamo ne bi isla, nisu mi oni nesto ekstra dobri:(

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 19:58 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bily, KB Dubrava je vraski velika bolničetina. Tamo ima svega, od ekstra dobrih do ekstra losih.
Bily, KB Dubrava je vraski velika bolničetina. Tamo ima svega, od ekstra dobrih do ekstra losih.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 20:57 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Navodno imaju velik i dobar odjel maksilofacijalne kirurgije; ie zubi, rekonstrukcije lica i sl
Navodno imaju velik i dobar odjel maksilofacijalne kirurgije; ie zubi, rekonstrukcije lica i sl

vedraf
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

11 = 15 - 4

PostPostano: 21:28 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam isto čuo da tamo i nisu baš nešto što se tiče oralne kirurgije.
Kada je meni trebalo vaditi umnjak ja sam otišao u Perkovčevu i nije me nimalo boljelo nakon vađenja iako je bio dosta nezgodan "slučaj",jedino je bio malo bad kad mi je hrana znala ući u taj krater što je ostao nakon vađenja pa mi je malo smetalo :)
A u Novu bolnicu mi je išla frendica i nije baš sve prošlo kao po špagi,ali vjerojatno ovisi od slučaja do slučaja...
Nije ništa strašno,injekcija je čudo,puno straha za ništa (bar je tak kod mene bilo ,priznajem :D )
Ja sam isto čuo da tamo i nisu baš nešto što se tiče oralne kirurgije.
Kada je meni trebalo vaditi umnjak ja sam otišao u Perkovčevu i nije me nimalo boljelo nakon vađenja iako je bio dosta nezgodan "slučaj",jedino je bio malo bad kad mi je hrana znala ući u taj krater što je ostao nakon vađenja pa mi je malo smetalo Smile
A u Novu bolnicu mi je išla frendica i nije baš sve prošlo kao po špagi,ali vjerojatno ovisi od slučaja do slučaja...
Nije ništa strašno,injekcija je čudo,puno straha za ništa (bar je tak kod mene bilo ,priznajem Very Happy )

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 22:27 pet, 15. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko sam shvatila iz iskustava onih koji su se patili s time - najveci problem je kako korijenje zuba stoji i kako krvne zile koje idu uokolo stoje oko njega.... tipa ako je korijenje spleteno samo u sebe i jos zile oko toga - to moze biti prilicno gadno :/

Neki su imali oteknuce po par tjedana ako me sjecanje dobro sluzi i bili na painkillerima. Neki su bili vraceni sa stolca jer 'doktor nije znao sto bi s tim' pa se krenulo u obijanje pragova.
A nekima je sve bilo najnormalnije.

Tako da - zelim ti srecu :D

I ako boli - trazi jos anestezije, nemoj se ustrucavati :D
Koliko sam shvatila iz iskustava onih koji su se patili s time - najveci problem je kako korijenje zuba stoji i kako krvne zile koje idu uokolo stoje oko njega.... tipa ako je korijenje spleteno samo u sebe i jos zile oko toga - to moze biti prilicno gadno Ehm?

Neki su imali oteknuce po par tjedana ako me sjecanje dobro sluzi i bili na painkillerima. Neki su bili vraceni sa stolca jer 'doktor nije znao sto bi s tim' pa se krenulo u obijanje pragova.
A nekima je sve bilo najnormalnije.

Tako da - zelim ti srecu Very Happy

I ako boli - trazi jos anestezije, nemoj se ustrucavati Very Happy

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 7:37 sub, 16. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala na odgovorima. :D

I procitala sam jedno tri foruma na kojima se raspravljalo o iskustvima i mogu reci da sam u ŠOKU!

Martina..nema jela ni pica par sat nakon vadjenja,a cak par dana nakon operacije se jede sve na slamcicu, barem u mojem slucaju nece biti jer mi osmica stoji horizontalno i gura sedmicu, osmica mi je pola u mesu pola vani, tako da postoji mogucnost da mi malo i kos tucaju a ne samo zub, ali tjesim se time da mi je korijen (po slici) mali ( :) ) pa da nece morati po kosti ceprkati. Uglavnom, daju lokalnu i nista ne osjetis (samo cujes) i nakon savova ides doma i par sati nakon toga nista ni jesti ni piti, pa sam dobila savijet da popijem nesto protiv bolova tik prije operacije jer da ce inace VRAŠKI boliti.Poslije toga odmah par dana zivjeti sa hladnim oblozima na licu i sa antibioticima koje ces traziti od svoje zubarke,zavisi koliko je komplicirano toliko imas bolova, zafrkancije s oteklinom i pijenjem i jedenjem. Meni ce biti bolno :(

Idem se u ponedjeljak naruciti...nadam se da me nece operacija zahvatiti u tjednu prije ili za vrijeme kolokvija...rekli su mi da se ceka tri tjedna :(

Drzite fige :(
Hvala na odgovorima. Very Happy

I procitala sam jedno tri foruma na kojima se raspravljalo o iskustvima i mogu reci da sam u ŠOKU!

Martina..nema jela ni pica par sat nakon vadjenja,a cak par dana nakon operacije se jede sve na slamcicu, barem u mojem slucaju nece biti jer mi osmica stoji horizontalno i gura sedmicu, osmica mi je pola u mesu pola vani, tako da postoji mogucnost da mi malo i kos tucaju a ne samo zub, ali tjesim se time da mi je korijen (po slici) mali ( Smile ) pa da nece morati po kosti ceprkati. Uglavnom, daju lokalnu i nista ne osjetis (samo cujes) i nakon savova ides doma i par sati nakon toga nista ni jesti ni piti, pa sam dobila savijet da popijem nesto protiv bolova tik prije operacije jer da ce inace VRAŠKI boliti.Poslije toga odmah par dana zivjeti sa hladnim oblozima na licu i sa antibioticima koje ces traziti od svoje zubarke,zavisi koliko je komplicirano toliko imas bolova, zafrkancije s oteklinom i pijenjem i jedenjem. Meni ce biti bolno Sad

Idem se u ponedjeljak naruciti...nadam se da me nece operacija zahvatiti u tjednu prije ili za vrijeme kolokvija...rekli su mi da se ceka tri tjedna Sad

Drzite fige Sad

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 13:04 sub, 16. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Bily, KB Dubrava je vraski velika bolničetina. Tamo ima svega, od ekstra dobrih do ekstra losih.[/quote]

mozemo je shvatit kao bolncetinu po velikom prostoru al kad vidimo sto se nudi u njoj mozemo ju nazvat samo bolnicica...
Nazalost ja se razocarah u mnogo zg bolnica po pitanju mnogih stvari pa i oralne kirurgije u KB Dubrava.I steta je ovo sto ti kazes krcko da ima exstra losih jer tu se ne radi o popravku stroja nego se radi o "popravku" covijeka.
krcko (napisa):

mozemo je shvatit kao bolncetinu po velikom prostoru al kad vidimo sto se nudi u njoj mozemo ju nazvat samo bolnicica...
Nazalost ja se razocarah u mnogo zg bolnica po pitanju mnogih stvari pa i oralne kirurgije u KB Dubrava.I steta je ovo sto ti kazes krcko da ima exstra losih jer tu se ne radi o popravku stroja nego se radi o "popravku" covijeka.

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 80 - 18

PostPostano: 14:38 pon, 18. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

vadio sam ih kod dr. Krhena na Kvatricu, ima privatnu ordinaciju ali radi i na uputnicu.

za svaki je operacija trajala oko 20 min, nis ne boli. cini se da nije bilo nis komplicirano, ali za razliku od nekih koje sam cuo djeluje mi da je on to malo sposobnije i s vise pametnih alata radio. tipa negdje ti cupaju zube, a on ga je otvorio i otpilio iz kosti, nije me zapravo zanimalo puno vise detalja jer mi je sve bilo ok.

odmah poslije operacije sam pio painkillere - poceli djelovati vjerojatno prije nego je popustila anestezija, malo odspavao i par dana drzao obloge koliko god sam stigao- najbolje svako malo, ali ne predugo. nesto malo boluckalo ali ne jako i samo malo mi nateklo. drugima zna bit gore, s temperaturom, podljevom i slicno, mozda malo duze od par dana, ali nis opasno zapravo.

racunaj da 2-3 dana ne tulumaris (cugas) bas, pripazis dok jedes da ti moze lijepo zarast rana. doktor rekao da je dobro zvakat zvake jer ti bolje radi cirkulacija i malo razgibavas celjust :)

sretno :)
vadio sam ih kod dr. Krhena na Kvatricu, ima privatnu ordinaciju ali radi i na uputnicu.

za svaki je operacija trajala oko 20 min, nis ne boli. cini se da nije bilo nis komplicirano, ali za razliku od nekih koje sam cuo djeluje mi da je on to malo sposobnije i s vise pametnih alata radio. tipa negdje ti cupaju zube, a on ga je otvorio i otpilio iz kosti, nije me zapravo zanimalo puno vise detalja jer mi je sve bilo ok.

odmah poslije operacije sam pio painkillere - poceli djelovati vjerojatno prije nego je popustila anestezija, malo odspavao i par dana drzao obloge koliko god sam stigao- najbolje svako malo, ali ne predugo. nesto malo boluckalo ali ne jako i samo malo mi nateklo. drugima zna bit gore, s temperaturom, podljevom i slicno, mozda malo duze od par dana, ali nis opasno zapravo.

racunaj da 2-3 dana ne tulumaris (cugas) bas, pripazis dok jedes da ti moze lijepo zarast rana. doktor rekao da je dobro zvakat zvake jer ti bolje radi cirkulacija i malo razgibavas celjust Smile

sretno Smile

garbica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 22:27 čet, 21. 5. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bijah prije nekih tri godine u Perkovčevoj na vađenju sva četiri umnjaka.

Prvi put je bilo doslovce krvavo, korijen se slomio i onda su po njemu strugali i brusili sat i pol da sam sve zvijezde prebrojala, pa šivanje do petice, drugi dan oteklina, antibiotici, čokolino, itd.

Al sljedeća tri puta kod druge doktorice su bila čista milina :D . Za 5 minuta je izvadila zub, nije šivala, čim je prestala djelovati anestezija sam normalno jela i nije niti malo boljelo. Samo jako dugo imaš rupetinu u koju upada hrana i kojoj treba koji dan da zaraste. Čistila sam je štapićem za uši (čistim, naravno :wink: ) umočenim valjda u čaj od kadulje(?).

Uglavnom, nije to tako strašno kako se čini, mrvicu neugodno, al nakon što prođe bude ti baš drago što si se toga riješio.

I ako te strah, povedi nekog sa sobom da se možete smijati tome što se ti ne možeš smijati i što ti curi slina. Sretno!
Bijah prije nekih tri godine u Perkovčevoj na vađenju sva četiri umnjaka.

Prvi put je bilo doslovce krvavo, korijen se slomio i onda su po njemu strugali i brusili sat i pol da sam sve zvijezde prebrojala, pa šivanje do petice, drugi dan oteklina, antibiotici, čokolino, itd.

Al sljedeća tri puta kod druge doktorice su bila čista milina Very Happy . Za 5 minuta je izvadila zub, nije šivala, čim je prestala djelovati anestezija sam normalno jela i nije niti malo boljelo. Samo jako dugo imaš rupetinu u koju upada hrana i kojoj treba koji dan da zaraste. Čistila sam je štapićem za uši (čistim, naravno Wink ) umočenim valjda u čaj od kadulje(?).

Uglavnom, nije to tako strašno kako se čini, mrvicu neugodno, al nakon što prođe bude ti baš drago što si se toga riješio.

I ako te strah, povedi nekog sa sobom da se možete smijati tome što se ti ne možeš smijati i što ti curi slina. Sretno!

Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 14:06 pet, 18. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo da vam se javim :)
U utorak operirana :)
Dosla u Dubravu u 8h (tako narucena), dr. imao neki hitni slucaj pa sam ja cekala sat i pol na operaciju. Usla u salu, popila jedan voltaren rapid, obukla nesto na sebe preko odjece, dobila one papucice za na cipele, i onu strasnu kapicu za na glavu :lol: Sjela na taj polu lezeci stolac, opustila se (koliko je to god bilo moguce) dobila tri injekcije, doktor u medjuvremenu stavio cd Divljih jagoda da se vrti :lol: (doktor je bio mladjahan, cca 30godina), i pogledao moju snimku zubi i rekao da ce ga morati u 4 komada prepoloviti jer ima neki dvostruki korijen koji je dosta u kosti :cry: da ne objasnjavam postupak, sve je napravio kako je i smislio, trajalo je svega 25-30min, svaki put me je pitao jel me boli,koliko me boli (ocijena od 1-5 na prstima), rekao mi je da mu dam do znanja svaki put kada me zaboli, kada je pocelo boljeti (nista strasno) dao mi je u zivac jos jednu injekciju i za cas je sve bilo vani, zasio me i kontrola i vadjenje konaca za 7dana :)
Taj dan nisam nista ni jela ni pila, cim sam dosla doma stavljala sam hladne obloge, pila svakih 8-9h jedan voltaren rapid, rekao mi je ako oteknem jako da odem kod stomatologa po antibiotike (nije bilo potrebe), drugi dan jos drzala led na licu i pokusala pojesti malo cokolina (uspijesno obavljeno), treci dan oblozi na lice po potrebi, lagano pocela jesti krutu hranu. Prvi dan se ne smije nicime ispirati, a drugi dan lagano cajem od kadulje. Hladjenje rane samo izvana, nikako jesti sladoled i hladiti ranu iznutra (dr. rekao).
Sve u svemu ja sam jako zadovoljna :)
Odmah sam se narucila i za drugi umnjak (kod istog doktora) za kraj 11.mjeseca :)
Weeeeee :lol:
Evo da vam se javim Smile
U utorak operirana Smile
Dosla u Dubravu u 8h (tako narucena), dr. imao neki hitni slucaj pa sam ja cekala sat i pol na operaciju. Usla u salu, popila jedan voltaren rapid, obukla nesto na sebe preko odjece, dobila one papucice za na cipele, i onu strasnu kapicu za na glavu Laughing Sjela na taj polu lezeci stolac, opustila se (koliko je to god bilo moguce) dobila tri injekcije, doktor u medjuvremenu stavio cd Divljih jagoda da se vrti Laughing (doktor je bio mladjahan, cca 30godina), i pogledao moju snimku zubi i rekao da ce ga morati u 4 komada prepoloviti jer ima neki dvostruki korijen koji je dosta u kosti Crying or Very sad da ne objasnjavam postupak, sve je napravio kako je i smislio, trajalo je svega 25-30min, svaki put me je pitao jel me boli,koliko me boli (ocijena od 1-5 na prstima), rekao mi je da mu dam do znanja svaki put kada me zaboli, kada je pocelo boljeti (nista strasno) dao mi je u zivac jos jednu injekciju i za cas je sve bilo vani, zasio me i kontrola i vadjenje konaca za 7dana Smile
Taj dan nisam nista ni jela ni pila, cim sam dosla doma stavljala sam hladne obloge, pila svakih 8-9h jedan voltaren rapid, rekao mi je ako oteknem jako da odem kod stomatologa po antibiotike (nije bilo potrebe), drugi dan jos drzala led na licu i pokusala pojesti malo cokolina (uspijesno obavljeno), treci dan oblozi na lice po potrebi, lagano pocela jesti krutu hranu. Prvi dan se ne smije nicime ispirati, a drugi dan lagano cajem od kadulje. Hladjenje rane samo izvana, nikako jesti sladoled i hladiti ranu iznutra (dr. rekao).
Sve u svemu ja sam jako zadovoljna Smile
Odmah sam se narucila i za drugi umnjak (kod istog doktora) za kraj 11.mjeseca Smile
Weeeeee Laughing

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:16 pet, 18. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

[quote="Liddy"]...mladjahan, cca 30godina...[/quote]

Hvala, hvala, hvala,... :wob:

O:)
Off-topic

Liddy (napisa):
...mladjahan, cca 30godina...

Hvala, hvala, hvala,... Bow to the left

Angel

[Vrh]
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 19:22 pet, 18. 9. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Liddy"]... rekao da ce ga morati u 4 komada prepoloviti ...[/quote]

vidiš, vidiš... to je vještina! :PP
Liddy (napisa):
... rekao da ce ga morati u 4 komada prepoloviti ...

vidiš, vidiš... to je vještina! Weeee-heeee!!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum