Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
intelektualac Forumaš(ica)
|
Postano: 22:12 pet, 2. 10. 2009 Naslov: Bodovanje za upis???!!! Državna matura?! |
|
|
Namjeravam upisati PMF matematiku slijedeće godine, a jedino što sam uspio pronaći od uvjeta upisa je da se treba polagati državna matura, matematika A razina, hrvatski i strani jezik B razina. Nigdje ne piše ni što će se bodovati, niti hoće li se pisati prijamni ni koja se mjesta s natjecanja računaju za dodatne bodove. Jel istina ovo tu: http://www.she.hr/default.aspx?id=2318 ? Studenti već pripremaju blokadu državne mature pa je to sve zajedno s gore navedenim totalno nejasno. Ima li netko tko je bio prisutan na nekoj sjednici PMF-a gdje su se odlučivali uvjeti za upis? Ako ima, molim ga da kaže što je odlučeno u svezi toga. Unaprijed hvala na odgovoru![/url][/code]
Namjeravam upisati PMF matematiku slijedeće godine, a jedino što sam uspio pronaći od uvjeta upisa je da se treba polagati državna matura, matematika A razina, hrvatski i strani jezik B razina. Nigdje ne piše ni što će se bodovati, niti hoće li se pisati prijamni ni koja se mjesta s natjecanja računaju za dodatne bodove. Jel istina ovo tu: http://www.she.hr/default.aspx?id=2318 ? Studenti već pripremaju blokadu državne mature pa je to sve zajedno s gore navedenim totalno nejasno. Ima li netko tko je bio prisutan na nekoj sjednici PMF-a gdje su se odlučivali uvjeti za upis? Ako ima, molim ga da kaže što je odlučeno u svezi toga. Unaprijed hvala na odgovoru![/url][/code]
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:29 pet, 2. 10. 2009 Naslov: |
|
|
Ja se sjecam toga na dvije sjednice.
Prva je bila prije koje dvije godine (mozda i vise) i tada je receno da zadrzavamo prijemne, da necemo mi drzavnu maturu,...
Onda je na sjednici cca godinu dana kasnije glatko (uz minimalnu raspravu) izglasano da prihvacamo rezultate drzavne mature i da cemo, kad krene drzavna matura, ukinuti prijemne. :shock:
To je bilo u doba dok se jos nije znalo hoce li matematika ici u dvije ili u tri razine.
I od tada, ja nisam uhvatio da se na sjednicama [b]ista[/b] na tu temu spominjalo.
Ja se sjecam toga na dvije sjednice.
Prva je bila prije koje dvije godine (mozda i vise) i tada je receno da zadrzavamo prijemne, da necemo mi drzavnu maturu,...
Onda je na sjednici cca godinu dana kasnije glatko (uz minimalnu raspravu) izglasano da prihvacamo rezultate drzavne mature i da cemo, kad krene drzavna matura, ukinuti prijemne.
To je bilo u doba dok se jos nije znalo hoce li matematika ici u dvije ili u tri razine.
I od tada, ja nisam uhvatio da se na sjednicama ista na tu temu spominjalo.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
intelektualac Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
Neno Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:23 čet, 8. 10. 2009 Naslov: Re: Bodovanje za upis???!!! Državna matura?! |
|
|
[quote="intelektualac"]Namjeravam upisati PMF matematiku slijedeće godine, a jedino što sam uspio pronaći od uvjeta upisa je da se treba polagati državna matura, matematika A razina, hrvatski i strani jezik B razina. Nigdje ne piše ....[/quote]
Sad, odmah i ovog trenutka, počni rješavati zadatke http://web.math.hr/nastava/eg/zadace.php i osiguraj si upis na PMF!!!
intelektualac (napisa): | Namjeravam upisati PMF matematiku slijedeće godine, a jedino što sam uspio pronaći od uvjeta upisa je da se treba polagati državna matura, matematika A razina, hrvatski i strani jezik B razina. Nigdje ne piše .... |
Sad, odmah i ovog trenutka, počni rješavati zadatke http://web.math.hr/nastava/eg/zadace.php i osiguraj si upis na PMF!!!
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:39 čet, 15. 10. 2009 Naslov: |
|
|
Ne, misli se na maturu... najavljivalo se da ce biti tri razine (A, B , C ili nesto tako nemastovito), no ispadohu samo dvije (podjednako mastovito "visa" i "niza" ili tako nekako).
Ne, misli se na maturu... najavljivalo se da ce biti tri razine (A, B , C ili nesto tako nemastovito), no ispadohu samo dvije (podjednako mastovito "visa" i "niza" ili tako nekako).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Neno Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tvrtko Forumaš(ica)
|