Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
blackrose Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Swerz Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
blackrose Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
blackrose Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:29 sub, 28. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Ako se dobro sjecam, voditelj ispitnog razreda to ne bi smio napraviti, pa molim da se ne napada one kolege koji to ne naprave, neovisno o tome je li im tehnicki moguce naknadno vas prijaviti.
Ako se dobro sjecam, voditelj ispitnog razreda to ne bi smio napraviti, pa molim da se ne napada one kolege koji to ne naprave, neovisno o tome je li im tehnicki moguce naknadno vas prijaviti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
Postano: 18:55 sub, 28. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Tehnički je to moguće napraviti, ali samo u iznimnim slučajevima. Meni je jedan profesor tako upisao ocjenu u sustav premda službeno ispit nije bio prijavljen. Ali je to napravljeno da bi mogao diplomirati tad, a ne za 2 mjeseca -> iznimna situacija.
Vsego dobro kaže - to se ne bi smjelo raditi jer bi onda svatko tako mogao zlorabiti sustav.
Savjetujem ti da odeš do predmetnog nastavnika, voditelja ispitnog razreda, a možda nije loše napisati neku službenu molbu voditelju ispitnog razreda. Ali opet imaj na umu --> iznimna situacija, a ne "zaboravila sam".
Tehnički je to moguće napraviti, ali samo u iznimnim slučajevima. Meni je jedan profesor tako upisao ocjenu u sustav premda službeno ispit nije bio prijavljen. Ali je to napravljeno da bi mogao diplomirati tad, a ne za 2 mjeseca -> iznimna situacija.
Vsego dobro kaže - to se ne bi smjelo raditi jer bi onda svatko tako mogao zlorabiti sustav.
Savjetujem ti da odeš do predmetnog nastavnika, voditelja ispitnog razreda, a možda nije loše napisati neku službenu molbu voditelju ispitnog razreda. Ali opet imaj na umu --> iznimna situacija, a ne "zaboravila sam".
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:07 ned, 29. 11. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ako se dobro sjecam, voditelj ispitnog razreda to ne bi smio napraviti, pa molim da se ne napada one kolege koji to ne naprave, neovisno o tome je li im tehnicki moguce naknadno vas prijaviti.[/quote]
Ja ga uopce ne napadam zbog toga sto to nije napravio. Znam da nisam imala dobar razlog (naprosto sam zakasnila 1h s prijavom jer sam zaboravila da je 1 dan neradni).
Ono sto me zasmetalo je sto me vozao po faksu danima, davao laznu nadu da se to ipak nekako moze, i sto sam zbog toga izgubila gomilu vremena. A zasto? Zato sto nije imao hrabrosti ili cega vec reci mi - ja vam to kolegice NE ZELIM/NE SMIJEM napraviti. Nego je stalno bilo "ja ne znam kako ja to mogu napraviti".
vsego (napisa): | Ako se dobro sjecam, voditelj ispitnog razreda to ne bi smio napraviti, pa molim da se ne napada one kolege koji to ne naprave, neovisno o tome je li im tehnicki moguce naknadno vas prijaviti. |
Ja ga uopce ne napadam zbog toga sto to nije napravio. Znam da nisam imala dobar razlog (naprosto sam zakasnila 1h s prijavom jer sam zaboravila da je 1 dan neradni).
Ono sto me zasmetalo je sto me vozao po faksu danima, davao laznu nadu da se to ipak nekako moze, i sto sam zbog toga izgubila gomilu vremena. A zasto? Zato sto nije imao hrabrosti ili cega vec reci mi - ja vam to kolegice NE ZELIM/NE SMIJEM napraviti. Nego je stalno bilo "ja ne znam kako ja to mogu napraviti".
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:04 ned, 29. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Nisam niti rekao da ga ti napadas, nego sam smatrao da trebam upozoriti unaprijed.
To sto te "vozao", tesko je reci zasto. Recimo, ja ne znam smije li te prijaviti nastavnik, Referada, Marina,... znam da svi oni to, tehnicki, mogu (bar su mogli prije ponesto godina). Vjerujem da niti voditelji ispitnih razreda ne znaju tudje ovlasti, pa je "vozanje" (aka "dobronamjerno uputiti nekome tko mozda moze/smije pomoci") jedino sto covjek moze napraviti.
Nisam niti rekao da ga ti napadas, nego sam smatrao da trebam upozoriti unaprijed.
To sto te "vozao", tesko je reci zasto. Recimo, ja ne znam smije li te prijaviti nastavnik, Referada, Marina,... znam da svi oni to, tehnicki, mogu (bar su mogli prije ponesto godina). Vjerujem da niti voditelji ispitnih razreda ne znaju tudje ovlasti, pa je "vozanje" (aka "dobronamjerno uputiti nekome tko mozda moze/smije pomoci") jedino sto covjek moze napraviti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:12 ned, 29. 11. 2009 Naslov: |
|
|
Malo mi je cudno da neki asistent ne zna da Marina i referada ne smiju prijavit studentu ispit bez odobrenja voditelja razreda, razrednog profesora ili tako neke osobe, a ja znam? :?
Mislim, nekako je logicno :)
Al da, pitanje je ima li uopce neki pravilnik ili nesto gdje pise crno na bijelom - ovo se smije, ovo ne?
Ovako naprosto sve ovisi o dobroj volji voditelja razreda ili asistenta i profesora doticnog kolegija, jer se teoretski sve moze, ali nece svi u istoj mjeri izaci u susret studentu.
Malo mi je cudno da neki asistent ne zna da Marina i referada ne smiju prijavit studentu ispit bez odobrenja voditelja razreda, razrednog profesora ili tako neke osobe, a ja znam?
Mislim, nekako je logicno
Al da, pitanje je ima li uopce neki pravilnik ili nesto gdje pise crno na bijelom - ovo se smije, ovo ne?
Ovako naprosto sve ovisi o dobroj volji voditelja razreda ili asistenta i profesora doticnog kolegija, jer se teoretski sve moze, ali nece svi u istoj mjeri izaci u susret studentu.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:25 ned, 29. 11. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="allllice"]Malo mi je cudno da neki asistent ne zna da Marina i referada ne smiju prijavit studentu ispit bez odobrenja voditelja razreda, razrednog profesora ili tako neke osobe, a ja znam? :?[/quote]
Znas li? Ja ne znam. Zasto prof. ne bi smio odobriti nekome da mu izadje na ispit iako je zakasnio s prijavom? A opet, uz Indekse i sl. price, mozda se moze zloupotrijebiti? Te stvari ne mozemo gledati samo u kontekstu MO-a.
[quote="allllice"]Al da, pitanje je ima li uopce neki pravilnik ili nesto gdje pise crno na bijelom - ovo se smije, ovo ne?[/quote]
I'm affraid not.
allllice (napisa): | Malo mi je cudno da neki asistent ne zna da Marina i referada ne smiju prijavit studentu ispit bez odobrenja voditelja razreda, razrednog profesora ili tako neke osobe, a ja znam? |
Znas li? Ja ne znam. Zasto prof. ne bi smio odobriti nekome da mu izadje na ispit iako je zakasnio s prijavom? A opet, uz Indekse i sl. price, mozda se moze zloupotrijebiti? Te stvari ne mozemo gledati samo u kontekstu MO-a.
allllice (napisa): | Al da, pitanje je ima li uopce neki pravilnik ili nesto gdje pise crno na bijelom - ovo se smije, ovo ne? |
I'm affraid not.
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:00 ned, 29. 11. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Zasto prof. ne bi smio odobriti nekome da mu izadje na ispit iako je zakasnio s prijavom? A opet, uz Indekse i sl. price, mozda se moze zloupotrijebiti? Te stvari ne mozemo gledati samo u kontekstu MO-a.[/quote]
Al ja sam i napisala da se ispit ne moze u referadi prijavit bez odobrenja profesora. Dakle, prof. ti moze odobrit ako zeli :)
Steta sto ne postoji pravilnik, ovako to opet svatko moze po svome, kak mu dodje...
vsego (napisa): | Zasto prof. ne bi smio odobriti nekome da mu izadje na ispit iako je zakasnio s prijavom? A opet, uz Indekse i sl. price, mozda se moze zloupotrijebiti? Te stvari ne mozemo gledati samo u kontekstu MO-a. |
Al ja sam i napisala da se ispit ne moze u referadi prijavit bez odobrenja profesora. Dakle, prof. ti moze odobrit ako zeli
Steta sto ne postoji pravilnik, ovako to opet svatko moze po svome, kak mu dodje...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:34 pon, 30. 11. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="allllice"][quote="vsego"]Zasto prof. ne bi smio odobriti nekome da mu izadje na ispit iako je zakasnio s prijavom? A opet, uz Indekse i sl. price, mozda se moze zloupotrijebiti? Te stvari ne mozemo gledati samo u kontekstu MO-a.[/quote]
Al ja sam i napisala da se ispit ne moze u referadi prijavit bez odobrenja profesora. Dakle, prof. ti moze odobrit ako zeli :)[/quote]
Razlika je. Ako Referada prijavi uz odobrenje profesora, onda bi trebao postojati neki pisani trag (npr. tvoja molba koju je netko odobrio). Ako ti prof. sam prijavi ispit, nema nikakvog traga, osim sto u logovima ISVU-a pise da je prijavljeno nakon isteka roka za prijavu.
[quote="allllice"]Steta sto ne postoji pravilnik, ovako to opet svatko moze po svome, kak mu dodje...[/quote]
Mislim da postoji, samo ga nitko od nas nije vidio. :lol:
allllice (napisa): | vsego (napisa): | Zasto prof. ne bi smio odobriti nekome da mu izadje na ispit iako je zakasnio s prijavom? A opet, uz Indekse i sl. price, mozda se moze zloupotrijebiti? Te stvari ne mozemo gledati samo u kontekstu MO-a. |
Al ja sam i napisala da se ispit ne moze u referadi prijavit bez odobrenja profesora. Dakle, prof. ti moze odobrit ako zeli |
Razlika je. Ako Referada prijavi uz odobrenje profesora, onda bi trebao postojati neki pisani trag (npr. tvoja molba koju je netko odobrio). Ako ti prof. sam prijavi ispit, nema nikakvog traga, osim sto u logovima ISVU-a pise da je prijavljeno nakon isteka roka za prijavu.
allllice (napisa): | Steta sto ne postoji pravilnik, ovako to opet svatko moze po svome, kak mu dodje... |
Mislim da postoji, samo ga nitko od nas nije vidio.
|
|
[Vrh] |
|
|