Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bernhard Forumaš(ica)
Lokacija: Multiple users - od 2012 profil iskljucivo koristi Maria Culjak
|
|
[Vrh] |
|
Crvenkapica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bernhard Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
bernhard Forumaš(ica)
|
Postano: 0:08 ned, 16. 5. 2010 Naslov: |
|
|
To je nova informacija. Ok, u slucaju ako je diplomski istog smjera kao i prediplomski, dakle edukacijske matematike, kakva je procedura kada polozim sve kolegije (tijekom kvaziparcijale) prediplomskog studija?
Znam da je nespretno postavljeno pitanje, zanima me, nakon kvaziparcijale kad ocistim prediplomski, da li mogu nastaviti upisivat kolegije diplomskog normalno ili moram nakndano nesto upisivat?
:shock:
To je nova informacija. Ok, u slucaju ako je diplomski istog smjera kao i prediplomski, dakle edukacijske matematike, kakva je procedura kada polozim sve kolegije (tijekom kvaziparcijale) prediplomskog studija?
Znam da je nespretno postavljeno pitanje, zanima me, nakon kvaziparcijale kad ocistim prediplomski, da li mogu nastaviti upisivat kolegije diplomskog normalno ili moram nakndano nesto upisivat?
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:42 ned, 16. 5. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="bernhard"]To je nova informacija. Ok, u slucaju ako je diplomski istog smjera kao i prediplomski, dakle edukacijske matematike, kakva je procedura kada polozim sve kolegije (tijekom kvaziparcijale) prediplomskog studija?
:shock:[/quote]
ne moraš naknadno nešto upisati - uz ono što je krcko rekao.
primjerice, ako si preddipl i upisao si neke kolegije s financijske, nitko ti ne garantira da ćeš moći upisati financijsku na diplomskom. ali ako upišeš financijsku svi kolegiji koje si dao ti se priznaju
bernhard (napisa): | To je nova informacija. Ok, u slucaju ako je diplomski istog smjera kao i prediplomski, dakle edukacijske matematike, kakva je procedura kada polozim sve kolegije (tijekom kvaziparcijale) prediplomskog studija?
|
ne moraš naknadno nešto upisati - uz ono što je krcko rekao.
primjerice, ako si preddipl i upisao si neke kolegije s financijske, nitko ti ne garantira da ćeš moći upisati financijsku na diplomskom. ali ako upišeš financijsku svi kolegiji koje si dao ti se priznaju
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
bernhard Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|