Dodana je nova mogucnost: [b][i]forum notifications[/i][/b]. :) Slicno kako ste do sada mogli pratiti sto se dogadja na pojedinim topicima ("[i]Watch this topic for replies[/i]"), sada mozete pratiti kad se na nekim forumima pojave novi topici. :D To se postize klikom na link (pri dnu foruma koji zelite pratiti): "[i]Watch this forum for new topics[/i]". 8)
[b]Za sada, stvar funkcionira samo za sheme SubSilver i Classic, ako je izabran engleski jezik.[/b] :? Nadam se u nekoj blizoj buducnosti srediti podrsku i za ostale sheme/jezike (ili, vjerojatnije, ubiti sve sheme osim jedne, a za nju ostaviti samo engleski i hrvatski :shock:).
Zahvat je bio poveci, pa je moguce da dodje do nepravilnosti u radu. :( Ako se to dogodi, molim da mi javite mailom ili PMom sto ste tocno radili i sto se dogodilo. 8)
P.S. Kao dodatak, i dosadasnji notificationi bi trebali biti nesto izdasniji s informacijama... 8)
Dodana je nova mogucnost: forum notifications. Slicno kako ste do sada mogli pratiti sto se dogadja na pojedinim topicima ("Watch this topic for replies"), sada mozete pratiti kad se na nekim forumima pojave novi topici. To se postize klikom na link (pri dnu foruma koji zelite pratiti): "Watch this forum for new topics".
Za sada, stvar funkcionira samo za sheme SubSilver i Classic, ako je izabran engleski jezik. Nadam se u nekoj blizoj buducnosti srediti podrsku i za ostale sheme/jezike (ili, vjerojatnije, ubiti sve sheme osim jedne, a za nju ostaviti samo engleski i hrvatski ).
Zahvat je bio poveci, pa je moguce da dodje do nepravilnosti u radu. Ako se to dogodi, molim da mi javite mailom ili PMom sto ste tocno radili i sto se dogodilo.
P.S. Kao dodatak, i dosadasnji notificationi bi trebali biti nesto izdasniji s informacijama...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|