Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kakva pitanja oprilike postavlja prof.Šiftar na usmenom?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 17:52 uto, 10. 2. 2004    Naslov: kakva pitanja oprilike postavlja prof.Šiftar na usmenom? Citirajte i odgovorite

Jel bi netko mogao odgovorit kakva pitanja otprilike daje prof.Šiftar na usmenom.Unaprijed hvala!
Jel bi netko mogao odgovorit kakva pitanja otprilike daje prof.Šiftar na usmenom.Unaprijed hvala!

[Vrh]
ddmit
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 12:31 sri, 11. 2. 2004    Naslov: siftar je zakon Citirajte i odgovorite

Kao prvo nemoj ocekivati da ce biti mnostvo pitanja, vjerojatno ce postaviti jedno ili dva pitanja. No to ne znaci da ce biti lako jer kada se profesor "uhvati" teme raspravljace o noj i bice brdo onoga: sta odakle slijedi i zasto je nesto nesto.
Ako ne znas dokazati teorem nece biti tragedija ali moras znati iskazati i povezati sve prijasnje propozicije i leme sa tim teoremom.
Stavi si dakle za prioritet razumjevanje "interakcija" izmedju teorema i propozicija, jer ako "nasuho" naucis teorem bez da znas sta je sta bice losa ocjena.
Kao prvo nemoj ocekivati da ce biti mnostvo pitanja, vjerojatno ce postaviti jedno ili dva pitanja. No to ne znaci da ce biti lako jer kada se profesor "uhvati" teme raspravljace o noj i bice brdo onoga: sta odakle slijedi i zasto je nesto nesto.
Ako ne znas dokazati teorem nece biti tragedija ali moras znati iskazati i povezati sve prijasnje propozicije i leme sa tim teoremom.
Stavi si dakle za prioritet razumjevanje "interakcija" izmedju teorema i propozicija, jer ako "nasuho" naucis teorem bez da znas sta je sta bice losa ocjena.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
menschen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 0 - 1

PostPostano: 11:06 čet, 12. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene je pitao potprostore, i sve zivo o potprostorima al ni jednu propoziciju! Pitao me primjere potprosora, i komplemenata, pogotovo kod matrica. Bas moras sve zivo povezivat.
mene je pitao potprostore, i sve zivo o potprostorima al ni jednu propoziciju! Pitao me primjere potprosora, i komplemenata, pogotovo kod matrica. Bas moras sve zivo povezivat.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 17:41 pet, 13. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala svima sto su odgovorili! :)
Hvala svima sto su odgovorili! Smile

[Vrh]
rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 2 - 0

PostPostano: 17:52 pet, 13. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

heh, da se sjetim..Uvijek su u pitanju bile lin.nez-zavisnost, lin. ljuske, s.i., potprostori, RANG, C-K teorem, Cramer, i naravno matrice i det...
Ne brini, prof.Siftar je zaista odlican :wink:
heh, da se sjetim..Uvijek su u pitanju bile lin.nez-zavisnost, lin. ljuske, s.i., potprostori, RANG, C-K teorem, Cramer, i naravno matrice i det...
Ne brini, prof.Siftar je zaista odlican Wink

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 12:16 pon, 10. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel moze netko reci kakva su pitanja bila prosli tjedan na usmenom iz LA (prof)? Ljudi koji su bili u cetv. i petak su mi rekli da je dosta ljudi palo,jer da nisu uopce razumjeli sto ih profesor pita, kao da ne zna postaviti pitanje.Jel to istina?
Jednu curu je pitao da kaze vezu izmedju grupe i nekog skupa koji mi nismo radili na predavanjima a ona se vise ni ne sjeca koji je to skup bio.
Jel moze netko reci kakva su pitanja bila prosli tjedan na usmenom iz LA (prof)? Ljudi koji su bili u cetv. i petak su mi rekli da je dosta ljudi palo,jer da nisu uopce razumjeli sto ih profesor pita, kao da ne zna postaviti pitanje.Jel to istina?
Jednu curu je pitao da kaze vezu izmedju grupe i nekog skupa koji mi nismo radili na predavanjima a ona se vise ni ne sjeca koji je to skup bio.

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 12:45 pon, 10. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam ti prije dva tjedna odgovarala la1 kod profesora šiftara. istina ja sam inžinjerski smjer i kod njega sam polagala dopunsku. meni se jako svidjelo ispitivanje. dakle profesor se više fokusira na poznavanju i razumjevanju gradiva i ne pita tolko dokaze koliko stvarno moraš znat gradivo. dakle obično te pita da nešto definiraš i onda te počne ispitivat sve vezano uz to gradivo i ti trebaš onda sve povezivat i tako... kažem ja sam odgovarala dopunsku al isto la1 pa ne vidim zašto bi bilo razlike...
za zbunjivanje ja moguće mada mislim da se više radi o koncetraciji studenta. mene zbunio s 1 pitanjem tj nisam nikak mogla shvatit što me zapravo pita al onda sam se smirila i shvatila...
ja sam ti prije dva tjedna odgovarala la1 kod profesora šiftara. istina ja sam inžinjerski smjer i kod njega sam polagala dopunsku. meni se jako svidjelo ispitivanje. dakle profesor se više fokusira na poznavanju i razumjevanju gradiva i ne pita tolko dokaze koliko stvarno moraš znat gradivo. dakle obično te pita da nešto definiraš i onda te počne ispitivat sve vezano uz to gradivo i ti trebaš onda sve povezivat i tako... kažem ja sam odgovarala dopunsku al isto la1 pa ne vidim zašto bi bilo razlike...
za zbunjivanje ja moguće mada mislim da se više radi o koncetraciji studenta. mene zbunio s 1 pitanjem tj nisam nikak mogla shvatit što me zapravo pita al onda sam se smirila i shvatila...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum