[quote="Anonymous"]mene zanimaju iskustva s komisije.... :lol: tko je od profesora obicno clan?i da li ti drugi profesori ispituju?ja sam slusala programiranje kod prof.Juraka,pa neka se javi netko tko je dozivio komisiju....thanx![/quote]
Ako se nista bitno nije promijenilo dok sam ja vodio brigu o Drzavi ;) onda su ti u komisiji oba predavaca (ako se ne varam, to su prof. Jurak i doc. Nogo), plus jos jedan clan. 8)
Na komisijama koje sam vidio u zivo (prije 4-5 godina) pitanja su postavljali svi clanovi. :shocked!: Ja sam nekako imao dojam da se trude naci sto kandida zna, a ne da bi ga htjeli rusiti. :)
Ipak, treba se spremiti, inace ima da te nema. ;)
Sretno! :D
Anonymous (napisa): | mene zanimaju iskustva s komisije.... tko je od profesora obicno clan?i da li ti drugi profesori ispituju?ja sam slusala programiranje kod prof.Juraka,pa neka se javi netko tko je dozivio komisiju....thanx! |
Ako se nista bitno nije promijenilo dok sam ja vodio brigu o Drzavi onda su ti u komisiji oba predavaca (ako se ne varam, to su prof. Jurak i doc. Nogo), plus jos jedan clan.
Na komisijama koje sam vidio u zivo (prije 4-5 godina) pitanja su postavljali svi clanovi. Ja sam nekako imao dojam da se trude naci sto kandida zna, a ne da bi ga htjeli rusiti.
Ipak, treba se spremiti, inace ima da te nema.
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|