Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Poništena prijava?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:16 čet, 12. 2. 2004    Naslov: Poništena prijava? Citirajte i odgovorite

Poštovani,
iako sam bio uvjeren da sam se prijavio za drugi rok, sad otkrivam da me nema na popisu i da stvari budu još gore, prvi najbliži ispitni rok je u 4 mjesecu. Napominjem da sam kolokvirao s odličnim. Postoji li neki način da ipak pristupm usmenom ispitu u drugom roku?

Zahvaljujem unaprijed
Braslav Rabar student prof. Drmače
Poštovani,
iako sam bio uvjeren da sam se prijavio za drugi rok, sad otkrivam da me nema na popisu i da stvari budu još gore, prvi najbliži ispitni rok je u 4 mjesecu. Napominjem da sam kolokvirao s odličnim. Postoji li neki način da ipak pristupm usmenom ispitu u drugom roku?

Zahvaljujem unaprijed

[Vrh]
rea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 20:35 čet, 12. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako si siguran da si prijavio ispit, odi do faxa pa provjeri da li je doslo do greske sa studomatom..ako ne, bit ce ti (bar svi govore da hoce :roll: ) jos onaj rok u 3.mj za studente koji su kolokvirali!! Tak da don't worry-nije jos sve izgubljeno!!!
He-he, a zakaj ti s peticom cekas drugi rok :wink:
Ako si siguran da si prijavio ispit, odi do faxa pa provjeri da li je doslo do greske sa studomatom..ako ne, bit ce ti (bar svi govore da hoce Rolling Eyes ) jos onaj rok u 3.mj za studente koji su kolokvirali!! Tak da don't worry-nije jos sve izgubljeno!!!
He-he, a zakaj ti s peticom cekas drugi rok Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 21:52 čet, 12. 2. 2004    Naslov: Re: Poništena prijava? Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Poštovani,

Zahvaljujem unaprijed
Braslav Rabar student prof. Drmače[/quote]

Hm. Evo sad išao prekapati po bespućima Baze, i ne, nema uopće Vaše prijave na ispit (dakle, niste odjavljeni, već niste ni prijavljeni u ovom roku). Sve što ste ikada prijavili u A razredu je Uvod u računarstvo, 28.01.2004 u 11:06 za 02.02.2004., i to ste odjavili 30.01.2004 u 11:25 .

Imate li možda redni broj prijave? (To je onaj broj koji Vam studomat savjetuje da obavezno zapamtite na kraju prijavljivanja, za slučaj da bude problema.) Ako nemate, principijelno Vam ne mogu pomoći (i ovim putem apeliram na sve koji čitaju ovaj thread... _čuvajte_ brojeve svojih prijavâ, za slučaj ovakve situacije), ali... sjećate li se kada (što točnije) i s kojeg mjesta (studomat, PC na faksu, PC doma,...) ste prijavili ispit? Nije da vjerujem da će puno pomoći, jer sam sve pregledao, ali možda još postoji nešto što možemo učiniti.

Veky
Voditelj ispitnog A razreda
Anonymous (napisa):
Poštovani,

Zahvaljujem unaprijed

Hm. Evo sad išao prekapati po bespućima Baze, i ne, nema uopće Vaše prijave na ispit (dakle, niste odjavljeni, već niste ni prijavljeni u ovom roku). Sve što ste ikada prijavili u A razredu je Uvod u računarstvo, 28.01.2004 u 11:06 za 02.02.2004., i to ste odjavili 30.01.2004 u 11:25 .

Imate li možda redni broj prijave? (To je onaj broj koji Vam studomat savjetuje da obavezno zapamtite na kraju prijavljivanja, za slučaj da bude problema.) Ako nemate, principijelno Vam ne mogu pomoći (i ovim putem apeliram na sve koji čitaju ovaj thread... _čuvajte_ brojeve svojih prijavâ, za slučaj ovakve situacije), ali... sjećate li se kada (što točnije) i s kojeg mjesta (studomat, PC na faksu, PC doma,...) ste prijavili ispit? Nije da vjerujem da će puno pomoći, jer sam sve pregledao, ali možda još postoji nešto što možemo učiniti.

Veky
Voditelj ispitnog A razreda

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 23:43 pet, 13. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Doista se zahvaljujem. Znam jedino da sam u jednom trenutku
bio siguran da sam se prijavio na sve predmete u željenim rokovima,
ali opet ljudsko pamćenje... Nažalost broj prijave nemam.
Ali ne želim komplicirati; ako postoji treći rok bio bih zahvalan
kad bi me netko savjetovao kako da se prijavim na njega budući
ga nema u listi rokova na studomatu.
Hvala ponovo
Doista se zahvaljujem. Znam jedino da sam u jednom trenutku
bio siguran da sam se prijavio na sve predmete u željenim rokovima,
ali opet ljudsko pamćenje... Nažalost broj prijave nemam.
Ali ne želim komplicirati; ako postoji treći rok bio bih zahvalan
Hvala ponovo

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 23:50 pet, 13. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]ako postoji treći rok bio bih zahvalan
ga nema u listi rokova na studomatu.[/quote]

To ćete morati pitati profesora. Nije "službeni" rok, pa ga zato i nema u stodomatu.
Anonymous (napisa):
ako postoji treći rok bio bih zahvalan

To ćete morati pitati profesora. Nije "službeni" rok, pa ga zato i nema u stodomatu.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum