Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

4.zadaca!!
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Analitička geometrija
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
lucky5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 8:52 sri, 16. 12. 2009    Naslov: 4.zadaca!! Citirajte i odgovorite

ejj moze samo pomoc oko geometrijskog mjesta tocaka,ima par zadataka ali mi nije jasno sto se tocno trazi??pa ako itko zna...
hvala
ejj moze samo pomoc oko geometrijskog mjesta tocaka,ima par zadataka ali mi nije jasno sto se tocno trazi??pa ako itko zna...
hvala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku AIM YIM MSNM
jackass9
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-8 = 13 - 21

PostPostano: 13:44 uto, 22. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

najbolje da vi to sve riješite pa si ja prepišem :)-...mene nije sram prepisati :)

pogotovo ak rijšite onu zlatnu sredinu(9 do 12)
najbolje da vi to sve riješite pa si ja prepišem Smile-...mene nije sram prepisati Smile

pogotovo ak rijšite onu zlatnu sredinu(9 do 12)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
BeeBee
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 2

PostPostano: 23:36 uto, 22. 12. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

za geometrijsko mjesto točaka obično se traže nekakve udaljenosti pa recimo ako zadatak kaže da se izračuna GMT koje su jednako udaljene od nekog pravca p kao i od pravca q onda se ta dva pravca napišu u parametarskom obliku, pa se odrede vektori smjera pa se to sve ubaci u formulu za udaljenost točke od pravca ili od čega se već traži...

[size=9][color=#999999]Added after 5 minutes:[/color][/size]

za geometrijsko mjesto točaka obično se traže nekakve udaljenosti pa recimo ako zadatak kaže da se izračuna GMT koje su jednako udaljene od nekog pravca p kao i od pravca q onda se ta dva pravca napišu u parametarskom obliku, pa se odrede vektori smjera pa se to sve ubaci u formulu za udaljenost točke od pravca ili od čega se već traži...

Added after 5 minutes:

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Analitička geometrija Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum