Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

umrezavanje

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
24 = 29 - 5

PostPostano: 23:45 pet, 13. 2. 2004    Naslov: umrezavanje Citirajte i odgovorite

trebam pomoc, ovo nikad nisam probavao pa se zato vama obracam, da li moguce spojiti kompjuter i laptop preko usb kabela, kompjuter je dosta star pa nema ethernet karticu! bilo koji savjet je dobro doso! Hvala!
:robot:
trebam pomoc, ovo nikad nisam probavao pa se zato vama obracam, da li moguce spojiti kompjuter i laptop preko usb kabela, kompjuter je dosta star pa nema ethernet karticu! bilo koji savjet je dobro doso! Hvala!
#Robot

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:41 sub, 14. 2. 2004    Naslov: Re: umrezavanje Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]trebam pomoc, ovo nikad nisam probavao pa se zato vama obracam, da li moguce spojiti kompjuter i laptop preko usb kabela, kompjuter je dosta star pa nema ethernet karticu! bilo koji savjet je dobro doso! Hvala!
:robot:[/quote]

Neka me Bogovi Mreze isprave, ali mislim da ne... :?

Mozes spojiti paralelnim kablom (ako notebook ima paraport) ili kupiti neku jeftinu ether karticu (mislim da ih ima za oko 50kn). 8)

:idea: Ako je jednokratno, posudi od nekog frenda memory key... :)
filipnet (napisa):
#Robot

Neka me Bogovi Mreze isprave, ali mislim da ne... Confused

Mozes spojiti paralelnim kablom (ako notebook ima paraport) ili kupiti neku jeftinu ether karticu (mislim da ih ima za oko 50kn). Cool

Idea Ako je jednokratno, posudi od nekog frenda memory key... Smile

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 1:51 sub, 14. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

to nije za mene, nego za frenda, ova rjesenja koja si ti naveo znam, mislio sam da mozda ima neko jednostavnije! a kako nema, onda nista! Hvala! :D
to nije za mene, nego za frenda, ova rjesenja koja si ti naveo znam, mislio sam da mozda ima neko jednostavnije! a kako nema, onda nista! Hvala! Very Happy

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 14:54 sub, 14. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

vsego, bio si pola upravu i pola u krivu, moze se spojiti dva kompjutera sa USB kabelom, ali ne obicnim USB kabelom, nego moras kupiti BUS link USB kabel, taj kabel ima na sebi neki jos adapter koji omogucava prijenos podataka omedu dva kompjutera! Eto, mozda ovo nekom pomogne! :dance:
vsego, bio si pola upravu i pola u krivu, moze se spojiti dva kompjutera sa USB kabelom, ali ne obicnim USB kabelom, nego moras kupiti BUS link USB kabel, taj kabel ima na sebi neki jos adapter koji omogucava prijenos podataka omedu dva kompjutera! Eto, mozda ovo nekom pomogne! Ja sam za ples, o jeee-eee...

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 22:14 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pod linuxom 2.4.22 i vise verzije kernela sigurno imaju integriranu podrsku za host-host umrezavanje, navodno normalno podrzava nfs, smb, routing i ostalo. Za windowze ne znam..
...a paralelni kabel jest najjednostavnije rijesenje, al samo preko istih platformi (ne postoji standardizirani protokol). Osobno nikad to nisam uspio napraviti sa win3.1* win9? winme winnt4 i winxp :? Ali ako treba imam stare dos-ove programe za to koji rade pod windowzama i bilo koja distribucija linuxa (i knoppix) bi trebao dolaziti sa plip modulom koji radi vrlo dobro.
Ili polovna mrezna preko oglasnika za ne vise od 50Kn? Skoro dodje kao kabel...
Pod linuxom 2.4.22 i vise verzije kernela sigurno imaju integriranu podrsku za host-host umrezavanje, navodno normalno podrzava nfs, smb, routing i ostalo. Za windowze ne znam..
...a paralelni kabel jest najjednostavnije rijesenje, al samo preko istih platformi (ne postoji standardizirani protokol). Osobno nikad to nisam uspio napraviti sa win3.1* win9? winme winnt4 i winxp Confused Ali ako treba imam stare dos-ove programe za to koji rade pod windowzama i bilo koja distribucija linuxa (i knoppix) bi trebao dolaziti sa plip modulom koji radi vrlo dobro.
Ili polovna mrezna preko oglasnika za ne vise od 50Kn? Skoro dodje kao kabel...

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 22:31 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uspjelo je sa ovim USB Bus link kabelom, samo radi informacije cijena kabela je 150 kuna! U paketu dobis kabel i disketu sa programom! :hophop:
Uspjelo je sa ovim USB Bus link kabelom, samo radi informacije cijena kabela je 150 kuna! U paketu dobis kabel i disketu sa programom! Vidi me kako skaaaaaceeeem!

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 23:28 čet, 4. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Yikes
Yikes

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:17 pet, 5. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]Osobno nikad to nisam uspio napraviti sa win3.1* win9? winme winnt4 i winxp :?[/quote]

Prije puno godina sam uspio dvije 95ice povezati paralelnim kablom... 8)

A jednom prilikom sam cijele Win95 instalirao preko tog cuda... :shock: Mi vjerujete da je trajalo? :lol: ;)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
Osobno nikad to nisam uspio napraviti sa win3.1* win9? winme winnt4 i winxp Confused

Prije puno godina sam uspio dvije 95ice povezati paralelnim kablom... Cool

A jednom prilikom sam cijele Win95 instalirao preko tog cuda... Shocked Mi vjerujete da je trajalo? Laughing Wink

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum