Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mini Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:11 čet, 14. 1. 2010 Naslov: po jutru se dan poznaje |
|
|
evo kako izgleda jutro studenta kojemu je kolokvij u 9h...
buđenje oko 7h kako bi eventualno ''bacio oko'' na gradivo, a jedino što može baciti je sebe il mobitel kroz prozor. ok, preživi buđenje, ustane se, jednim okom preleti preko gradiva, drugim još spava (ne daj bože teorije i definicija, em što mora imat zadatke u malom prstu mora još i riječi pamtit). zatim, nigdje vremena za otuširat se, popit kavu, napravit si čokolino,... ako još živi negdje u novom zagrebu, onda je ustajanje i ranije. a za potrebnih 8 sati sna za bit normalan taj dan, treba leći u 22h-23h. tko to od studenata može? prije će se leći u 10 ujutro nego u 10 navečer. no nema veze, tako je kako je, raspored je izašao davnih dana i s tim se treba pomirit.
i ode tako student na kolokvij koji je u 9h, lijevom nogom zapinje o desnu, otvara se i ono drugo oko, umio bi se, al nema di, definicije se brljaju,... dođe živ na faks, pogleda kolege: netko sa krvavim očima, drugi s podočnjacima, treći još u krevetu. tu i tamo ima i normalnih. e sad ide posebna molitva za dozivanje koncentracije... al ga omete susjedov želudac jer ga je susjed zaboravio nahranit, il nije imao vremena. ubrzo krene i njegov cvilit.
kolokvij se piše... više manje će napisati sve što je naučio, al će prepravljat banalne greške tri puta, jer eto, koncentracija ovaj put nije došla. bude drugi put u podne.
čemu kolokviji u 9 ujutro? radi slobodnog popodneva? kome? nama il asistentima i profesorima?
ja ga nemam, odo spavat, lako popodne.
evo kako izgleda jutro studenta kojemu je kolokvij u 9h...
buđenje oko 7h kako bi eventualno ''bacio oko'' na gradivo, a jedino što može baciti je sebe il mobitel kroz prozor. ok, preživi buđenje, ustane se, jednim okom preleti preko gradiva, drugim još spava (ne daj bože teorije i definicija, em što mora imat zadatke u malom prstu mora još i riječi pamtit). zatim, nigdje vremena za otuširat se, popit kavu, napravit si čokolino,... ako još živi negdje u novom zagrebu, onda je ustajanje i ranije. a za potrebnih 8 sati sna za bit normalan taj dan, treba leći u 22h-23h. tko to od studenata može? prije će se leći u 10 ujutro nego u 10 navečer. no nema veze, tako je kako je, raspored je izašao davnih dana i s tim se treba pomirit.
i ode tako student na kolokvij koji je u 9h, lijevom nogom zapinje o desnu, otvara se i ono drugo oko, umio bi se, al nema di, definicije se brljaju,... dođe živ na faks, pogleda kolege: netko sa krvavim očima, drugi s podočnjacima, treći još u krevetu. tu i tamo ima i normalnih. e sad ide posebna molitva za dozivanje koncentracije... al ga omete susjedov želudac jer ga je susjed zaboravio nahranit, il nije imao vremena. ubrzo krene i njegov cvilit.
kolokvij se piše... više manje će napisati sve što je naučio, al će prepravljat banalne greške tri puta, jer eto, koncentracija ovaj put nije došla. bude drugi put u podne.
čemu kolokviji u 9 ujutro? radi slobodnog popodneva? kome? nama il asistentima i profesorima?
ja ga nemam, odo spavat, lako popodne.
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:04 čet, 14. 1. 2010 Naslov: |
|
|
slažem se, meni kolokviji u 9 najbolje pašu... popijem kavu, pročitam vijesti i pravac na faks! a kad je u 12 onda ustanem podjednako rano pa nešto kao ponavljam, a sve to samo izaziva dodatnu nervozu i nema efekta... ja bi popodnevne kolokvije izbacila :D ako imaš kolokvij u 3, to jutro nećeš bog zna što naučit, a popodne... hm, koje popodne? dok dođeš doma, dan je skoro pa gotov
slažem se, meni kolokviji u 9 najbolje pašu... popijem kavu, pročitam vijesti i pravac na faks! a kad je u 12 onda ustanem podjednako rano pa nešto kao ponavljam, a sve to samo izaziva dodatnu nervozu i nema efekta... ja bi popodnevne kolokvije izbacila ako imaš kolokvij u 3, to jutro nećeš bog zna što naučit, a popodne... hm, koje popodne? dok dođeš doma, dan je skoro pa gotov
_________________ "Give me sweet lies, and keep your bitter truths." ~ Tyrion Lannister
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
teja Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:22 čet, 14. 1. 2010 Naslov: |
|
|
malo autorove slobode valjda nikom nije naškodilo :D
ma stvar svega je što poznajem jako puno ljudi kojima je ujutro koncentracija za eventualno čitanje novina.
zamantana sam, nisam raspoložena i teško koristim mozak rano ujutro. i puno mi je lakše kad ponovim prije nego što odem na kolokvij, nego večer prije. sigurnije se osjećam. zbilja ne vidim problem da se to nekako prilagodi svima i da se kolokviju pišu popodne, jer onome kome ne smeta ujutro, neće smetati ni popodne.
kao što je rekao ante003, očito da ću si morat isklesat duh i tijelo na vojnički način 8) . s rakijama budem poslije kolokvija :P
malo autorove slobode valjda nikom nije naškodilo
ma stvar svega je što poznajem jako puno ljudi kojima je ujutro koncentracija za eventualno čitanje novina.
zamantana sam, nisam raspoložena i teško koristim mozak rano ujutro. i puno mi je lakše kad ponovim prije nego što odem na kolokvij, nego večer prije. sigurnije se osjećam. zbilja ne vidim problem da se to nekako prilagodi svima i da se kolokviju pišu popodne, jer onome kome ne smeta ujutro, neće smetati ni popodne.
kao što je rekao ante003, očito da ću si morat isklesat duh i tijelo na vojnički način . s rakijama budem poslije kolokvija
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:28 čet, 14. 1. 2010 Naslov: |
|
|
Meni je recimo super pisat u 3, a ono kad su bili radovi na faksu pa smo sve pisali popodne-kasno popodne mi je bilo preidealno.
E, i sad je l`, kako je vjerojatno omjer jutro-popodne pola-pola, onda se uzima militarističko jutro. Ko kod [i]svega[/i] u životu. Nažalost.
Meni je recimo super pisat u 3, a ono kad su bili radovi na faksu pa smo sve pisali popodne-kasno popodne mi je bilo preidealno.
E, i sad je l`, kako je vjerojatno omjer jutro-popodne pola-pola, onda se uzima militarističko jutro. Ko kod svega u životu. Nažalost.
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)