Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni kolokvij (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jkrstic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 15 - 8

PostPostano: 18:52 sub, 30. 1. 2010    Naslov: popravni kolokvij Citirajte i odgovorite

u slucaju da neko nije primjetio na stranicama kolegija,htio sam prenijeti informaciju koja mi je zapela za oko,ne znam otkad je...al evo,citiram:

[b][color=red]VAŽNO: Popravnom ispitu mogu pristupiti svi studenti s 40 ili više bodova.[/color][/b]
u slucaju da neko nije primjetio na stranicama kolegija,htio sam prenijeti informaciju koja mi je zapela za oko,ne znam otkad je...al evo,citiram:

VAŽNO: Popravnom ispitu mogu pristupiti svi studenti s 40 ili više bodova.

You'd better stand there's no turning back
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Gost

PostPostano: 19:06 ned, 31. 1. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam nekoliko pitanja u vezi starih kolokvija...1. jel bi mogao netko rješit drugi dio 4. zadatka iz 1. kolokvija 08/09?
2. 1.zad iz 1. kol 07/08 grupa A pod c..mora li se posebno gledati nad R i nad C? isti kolokvij, nešto mi krivo ispada u 5. zadatku pa ako je netko rješavao...
3. 4.zad iz 1. kol 06/07 grupa A, također treba li se gledati posebno nad R i posebno nad C?
Hvala!
imam nekoliko pitanja u vezi starih kolokvija...1. jel bi mogao netko rješit drugi dio 4. zadatka iz 1. kolokvija 08/09?
2. 1.zad iz 1. kol 07/08 grupa A pod c..mora li se posebno gledati nad R i nad C? isti kolokvij, nešto mi krivo ispada u 5. zadatku pa ako je netko rješavao...
3. 4.zad iz 1. kol 06/07 grupa A, također treba li se gledati posebno nad R i posebno nad C?
Hvala!

[Vrh]
NeM
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 16:55 čet, 4. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da je pisalo na ploči danas, ali sam zaboravio :oops:
Kad su rezultati i žalbe sutra?
Znam da je pisalo na ploči danas, ali sam zaboravio Embarassed
Kad su rezultati i žalbe sutra?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

78 = 91 - 13

PostPostano: 17:01 čet, 4. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rezultati i zalbe u petak, 5.2.2010. u 14 sati.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
i_dumba19
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 20:05 čet, 4. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tp"]Rezultati i zalbe u petak, 5.2.2010. u 14 sati.[/quote]

da ne otvaram bzv temu, htio bih pitati dal ce bit najprije objavljeno na internetu rezultati, ili nece bit, vec samo tamo na oglasnoj ploci...pitam, da ne moram dolazit bzv samo da vidim rezultate, a i radi zalbe, dal da dojdem ili ne dodjem, tak da ono...nadam se da ce ujutro vec na netu bit objavljeni rezultati???
tp (napisa):

da ne otvaram bzv temu, htio bih pitati dal ce bit najprije objavljeno na internetu rezultati, ili nece bit, vec samo tamo na oglasnoj ploci...pitam, da ne moram dolazit bzv samo da vidim rezultate, a i radi zalbe, dal da dojdem ili ne dodjem, tak da ono...nadam se da ce ujutro vec na netu bit objavljeni rezultati???

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Gost

PostPostano: 21:44 čet, 4. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

i mene zanima oće li rezultati bit objavljeni na netu? i kad će bit usmeni za one koji prođu?
i mene zanima oće li rezultati bit objavljeni na netu? i kad će bit usmeni za one koji prođu?

[Vrh]
i_dumba19
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 22:21 čet, 4. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]i mene zanima oće li rezultati bit objavljeni na netu? i kad će bit usmeni za one koji prođu?[/quote]

meni je radi zalbe, da znam dal da dodjem il ne, ne zelim bzv doc ako nemam nikakve sanse , i da ne putujem do zagreba opet samo da vidim rezultate,zelim doc s nekakvim uspjesnim ciljem ,trebalo bi barem minimalno 2 sata prije objavit na netu, a nadam se da ce bit na netu...
Anonymous (napisa):

meni je radi zalbe, da znam dal da dodjem il ne, ne zelim bzv doc ako nemam nikakve sanse , i da ne putujem do zagreba opet samo da vidim rezultate,zelim doc s nekakvim uspjesnim ciljem ,trebalo bi barem minimalno 2 sata prije objavit na netu, a nadam se da ce bit na netu...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
NeM
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 11:28 pet, 5. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hoće li bit na netu ovo prije 12 - pola 1? Da znamo mi koji imamo par dana jahanja do faksa :(
Hoće li bit na netu ovo prije 12 - pola 1? Da znamo mi koji imamo par dana jahanja do faksa Sad

[Vrh]
c4rimson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:23 pet, 5. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

izašli su rezultati:
http://web.math.hr/nastava/la/LA1_popravni.xls
izašli su rezultati:
http://web.math.hr/nastava/la/LA1_popravni.xls

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:28 pet, 5. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad će se znat termini za usmeni?
kad će se znat termini za usmeni?

[Vrh]
NeM
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 12:39 pet, 5. 2. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala što ste dali rezultate tako brzo :) Tj na vrijeme, taman kad sam se počeo spremat :P

Imam samo još jedno pitanje, koja je najveća ocjena koja se može dobit nakon popravnog kolokvija? Jel 2 ili nema veze to što dolazimo s popravnog?
Hvala što ste dali rezultate tako brzo Smile Tj na vrijeme, taman kad sam se počeo spremat Razz

Imam samo još jedno pitanje, koja je najveća ocjena koja se može dobit nakon popravnog kolokvija? Jel 2 ili nema veze to što dolazimo s popravnog?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum