Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mona Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mona Forumaš(ica)

|
Postano: 12:43 sri, 19. 1. 2011 Naslov: |
|
|
Hvala vsego, proradio je i moj link, tako da sad nema problema ni za one koji žele novu verziju ;)
E sad, još jedno pitanje - kako točno napraviti svoju bazu znanja? Napraviti posebnu datoteku, npr. u notepad-u, pa je nekako otvoriti ili?
Hvala unaprijed na odgovorima!
Hvala vsego, proradio je i moj link, tako da sad nema problema ni za one koji žele novu verziju
E sad, još jedno pitanje - kako točno napraviti svoju bazu znanja? Napraviti posebnu datoteku, npr. u notepad-u, pa je nekako otvoriti ili?
Hvala unaprijed na odgovorima!
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:16 sri, 19. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="mona"]Hvala vsego, proradio je i moj link, tako da sad nema problema ni za one koji žele novu verziju ;)
Hvala unaprijed na odgovorima![/quote]
Eh ovo nije za 100% al ovako je to nekako islo kad san pokusava rjesit PZ.
Sve fino upises u notepad, cinjenice i pravila koja ti tribaju i onda save ko recimo zadatak.pl
Nakon toga to ide di je prologov exe i onda pokrenes njega. Zadnja stvar koju triba napravit je ovako nekako [zadatak] da bi ga kompajlirala...
ovo za kraj se ne mogu skroz sitit al mislin da wiky pomaze...
mona (napisa): | Hvala vsego, proradio je i moj link, tako da sad nema problema ni za one koji žele novu verziju
Hvala unaprijed na odgovorima! |
Eh ovo nije za 100% al ovako je to nekako islo kad san pokusava rjesit PZ.
Sve fino upises u notepad, cinjenice i pravila koja ti tribaju i onda save ko recimo zadatak.pl
Nakon toga to ide di je prologov exe i onda pokrenes njega. Zadnja stvar koju triba napravit je ovako nekako [zadatak] da bi ga kompajlirala...
ovo za kraj se ne mogu skroz sitit al mislin da wiky pomaze...
|
|
[Vrh] |
|
mona Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|