Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
lucika Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:12 pon, 12. 4. 2010 Naslov: |
|
|
Mislim da su pravila istovjetna onima prošlogodišnjim tj pet zadaća, usmeni po potrebi(veće ocjene) i slične svojstvenosti.
Usmeni je, ako se dobro prisjećam, osigurač za sprečavanje prošnje tj moljakanje studenta da profa pokloni bodić-dva pa onda profesor stoga formira usmeni gdje, po obećanju, neće postaviti teška pitanja ali su svakako odgovorljiva ako si učestali pristupnik predavanja.
Sad vidjeh zahtjev za predajom svih zadaća, ne sjećam se da je profesor to spomenuo na prvim predavanjima...
Mislim da su pravila istovjetna onima prošlogodišnjim tj pet zadaća, usmeni po potrebi(veće ocjene) i slične svojstvenosti.
Usmeni je, ako se dobro prisjećam, osigurač za sprečavanje prošnje tj moljakanje studenta da profa pokloni bodić-dva pa onda profesor stoga formira usmeni gdje, po obećanju, neće postaviti teška pitanja ali su svakako odgovorljiva ako si učestali pristupnik predavanja.
Sad vidjeh zahtjev za predajom svih zadaća, ne sjećam se da je profesor to spomenuo na prvim predavanjima...
_________________ ...He never had looked less like captain of any-thing, even his own soul.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 17:59 sri, 14. 4. 2010 Naslov: |
|
|
Nisam baš 100% sigurna, ali koliko se sjećam prof je ovako rekao: (to je bila premijera :) ) usmeni je obavezan i nosi između -6 i 2 boda...tj dobijemo 2 pitanja svaki po 4 boda ali nam prof od osvojenih bodova oduzme 6 :) usput je i rekao da će biti poprilično lagana pitanja..a obavezan je i može donijeti minus bodove zato da ne bi ljudi samo došli i rekli može meni 0 na usmenom i uzeli već postignutu ocjenu (recimo taman granica za prolaz ili neku drugu ocjenu). Što se tiče zadaća, mislim da su rekli da će biti 4 zadaće po 6 bodova. Ne znam je li predaja obavezna ali ako netko nije napravio zadaću i ne namjerava samo neka pošalji prazne .h i .cpp datoteke (što traje punih pola minute) i bit će 0 bodova :) To je sad 26 bodova, i još 4 na dolaske (tu mi se čini da je prof nešto rekao da nije siguran kako će biti raspoređeno, predavanja, vježbe) i to je 30 bodova + 2 kolokvija po 35 i to je 100:)
Ako sam nešto krivo shvatila neka me netko ispravi :)
Nisam baš 100% sigurna, ali koliko se sjećam prof je ovako rekao: (to je bila premijera ) usmeni je obavezan i nosi između -6 i 2 boda...tj dobijemo 2 pitanja svaki po 4 boda ali nam prof od osvojenih bodova oduzme 6 usput je i rekao da će biti poprilično lagana pitanja..a obavezan je i može donijeti minus bodove zato da ne bi ljudi samo došli i rekli može meni 0 na usmenom i uzeli već postignutu ocjenu (recimo taman granica za prolaz ili neku drugu ocjenu). Što se tiče zadaća, mislim da su rekli da će biti 4 zadaće po 6 bodova. Ne znam je li predaja obavezna ali ako netko nije napravio zadaću i ne namjerava samo neka pošalji prazne .h i .cpp datoteke (što traje punih pola minute) i bit će 0 bodova To je sad 26 bodova, i još 4 na dolaske (tu mi se čini da je prof nešto rekao da nije siguran kako će biti raspoređeno, predavanja, vježbe) i to je 30 bodova + 2 kolokvija po 35 i to je 100:)
Ako sam nešto krivo shvatila neka me netko ispravi
|
|
[Vrh] |
|
lucika Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
konjina Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Vip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
maxic Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bbroj Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Cobs Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 16:29 uto, 1. 6. 2010 Naslov: |
|
|
ma ovaj kolegij je jako katasrofalno organiziran
em ce kao bit 5 zadaca i svaka ce nosit 5 boda, pa ce onda bit 4, al nece to nosit tako puno bodova nego 1-2, pa onda evo imamo ih 4 i svaka nosi 6
rezultati se cekaju godinama, nije da ce me iznenadit ako prije dodu rezultati 4. zadace nego li 3.
o tome kolko profersor kasni na predavanja isto necu, mislim nisam ni isao bas cesto bas zbog tog, mislim ako i zakasni samo 5min treba u drugih 100 da upali komp i tako ljepo krene s predavanjem nakon 15 min umjesto da je ljepo doso ranije, pripremio se i onda zapoceu kad treba...
dalje, ako se ne varam o onom njegov usmenom reko je da ce na slajdovima bit oznaceno 30ak pitanja, di su te oznake? mozda sam ja nesto krivo shvatio, mislim nije da me zanima, sta se mene tice, moze mi dat -6...
ma ovaj kolegij je jako katasrofalno organiziran
em ce kao bit 5 zadaca i svaka ce nosit 5 boda, pa ce onda bit 4, al nece to nosit tako puno bodova nego 1-2, pa onda evo imamo ih 4 i svaka nosi 6
rezultati se cekaju godinama, nije da ce me iznenadit ako prije dodu rezultati 4. zadace nego li 3.
o tome kolko profersor kasni na predavanja isto necu, mislim nisam ni isao bas cesto bas zbog tog, mislim ako i zakasni samo 5min treba u drugih 100 da upali komp i tako ljepo krene s predavanjem nakon 15 min umjesto da je ljepo doso ranije, pripremio se i onda zapoceu kad treba...
dalje, ako se ne varam o onom njegov usmenom reko je da ce na slajdovima bit oznaceno 30ak pitanja, di su te oznake? mozda sam ja nesto krivo shvatio, mislim nije da me zanima, sta se mene tice, moze mi dat -6...
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
Vip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
CrniVG Forumaš(ica)
|
Postano: 18:02 uto, 1. 6. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Gino"]....
....[/quote]
Ja ne vidim zašto je to problem, na kraju stigne sve što je imao u planu za to predavanje.
I taman imamo vremena na miru kavu popit prije, ne moramo se žurit... :-)
Gino (napisa): | ....
.... |
Ja ne vidim zašto je to problem, na kraju stigne sve što je imao u planu za to predavanje.
I taman imamo vremena na miru kavu popit prije, ne moramo se žurit...
_________________ 69 - jedini prost broj koji ima više od dva djelitelja
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Vip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:14 sri, 2. 6. 2010 Naslov: |
|
|
Meni uopće nije jasno ništa što se tiče pravila polaganja kolegija...
1) postoji li ljestvica po kojoj se dobivaju ocjene??
2) koji su uvjeti na kolokvije ili zadaće? Je li to ono što piše da mora student imati na svakom kolokviju po 10 bodova + minimalno 5 bodova iz zadaće, ili sve skupa mora imat 40+5 iz bioinformatike???
3) također je uvjet imati sve predane zadaće??? što to znači, ako ja npr imam 3 predane i 14 bodova iz zadaća i kolokvija oba po 25 bodova, ja padam kolegij jer nisam predao jednu zadaću??? užas :)
4a) onaj usmeni mi nije jasan. Što ako je situacija kod nekog studenta da je uz zadaće i kolokvije skupio točno 45, koliko je ja vjerujem potrebno za prolaz, a onda ako ne izađe na usmeni mu se oduzme 6 bodova te on pada??? užas :D
4b) Šta ako netko ima tu granicu i izađe na usmeni i odgovori na jedno pitanje?? onda taman "osvoji" -3 boda i opet pada??? užas!!!!1
5) Ima li popravnog i kako izgleda isti??
6) Koliko nose dolasci na predavanja i vježbe??
7) O asistentima ne želim govoriti...
8) Nije mi jasno zašto je bilo teško napisati optimalne kriterije prolaska na početku, pa treba najviše, ali zaista najviše 30 min da se to osmisli i napiše...
9) NARAVNO, UKOLIKO KRITERIJI NISU STAVLJENI KAKO BI SE STUDENTIMA IZLAZILO U SUSRET, ONDA SVE GORE NE STOJI :D
-Naime, zamislimo da netko ima 53 boda ukupno, ali se dogodi da nema na drugom kolokviju 10 bodova, nego npr 6. Onda, hoće li se takvim studentima izaći u susret i dati im prolaznu ocjenu?? Ako da, onda je bolje da se kriteriji ne znaju na početku :D
Zašto je bitno znati kriterije na početku??
Zato da si ljudi procjene šanse za prolazak, jer zašto gubiti vrijeme na neki predmet koji ću po kriterijima teško proći na štetu nekog drugog predmeta kojega imam šansu imati dobru ocjenu ili imam šansu proći ga lakše.
Meni uopće nije jasno ništa što se tiče pravila polaganja kolegija...
1) postoji li ljestvica po kojoj se dobivaju ocjene??
2) koji su uvjeti na kolokvije ili zadaće? Je li to ono što piše da mora student imati na svakom kolokviju po 10 bodova + minimalno 5 bodova iz zadaće, ili sve skupa mora imat 40+5 iz bioinformatike???
3) također je uvjet imati sve predane zadaće??? što to znači, ako ja npr imam 3 predane i 14 bodova iz zadaća i kolokvija oba po 25 bodova, ja padam kolegij jer nisam predao jednu zadaću??? užas
4a) onaj usmeni mi nije jasan. Što ako je situacija kod nekog studenta da je uz zadaće i kolokvije skupio točno 45, koliko je ja vjerujem potrebno za prolaz, a onda ako ne izađe na usmeni mu se oduzme 6 bodova te on pada??? užas
4b) Šta ako netko ima tu granicu i izađe na usmeni i odgovori na jedno pitanje?? onda taman "osvoji" -3 boda i opet pada??? užas!!!!1
5) Ima li popravnog i kako izgleda isti??
6) Koliko nose dolasci na predavanja i vježbe??
7) O asistentima ne želim govoriti...
Nije mi jasno zašto je bilo teško napisati optimalne kriterije prolaska na početku, pa treba najviše, ali zaista najviše 30 min da se to osmisli i napiše...
9) NARAVNO, UKOLIKO KRITERIJI NISU STAVLJENI KAKO BI SE STUDENTIMA IZLAZILO U SUSRET, ONDA SVE GORE NE STOJI
-Naime, zamislimo da netko ima 53 boda ukupno, ali se dogodi da nema na drugom kolokviju 10 bodova, nego npr 6. Onda, hoće li se takvim studentima izaći u susret i dati im prolaznu ocjenu?? Ako da, onda je bolje da se kriteriji ne znaju na početku
Zašto je bitno znati kriterije na početku??
Zato da si ljudi procjene šanse za prolazak, jer zašto gubiti vrijeme na neki predmet koji ću po kriterijima teško proći na štetu nekog drugog predmeta kojega imam šansu imati dobru ocjenu ili imam šansu proći ga lakše.
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|