Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
iaugust Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:49 sub, 27. 3. 2010 Naslov: Demonstrature iz Financijskih tržišta |
|
|
Prije nego počnem pisati vezano uz temu, zahvala svima koji ste došli na demonstrature u srijedu – zbilja sam bio ugodno iznenađen. Nadam se da ste bili zadovoljni prezentiranim, a obećajem da ću se potruditi biti još zanimljiviji – u okviru zadane teme naravno :).
Kao što sam obećao, u attachmentu su prezentacija s demonstratura koje su bile u srijedu, te prezentacija o FED-u i ECB-i. Te dvije prezentacije, plus prezentacija koja je na profesoričinoj web stranici („Prezentacija s predavanja održanih 3. ožujka do 10. ožujka 2010“), su obuhvatile sve što bi trebali naučiti iz knjige Monetarna politika. U kolokvij naravno ulaze i profesoričina „Prezentacija s predavanja 24.03.2010“ (kao dodatnu literaturu za to možete koristiti Mishkina: Financijske tržišta+institucije), te prva predavanja koja su održana ali ih nema u .ppt obliku već ćete morati kopirati od nekog ukoliko niste među onima koji su bili i „hvatali“ što profesorica priča.
U srijedu će vjerojatno biti demonstratura, a o čemu ću pričati ne znam još točno budući da nisam dobio odgovor od profesorice (nadam se o ovome što sam vam dodao XD), no u svakom slučaju isto vrijeme [b](17h)[/b], ali ovaj puta prostorija [b]201[/b].
Budući da sam na demonstraturama zaboravio, moj mail vam je: ivan.augustin7@gmail.com pa slobodno pitajte što vas zanima, dajte prijedlog, kritiku, za čim god imate potrebu :).
Nisam obožavatelj foruma, no naići ću tu i tamo ukoliko se razvije kakva rasprava i budem znao odgovore na eventualne upite.
Pozdrav
Prije nego počnem pisati vezano uz temu, zahvala svima koji ste došli na demonstrature u srijedu – zbilja sam bio ugodno iznenađen. Nadam se da ste bili zadovoljni prezentiranim, a obećajem da ću se potruditi biti još zanimljiviji – u okviru zadane teme naravno .
Kao što sam obećao, u attachmentu su prezentacija s demonstratura koje su bile u srijedu, te prezentacija o FED-u i ECB-i. Te dvije prezentacije, plus prezentacija koja je na profesoričinoj web stranici („Prezentacija s predavanja održanih 3. ožujka do 10. ožujka 2010“), su obuhvatile sve što bi trebali naučiti iz knjige Monetarna politika. U kolokvij naravno ulaze i profesoričina „Prezentacija s predavanja 24.03.2010“ (kao dodatnu literaturu za to možete koristiti Mishkina: Financijske tržišta+institucije), te prva predavanja koja su održana ali ih nema u .ppt obliku već ćete morati kopirati od nekog ukoliko niste među onima koji su bili i „hvatali“ što profesorica priča.
U srijedu će vjerojatno biti demonstratura, a o čemu ću pričati ne znam još točno budući da nisam dobio odgovor od profesorice (nadam se o ovome što sam vam dodao XD), no u svakom slučaju isto vrijeme (17h), ali ovaj puta prostorija 201.
Budući da sam na demonstraturama zaboravio, moj mail vam je: ivan.augustin7@gmail.com pa slobodno pitajte što vas zanima, dajte prijedlog, kritiku, za čim god imate potrebu .
Nisam obožavatelj foruma, no naići ću tu i tamo ukoliko se razvije kakva rasprava i budem znao odgovore na eventualne upite.
Pozdrav
Description: |
|
Download |
Filename: |
FED i ECB.ppt |
Filesize: |
631.5 KB |
Downloaded: |
296 Time(s) |
|
Download |
PMF-PRVI TERMIN DEMONSTRATURA.ppt |
1020 KB |
128 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
lepi Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:18 uto, 4. 5. 2010 Naslov: |
|
|
U srijedu - [size=18]05.05. u 005 [/size] demonstrature su na temu [b][i]Margin krediti[/i][/b].
Vjerojatno ne zvuči previše primamljivo, ali radi se o kreditima kojima su dionice kolateral, tako da će biti priče o dionicama, o riziku vezanom uz takve kredite, i svašta nešto što se događa u stvarnom životu :).
To je bila jedna od tema na CQD-u, ali mislim da gotovo nikog nije bilo s vaše godine pa bi vam moglo biti zanimljivo (malo barem ;))
Vidimo se
U srijedu - 05.05. u 005 demonstrature su na temu Margin krediti.
Vjerojatno ne zvuči previše primamljivo, ali radi se o kreditima kojima su dionice kolateral, tako da će biti priče o dionicama, o riziku vezanom uz takve kredite, i svašta nešto što se događa u stvarnom životu .
To je bila jedna od tema na CQD-u, ali mislim da gotovo nikog nije bilo s vaše godine pa bi vam moglo biti zanimljivo (malo barem )
Vidimo se
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:32 sri, 5. 5. 2010 Naslov: |
|
|
Danas nije bilo demonstratura jer sam vidio da niste imali predavanje iz FIT-a, a i nikog nije bilo ispred 005 kad su meni završila predavanja. Ukoliko je netko dosao do 5i15 misleći kako će ih biti ja se duboko ispričavam, zbilja mi je žao. Ako ima takvih plaćam im kavu što su čekali bez potrebe (nemojte varat :P), javite se na mail ili recite sljedeći puta pa se dogovorimo :).
Sljedeći tjedan ću onda u 17h, najvjerojatnije u 005 pričati o Margin kreditima, pa se zaletite poslušati ako imate malo slobodnog vremena ;).
Pozdrav
Danas nije bilo demonstratura jer sam vidio da niste imali predavanje iz FIT-a, a i nikog nije bilo ispred 005 kad su meni završila predavanja. Ukoliko je netko dosao do 5i15 misleći kako će ih biti ja se duboko ispričavam, zbilja mi je žao. Ako ima takvih plaćam im kavu što su čekali bez potrebe (nemojte varat ), javite se na mail ili recite sljedeći puta pa se dogovorimo .
Sljedeći tjedan ću onda u 17h, najvjerojatnije u 005 pričati o Margin kreditima, pa se zaletite poslušati ako imate malo slobodnog vremena .
Pozdrav
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
iaugust Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:35 čet, 13. 5. 2010 Naslov: |
|
|
U prilogu su materijali s prošlih demonstratura.
Pozdrav
U prilogu su materijali s prošlih demonstratura.
Pozdrav
|
Download |
Demonstrature_margin_krediti.ppt |
994.5 KB |
113 Time(s) |
|
|