Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

EM2, tko sastavlja pismeni i otprilike kakvi će biti zadatc
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ktusek
Gost

PostPostano: 10:10 uto, 10. 2. 2004    Naslov: EM2, tko sastavlja pismeni i otprilike kakvi će biti zadatc Citirajte i odgovorite

Ako mi može asistent koji će sastavljati pismeni nešto reći kakvi će biti zadatci,tipa koji poliedar će biti iz stereometrije, pa kakva će biti jedn. Unaprijed zahvaljujem
Ako mi može asistent koji će sastavljati pismeni nešto reći kakvi će biti zadatci,tipa koji poliedar će biti iz stereometrije, pa kakva će biti jedn. Unaprijed zahvaljujem

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
22 = 24 - 2

PostPostano: 10:28 uto, 10. 2. 2004    Naslov: Re: EM2, tko sastavlja pismeni i otprilike kakvi će biti za Citirajte i odgovorite

[quote="ktusek"]Ako mi može asistent koji će sastavljati pismeni nešto reći kakvi će biti zadatci,tipa koji poliedar će biti iz stereometrije, pa kakva će biti jedn. Unaprijed zahvaljujem[/quote]

In my very humble opinion (a zaista bih volio čuti što npr. Edo misli o tome), ovo postaje prilično blesavo. Počelo je kao "tko daje rok iz..." (besmisleno ali oprostivo), nastavilo se ovako... čini mi se da ćemo uskoro imati poseban forum na kojem će se redovito postati točni zadaci koji će biti na pismenom. I to tjedan dana prije, tako da ih ljudi stignu "naučiti". :blju:

Da, ja dajem rok. Pogledajte Zvonin rok od 6.2. , neće biti previše različit.
ktusek (napisa):

In my very humble opinion (a zaista bih volio čuti što npr. Edo misli o tome), ovo postaje prilično blesavo. Počelo je kao "tko daje rok iz..." (besmisleno ali oprostivo), nastavilo se ovako... čini mi se da ćemo uskoro imati poseban forum na kojem će se redovito postati točni zadaci koji će biti na pismenom. I to tjedan dana prije, tako da ih ljudi stignu "naučiti". Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?

Da, ja dajem rok. Pogledajte Zvonin rok od 6.2. , neće biti previše različit.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kamti
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:03 uto, 17. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkblue]e a di možemo nabavit taj rok? pitah u skriptarnici, nemaju ga![/color]
e a di možemo nabavit taj rok? pitah u skriptarnici, nemaju ga!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:13 uto, 17. 2. 2004    Naslov: Re: EM2, tko sastavlja pismeni i otprilike kakvi će biti za Citirajte i odgovorite

[quote="veky"]čini mi se da ćemo uskoro imati poseban forum na kojem će se redovito postati točni zadaci koji će biti na pismenom. I to tjedan dana prije, tako da ih ljudi stignu "naučiti". :blju:[/quote]

Veky, ne budi bezobrazan prema studentima! :shock: Valjda cete postati i rjesenja (u printabilnom obliku), da se ne moraju sami muciti... :twisted: ;)

[quote="Kamti"][color=darkblue]e a di možemo nabavit taj rok? pitah u skriptarnici, nemaju ga![/color][/quote]

http://web.math.hr/nastava/em/pismeni.html
veky (napisa):
čini mi se da ćemo uskoro imati poseban forum na kojem će se redovito postati točni zadaci koji će biti na pismenom. I to tjedan dana prije, tako da ih ljudi stignu "naučiti". Krcko kaze 'blju' - sto vise reci?

Veky, ne budi bezobrazan prema studentima! Shocked Valjda cete postati i rjesenja (u printabilnom obliku), da se ne moraju sami muciti... Twisted Evil Wink

Kamti (napisa):
e a di možemo nabavit taj rok? pitah u skriptarnici, nemaju ga!

http://web.math.hr/nastava/em/pismeni.html

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum