Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kriterij ocjenjivanja
WWW:
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 17:22 pon, 24. 5. 2010    Naslov: Kriterij ocjenjivanja Citirajte i odgovorite

Jesu li isti kriteriji za prof. i inženjerske smjerove? Ukoliko se skupi dovoljan broj bodova za prolaz kroz kolokvije, moramo li izac na usmeni?
Jesu li isti kriteriji za prof. i inženjerske smjerove? Ukoliko se skupi dovoljan broj bodova za prolaz kroz kolokvije, moramo li izac na usmeni?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Cobs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 40 - 14

PostPostano: 17:47 pon, 24. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto ne bi bili? Piše na stranicama da realizacija završnog ispita ovisi o profesoru koji ti drži predavanje, a kolko sam informiran čini mi se da ta realizacija nije još definirana. To pitaj profesora ( ili pošalji mail ) kod kojeg slušaš pa će ti reć ak je odlučio.
Zašto ne bi bili? Piše na stranicama da realizacija završnog ispita ovisi o profesoru koji ti drži predavanje, a kolko sam informiran čini mi se da ta realizacija nije još definirana. To pitaj profesora ( ili pošalji mail ) kod kojeg slušaš pa će ti reć ak je odlučio.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
tm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 17:59 pon, 24. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zbog razlike u ECTS bodovima. Priča se da se za prof. kriteriji sa web-a množe sa 5/6, samo ne znam je li to pouzdana informacija. Ako neko zna pouzdano... :roll:
Zbog razlike u ECTS bodovima. Priča se da se za prof. kriteriji sa web-a množe sa 5/6, samo ne znam je li to pouzdana informacija. Ako neko zna pouzdano... Rolling Eyes

[Vrh]
tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 18:25 pon, 24. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pouzdana je :)
Pouzdana je Smile

Cantor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 23:29 pon, 24. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ne otvaram novu temu, jel netko zna kakav je kriterij na popravnom, tj. koliko bodova nosi i da li se brišu bodovi s bliceva? :?:
Da ne otvaram novu temu, jel netko zna kakav je kriterij na popravnom, tj. koliko bodova nosi i da li se brišu bodovi s bliceva? Question

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
()()()()()
Gost

PostPostano: 19:06 ned, 30. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

zna li se raspored studenata za pisanje kolokvija? je li nešto rečeno na zadnjem predavanju?
zna li se raspored studenata za pisanje kolokvija? je li nešto rečeno na zadnjem predavanju?

[Vrh]
tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 21:40 ned, 30. 5. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="()()()()()"]zna li se raspored studenata za pisanje kolokvija? je li nešto rečeno na zadnjem predavanju?[/quote]

Raspored po predavaonama za drugi kolokvij (bez obzira na smjer): A-F 110, G-J 101, K 006, L-S 003, Š-Z 001.
()()()()() (napisa):

Raspored po predavaonama za drugi kolokvij (bez obzira na smjer): A-F 110, G-J 101, K 006, L-S 003, Š-Z 001.

tajchi666
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 11:06 sub, 5. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

14.6. je termin za zavrsni ili popravni????
14.6. je termin za zavrsni ili popravni????

[Vrh]
kraljicaaa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 22:22 ned, 6. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel zavrsni (usmeni ili pismeni) obavezan
kod prof Širole sam po studomatu
jel zavrsni (usmeni ili pismeni) obavezan
kod prof Širole sam po studomatu

[Vrh]
Tindariel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 2 - 0

PostPostano: 22:39 ned, 6. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je obavezan samo onima kojima fali bodova za prolaz i onima koji bi 5. Ostali valjda mogu samo skupit ocjenu ako su zadovoljni.
Mislim da je obavezan samo onima kojima fali bodova za prolaz i onima koji bi 5. Ostali valjda mogu samo skupit ocjenu ako su zadovoljni.

[Vrh]
nike
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 20:29 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

a ako nisu zadovoljni da li mogu odgovarat za višu ocjenu?
Jer profesor Širola je danas rekao kada sam g to pitao da on neće ispitivat ljude koji imaju bodove za dva i tri,a oni koji imaju 4 ili nemaju dovoljno za prolaz da će samo njih ispitiat..jel to konačan stav što se tiče ocjenjivanja?
a ako nisu zadovoljni da li mogu odgovarat za višu ocjenu?
Jer profesor Širola je danas rekao kada sam g to pitao da on neće ispitivat ljude koji imaju bodove za dva i tri,a oni koji imaju 4 ili nemaju dovoljno za prolaz da će samo njih ispitiat..jel to konačan stav što se tiče ocjenjivanja?

[Vrh]
sunce
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 20:45 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

znaci bas moramo kod prof. Sirole na usmeni, nece biti pismenog zavrsnog? :cry:
znaci bas moramo kod prof. Sirole na usmeni, nece biti pismenog zavrsnog? Crying or Very sad

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:58 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa što nije bilo da svi imaju obvezni pismeni završni?? što mi se i čini skroz logično,kome ne treba neće mu ništa odmoć,kome fali par bodova dobro će doć
pa što nije bilo da svi imaju obvezni pismeni završni?? što mi se i čini skroz logično,kome ne treba neće mu ništa odmoć,kome fali par bodova dobro će doć

[Vrh]
nike
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 21:00 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mže li netko stavit od asistenata ili od strane profesora službenu informaciju kako na kraju funkcionira završni ispit?
Jer u cijelom ovom se vjerojatno više nitko ne snalazi i više nemam pojma jel taj završni na kraju za sve ili samo za posebnu skupinu....
Smatram,a mislim da će se neki moji kolege složit samnom, da nije korektno da nas se uskraćuje za eventualno višu ocjenu koju bi dobili putem završnog..a onaj tko želi neka uzme ocjenu koju ima :)
Mže li netko stavit od asistenata ili od strane profesora službenu informaciju kako na kraju funkcionira završni ispit?
Jer u cijelom ovom se vjerojatno više nitko ne snalazi i više nemam pojma jel taj završni na kraju za sve ili samo za posebnu skupinu....
Smatram,a mislim da će se neki moji kolege složit samnom, da nije korektno da nas se uskraćuje za eventualno višu ocjenu koju bi dobili putem završnog..a onaj tko želi neka uzme ocjenu koju ima Smile

[Vrh]
Tindariel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 2 - 0

PostPostano: 21:05 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna netko koliko bodova nosi taj završni? 10?
Zna netko koliko bodova nosi taj završni? 10?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:06 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

slažem se u potpunosti :)
slažem se u potpunosti Smile

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 22:35 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovaj kolegij je krajnja sramota.
malo "svi pišete završni", malo "pitat ću samo one koje mi se da pitat", malo su ovakvi kriteriji, malo onakvi, užasno. 7.6. je a još nije sigurno kada će biti popravni, kakav će on biti, kada će biti završni, kakav će on biti, ko sve mora ići na završni, ko smije, odvratno.
na stranu to što mi kolegij nimalo ne leži, ali općenito mi se na ovoj godini gadi teorija u kolokvijima. teoriji nije tamo mjesto. jedini način da profesor vidi dali student zna to što priča ili trkelja ono što je vidio negdje napisano pa samo kao fotokopirka reproducira ono od riječi do riječi je na usmenim ispitima.
i da, takav šuplji štreberaj mi nikad nije bio jača strana.
ali, to je samo moje mišljenje.
malo "svi pišete završni", malo "pitat ću samo one koje mi se da pitat", malo su ovakvi kriteriji, malo onakvi, užasno. 7.6. je a još nije sigurno kada će biti popravni, kakav će on biti, kada će biti završni, kakav će on biti, ko sve mora ići na završni, ko smije, odvratno.
na stranu to što mi kolegij nimalo ne leži, ali općenito mi se na ovoj godini gadi teorija u kolokvijima. teoriji nije tamo mjesto. jedini način da profesor vidi dali student zna to što priča ili trkelja ono što je vidio negdje napisano pa samo kao fotokopirka reproducira ono od riječi do riječi je na usmenim ispitima.
ali, to je samo moje mišljenje.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:08 pon, 7. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

definitivno se slažem da bi se uvjeti za kolegij trebali znati na samom početku,ovo nikako nije u redu, i naravno da to nije slučaj samo s ovim kolegijem :evil:
definitivno se slažem da bi se uvjeti za kolegij trebali znati na samom početku,ovo nikako nije u redu, i naravno da to nije slučaj samo s ovim kolegijem Evil or Very Mad

[Vrh]
behemont
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 53 - 61

PostPostano: 10:22 uto, 8. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]ovaj kolegij je krajnja sramota.
[/quote]

na sto tocno mislis?
Milojko (napisa):

na sto tocno mislis?

[Vrh]
ToMeK
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-12 = 17 - 29

PostPostano: 16:58 uto, 8. 6. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovi kriteriji koji su izvješeni su diskriminirajući i sramotni. Neću ulazit u to kada su tek dogovoreni. Zapamtite ovaj kolegij iz više razloga.

1) Završnog ispita nema, a skala se radi kao da ga ima. Dakle, ukoliko imate 72 boda iz kolegija imate 3. Iako ste skupili sve skupa 80% bodova na kolegiju imate 3. Ocjena tri je distribuirana sa 59,5 - 74,5 dakle onaj tko je sakupio 60 bodova i onaj tko ima od njega više 12 bodova imaju istu ocjenu.

2) Ja ne znam gdje je nestalo tih 10 bodova, ali ako već nema završnog, osim za 2 i 5, trebalo bi sniziti kriterij i bodovne pragove. Jer budimo realni. U opticaju je bilo 90 bodova.

3) Profesorima ovaj kolegij nosi 5 ECTS-a, a nama 6. Ok. Profesorima je prag za 4 62,5. Dakle, netko ima 62,5 boda, a netko od naših 70 bodova. Njima za to ide 4, nama 3. Bodovanje za diplomski ide ovako. Oni za 62,5 boda dobiju 20 bodova za upis na diplomski, a vi 18 bodova iako imate 10-ak bodova više nego oni.

4) Profesori su imali iste predavače i asistente kao i mi, sa time da oni nemaju sastrane još i Numeričku, RP, Integrale. Ok, kolegij im nosi manje ECTS-a. To se dalo kompenzirati sa pomakom od maksimalno 5 bodova.

Kako onda da čovjek dalje ima motivaciju za učenje??
Ovi kriteriji koji su izvješeni su diskriminirajući i sramotni. Neću ulazit u to kada su tek dogovoreni. Zapamtite ovaj kolegij iz više razloga.

1) Završnog ispita nema, a skala se radi kao da ga ima. Dakle, ukoliko imate 72 boda iz kolegija imate 3. Iako ste skupili sve skupa 80% bodova na kolegiju imate 3. Ocjena tri je distribuirana sa 59,5 - 74,5 dakle onaj tko je sakupio 60 bodova i onaj tko ima od njega više 12 bodova imaju istu ocjenu.

2) Ja ne znam gdje je nestalo tih 10 bodova, ali ako već nema završnog, osim za 2 i 5, trebalo bi sniziti kriterij i bodovne pragove. Jer budimo realni. U opticaju je bilo 90 bodova.

3) Profesorima ovaj kolegij nosi 5 ECTS-a, a nama 6. Ok. Profesorima je prag za 4 62,5. Dakle, netko ima 62,5 boda, a netko od naših 70 bodova. Njima za to ide 4, nama 3. Bodovanje za diplomski ide ovako. Oni za 62,5 boda dobiju 20 bodova za upis na diplomski, a vi 18 bodova iako imate 10-ak bodova više nego oni.

4) Profesori su imali iste predavače i asistente kao i mi, sa time da oni nemaju sastrane još i Numeričku, RP, Integrale. Ok, kolegij im nosi manje ECTS-a. To se dalo kompenzirati sa pomakom od maksimalno 5 bodova.

Kako onda da čovjek dalje ima motivaciju za učenje??

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 3. godine -> Algebarske strukture Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum