Trabam programirati honorarno za jednu firmu u php-u.
Trebao bih napraviti online pdf preglednik, pa nesto koda koji upravlja s bazom podataka (tj. vadi knjigu iz baze, posprema neke podatke o istoj itd.), vjerojatno male modifikacije joomle itd.
I sad posto jos nisam dogovorio cijenu mog rada, kolko je u redu traziti za to? Ne zelim ispasti prebahat pa trazit previse, a naravno novce svi trebaju tak da bi i ja sto vise :D
Isplata bi isla po mjesecnoj bazi. Dal da racunam po satima rada otprilike ili kako? Ustvari opce ne znam jer nikad nisam nista slicno radio za pare, a php-om sam se tek poceo baviti.
Dakle dali netko radi ili je radio nesto u php-u i koliko se placaju takve stvari? :)
Trabam programirati honorarno za jednu firmu u php-u.
Trebao bih napraviti online pdf preglednik, pa nesto koda koji upravlja s bazom podataka (tj. vadi knjigu iz baze, posprema neke podatke o istoj itd.), vjerojatno male modifikacije joomle itd.
I sad posto jos nisam dogovorio cijenu mog rada, kolko je u redu traziti za to? Ne zelim ispasti prebahat pa trazit previse, a naravno novce svi trebaju tak da bi i ja sto vise
Isplata bi isla po mjesecnoj bazi. Dal da racunam po satima rada otprilike ili kako? Ustvari opce ne znam jer nikad nisam nista slicno radio za pare, a php-om sam se tek poceo baviti.
Dakle dali netko radi ili je radio nesto u php-u i koliko se placaju takve stvari?
|