Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Demonstrature
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
markotron
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 28 - 28

PostPostano: 14:20 sub, 2. 10. 2010    Naslov: Demonstrature Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

Mislio sam demonstrature iz građe računala staviti ponedjeljkom od 14-16 h. Ukoliko netko ima nekih primjedbi (ne pase mu termin ili nesto slicno) slobodno ovdje moze napisati pa cemo se dogovoriti za neki drugi termin ili mozda ukoliko je nes jednostavnije mozemo rijesiti preko maila.

Marko Božić
Pozdrav,

Mislio sam demonstrature iz građe računala staviti ponedjeljkom od 14-16 h. Ukoliko netko ima nekih primjedbi (ne pase mu termin ili nesto slicno) slobodno ovdje moze napisati pa cemo se dogovoriti za neki drugi termin ili mozda ukoliko je nes jednostavnije mozemo rijesiti preko maila.

Marko Božić

Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
27 = 38 - 11

PostPostano: 16:07 ned, 3. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mi na racunarstvu imamo ponedjeljkom od 14h do 17h Oblikovanje i analizu algoritama. Tako da ako moze neki drugi termin, bilo bi super! :)

Ako je vec ponedjeljak, znam da sto se racunarstva tice, nama pase ili prije 10h (tj. 8-10h bi bilo ok) ili poslije 17h.
Utorkom nemamo nista od 12-14h (uzimam u obzir i izborne predmete, jer ne znam tko sta slusa).
Srijedom poslije 17h smo slobodni.
I petkom od 12h do 14h. (Svaki drugi cetvrtak smo totalno zauzeti).

Sto se tice ostalih sto slusaju ovaj predmet (fizicari, preddiplomci) - ne znam.
Mi na racunarstvu imamo ponedjeljkom od 14h do 17h Oblikovanje i analizu algoritama. Tako da ako moze neki drugi termin, bilo bi super! Smile

Ako je vec ponedjeljak, znam da sto se racunarstva tice, nama pase ili prije 10h (tj. 8-10h bi bilo ok) ili poslije 17h.
Utorkom nemamo nista od 12-14h (uzimam u obzir i izborne predmete, jer ne znam tko sta slusa).
Srijedom poslije 17h smo slobodni.
I petkom od 12h do 14h. (Svaki drugi cetvrtak smo totalno zauzeti).

Sto se tice ostalih sto slusaju ovaj predmet (fizicari, preddiplomci) - ne znam.

Zadnja promjena: Crazylamb1; 22:08 ned, 3. 10. 2010; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
klaymen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 10 - 2

PostPostano: 18:20 ned, 3. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

bok :)

raspored fizicara se vidi ovdje:

http://www.phy.hr/raspored/zimski1011/PFI.pdf
pod 2.godina
nama odgovara tamo gdje smo slobodni naravno :lol:
samo nemoj da bude petak ;)
bok Smile

raspored fizicara se vidi ovdje:

http://www.phy.hr/raspored/zimski1011/PFI.pdf
pod 2.godina
nama odgovara tamo gdje smo slobodni naravno Laughing
samo nemoj da bude petak Wink

Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 38 - 11

PostPostano: 22:19 ned, 3. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

gledajuci presjek ova dva rasporeda, ostaju na raspolaganju:

pon. poslije 17h
ut. 12-14h
sri. poslije 17h
i pet. 12-14h (s tim da ljudi bas ne vole petkom biti na faxu, ali ak je to jedino kad smo svi slobodni, bolje i to nego dok neki imaju nastavu)

ako ima i neki treci smjer osim racunarstva i fizike, a misle ici na demonstrature neka se jave da ukljucimo presjek njihovog rasporeda s presjekom od ova dva. :D
gledajuci presjek ova dva rasporeda, ostaju na raspolaganju:

pon. poslije 17h
ut. 12-14h
sri. poslije 17h
i pet. 12-14h (s tim da ljudi bas ne vole petkom biti na faxu, ali ak je to jedino kad smo svi slobodni, bolje i to nego dok neki imaju nastavu)

ako ima i neki treci smjer osim racunarstva i fizike, a misle ici na demonstrature neka se jave da ukljucimo presjek njihovog rasporeda s presjekom od ova dva. Very Happy

[Vrh]
markotron
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 28 - 28

PostPostano: 18:25 pon, 4. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobro, jel svima odgovara u pon u 18 h?
Zamolio bih vas da mi se najavite mailom.
Hvala

Marko Božić
Dobro, jel svima odgovara u pon u 18 h?
Zamolio bih vas da mi se najavite mailom.
Hvala

Marko Božić

Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 38 - 11

PostPostano: 20:25 pon, 4. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze :) A kako glasi mail? I kako izgledaju te demonstrature (nemam iskustva s tim ovdje)? Je li to tipa pitanja-odgovori ili je vise poput vjezbi? Jer ja nemam jos formulirana konkretna pitanja ali mi definitivno treba vjezbe/pojasnjenja oko rada u assembleru, tako da bih rado vec iduci pon.da to malo provjezbamo.
Moze Smile A kako glasi mail? I kako izgledaju te demonstrature (nemam iskustva s tim ovdje)? Je li to tipa pitanja-odgovori ili je vise poput vjezbi? Jer ja nemam jos formulirana konkretna pitanja ali mi definitivno treba vjezbe/pojasnjenja oko rada u assembleru, tako da bih rado vec iduci pon.da to malo provjezbamo.

[Vrh]
markotron
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 28 - 28

PostPostano: 22:02 pon, 4. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozete mi slati na markotron@gmail.com.

A ne znam kako ce izgledati. Probajte nekako formulirati pitanja, bar donekle reci sto vam nije jasno. Pogledat ću do kuda ste došli na vježbama pa ću si taj dio ponoviti pa cemo vec nesto smisliti. :)

Pozdrav

A ne znam kako ce izgledati. Probajte nekako formulirati pitanja, bar donekle reci sto vam nije jasno. Pogledat ću do kuda ste došli na vježbama pa ću si taj dio ponoviti pa cemo vec nesto smisliti. Smile

Pozdrav

GauSs_
Moderator
Moderator

72 = 110 - 38

PostPostano: 9:28 uto, 5. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="markotron"]Mozete mi slati na markotron@gmail.com.

A ne znam kako ce izgledati. Probajte nekako formulirati pitanja, bar donekle reci sto vam nije jasno. Pogledat ću do kuda ste došli na vježbama pa ću si taj dio ponoviti pa cemo vec nesto smisliti. :)

Pozdrav[/quote]

predlazem da kolegi bozicu posaljete tocno sto vas muci pa da se on moze sto bolje pripremiti. Ako ne postoji neko tocno pitanje koje vas muci onda mu posaljite podrucje za koje ste zainteresirani (kao sto je i napisao)

[b]Napomena:[/b] Na demonstraturama je zabranjeno rjesavanje prakticnih zadataka od pocetka, tj. mozete postavljati pitanja vezana uz prakticne ali nije dozvoljeno traziti od demosa da vam rijesi cijeli zadatak
markotron (napisa):

A ne znam kako ce izgledati. Probajte nekako formulirati pitanja, bar donekle reci sto vam nije jasno. Pogledat ću do kuda ste došli na vježbama pa ću si taj dio ponoviti pa cemo vec nesto smisliti. Smile

Pozdrav

predlazem da kolegi bozicu posaljete tocno sto vas muci pa da se on moze sto bolje pripremiti. Ako ne postoji neko tocno pitanje koje vas muci onda mu posaljite podrucje za koje ste zainteresirani (kao sto je i napisao)

Napomena: Na demonstraturama je zabranjeno rjesavanje prakticnih zadataka od pocetka, tj. mozete postavljati pitanja vezana uz prakticne ali nije dozvoljeno traziti od demosa da vam rijesi cijeli zadatak

Prosle su godine kolokviji bili laksi, zar ne?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Građa računala Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum