Ne samo da konstrukcijski zadaci zauzimaju sve termine konzultacija već se i prelijevaju preko rubova. : ) Nema vremena za ostalo. Zato ćemo imati sada u zadnja dva tjedna nekoliko puta dodatne konzultacije gdje ćete moći doći postavljati pitanja o zadacima iz zadaće i o gradivu općenito. Ovaj tjedan održat će se dva puta: [list] Srijeda poslije 16 sati,
Petak poslije 17:20. [/list:u] Možete me pričekati na drugom katu, doći ću po vas pa ćemo pokušati naći neku predavaonicu ako nas dođe više i ostaviti poruku za one koji dođu kasnije na vratima prostorije 205.
Ako želite doći, pošaljite mi poruku na martina.stojic@gmail.com. Možete mi poslati i pitanja ako želite, pitanja koja ste već poslali čuvam za srijedu i petak.
Ne samo da konstrukcijski zadaci zauzimaju sve termine konzultacija već se i prelijevaju preko rubova. : ) Nema vremena za ostalo. Zato ćemo imati sada u zadnja dva tjedna nekoliko puta dodatne konzultacije gdje ćete moći doći postavljati pitanja o zadacima iz zadaće i o gradivu općenito. Ovaj tjedan održat će se dva puta: Srijeda poslije 16 sati,
Petak poslije 17:20.
Možete me pričekati na drugom katu, doći ću po vas pa ćemo pokušati naći neku predavaonicu ako nas dođe više i ostaviti poruku za one koji dođu kasnije na vratima prostorije 205.
Ako želite doći, pošaljite mi poruku na martina.stojic@gmail.com. Možete mi poslati i pitanja ako želite, pitanja koja ste već poslali čuvam za srijedu i petak.