Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ispis ocjena (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
27 = 51 - 24

PostPostano: 14:11 sri, 27. 10. 2010    Naslov: Ispis ocjena Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

Nisam baš našla temu koja bi me zadovoljila da u njoj postam, pa evo nove. :) Trebam službeni ispis svih ocjena. [size=7]E sad, prilično sam sigurna da se to do nedavno (možebit dok su trajali upisi) moglo napraviti preko studomata, međutim te opcije u studomatu više nema. Kome da se ja sad obratim za to? :mrgreen: Referadi, RC-u ili nekom trećem?[/size]
[b]OK, blesava sam. Sad mi se prosvijetlilo da potvrde mogu printati samo sa studomata s faksa, ne i od doma. Next question.[/b]

I drugo, može li se dobiti ispis ocjena na razini sveučilišta? Ovo bi me recimo zanimalo jer sam slušala nešto na Filozofskom (službeno, dakle uz sve odobrene molbe, išla sam na ispit, predmet mi piše u indeksu), ali je problem u tome što mi predmet ne piše [b]u studomatu[/b] i nikad mi se nije gledao za prosjek i/ili ECTS bodove jer "nije srodan mojem matičnom studiju". A budući da imam lepe 2 petice, ne bi loše izgledao u ispisu ocjena :twisted:, čak i ako ne bi ušao u službeni prosjek.
Pozdrav,

Nisam baš našla temu koja bi me zadovoljila da u njoj postam, pa evo nove. Smile Trebam službeni ispis svih ocjena. E sad, prilično sam sigurna da se to do nedavno (možebit dok su trajali upisi) moglo napraviti preko studomata, međutim te opcije u studomatu više nema. Kome da se ja sad obratim za to? Mr. Green Referadi, RC-u ili nekom trećem?
OK, blesava sam. Sad mi se prosvijetlilo da potvrde mogu printati samo sa studomata s faksa, ne i od doma. Next question.

I drugo, može li se dobiti ispis ocjena na razini sveučilišta? Ovo bi me recimo zanimalo jer sam slušala nešto na Filozofskom (službeno, dakle uz sve odobrene molbe, išla sam na ispit, predmet mi piše u indeksu), ali je problem u tome što mi predmet ne piše u studomatu i nikad mi se nije gledao za prosjek i/ili ECTS bodove jer "nije srodan mojem matičnom studiju". A budući da imam lepe 2 petice, ne bi loše izgledao u ispisu ocjena Twisted Evil, čak i ako ne bi ušao u službeni prosjek.

chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 15:16 sri, 27. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

pises rucno predmete na potvrdu koju ti daju u referadi...pa potvrdis tak da pokazes indeks u kojem sve to pise...eto,bar mislim da je tak,ja sam trebala neki dan ocjene samo od prosle godine,pa sam tako ispunjavala
pises rucno predmete na potvrdu koju ti daju u referadi...pa potvrdis tak da pokazes indeks u kojem sve to pise...eto,bar mislim da je tak,ja sam trebala neki dan ocjene samo od prosle godine,pa sam tako ispunjavala

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
27 = 38 - 11

PostPostano: 10:57 čet, 28. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

je li tako (rucno) idu i potvrde da si redovan student ove god.? i placaju li se te potvrde nesto? ako da, koliko i kako se radi uplata?
je li tako (rucno) idu i potvrde da si redovan student ove god.? i placaju li se te potvrde nesto? ako da, koliko i kako se radi uplata?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 11:37 čet, 28. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam koliko dugo traje trenutno stanje, no jučer sam dizao par potvrda i nisam ih mogao printati preko studomata. Potrebno je kupiti prazne potvrde u skriptarnici (1kn/kom) i ručno ih ispuniti te potom dati na potvrđivanje u referadu.
Ne znam koliko dugo traje trenutno stanje, no jučer sam dizao par potvrda i nisam ih mogao printati preko studomata. Potrebno je kupiti prazne potvrde u skriptarnici (1kn/kom) i ručno ih ispuniti te potom dati na potvrđivanje u referadu.

Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 12:51 čet, 28. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zakaj te potvrde kostaju 1kn kad je kopiranje 40lp?
Zakaj te potvrde kostaju 1kn kad je kopiranje 40lp?

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 15:28 čet, 28. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda nekom tko je dizajnirao obrazac placaju autorska prava? :-k

:idea: Kupite jedan za 1 kn i onda dalje kopirajte za 40 lp! :D

Kad kopiraju druge stvari cini se da ih ne sputavaju pretjerano autorska prava... :wink:
Mozda nekom tko je dizajnirao obrazac placaju autorska prava? Think

Idea Kupite jedan za 1 kn i onda dalje kopirajte za 40 lp! Very Happy

Kad kopiraju druge stvari cini se da ih ne sputavaju pretjerano autorska prava... Wink

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 15:44 sri, 5. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da se nadovežem na prvo pitanje (zvala sam referadu, ali izgleda da ne radi ;) ): možemo li od faksa dobiti prijepis ocjena + potvrda o upisu + trajanje studija blabla (ona potvrda s prijepisom ocjena za Bolonjce) [b]na stranom jeziku[/b]? Moj masterplan je bio odnijeti hrvatsku verziju sudskom tumaču, ali rečeno mi je da bi mi faks to trebao moći omogućiti besplatno. Trebala bi mi njemačka verzija; eventualno engleska ako njemačka baš nije moguća.
Da se nadovežem na prvo pitanje (zvala sam referadu, ali izgleda da ne radi Wink ): možemo li od faksa dobiti prijepis ocjena + potvrda o upisu + trajanje studija blabla (ona potvrda s prijepisom ocjena za Bolonjce) na stranom jeziku? Moj masterplan je bio odnijeti hrvatsku verziju sudskom tumaču, ali rečeno mi je da bi mi faks to trebao moći omogućiti besplatno. Trebala bi mi njemačka verzija; eventualno engleska ako njemačka baš nije moguća.

Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 38 - 11

PostPostano: 16:04 sri, 5. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dobro pitanje. Ako nitko ne odgovori u medjuvremenu, zovi referadu u ponedjeljak, i please stavi ovdje odgovor. Meni ce isto to trebati u buducnosti (samo na engleskom i/ili spanjolskom), za nekih godinu - godinu i pol.
Dobro pitanje. Ako nitko ne odgovori u medjuvremenu, zovi referadu u ponedjeljak, i please stavi ovdje odgovor. Meni ce isto to trebati u buducnosti (samo na engleskom i/ili spanjolskom), za nekih godinu - godinu i pol.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 51 - 24

PostPostano: 12:50 sri, 12. 1. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bila sam danas u referadi i sve je prošlo super bezbolno. Može se dobiti samo na engleskom doduše, ali dođeš, daš teti indeks i ona ti u 2 minute isprinta to na engleskom. Voilà! :)
Bila sam danas u referadi i sve je prošlo super bezbolno. Može se dobiti samo na engleskom doduše, ali dođeš, daš teti indeks i ona ti u 2 minute isprinta to na engleskom. Voilà! Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum