Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tko sastavlja pismeni u 4.mjesecu iz MA1?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 14:47 ned, 7. 3. 2004    Naslov: Tko sastavlja pismeni u 4.mjesecu iz MA1? Citirajte i odgovorite

Jel bi netko bio dobar pa da kaze ako zna tko sastavlja pismeni za 4. mjesec :? Unaprijed hvala! :)
Jel bi netko bio dobar pa da kaze ako zna tko sastavlja pismeni za 4. mjesec Confused Unaprijed hvala! Smile

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 12:24 pon, 15. 3. 2004    Naslov: Re: Tko sastavlja pismeni u 4.mjesecu iz MA1? Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Jel bi netko bio dobar pa da kaze ako zna tko sastavlja pismeni za 4. mjesec :? Unaprijed hvala! :)[/quote]

[b]posto ti je u drugom mjesecu stavljala feanka i ilisevis onda u cetvrtom ti preostaje da ti stavlja Sikic ili Vrdoljak ali mislim da je veca vjerojatnost da stavlja sikic.....[/b]
Anonymous (napisa):
Jel bi netko bio dobar pa da kaze ako zna tko sastavlja pismeni za 4. mjesec Confused Unaprijed hvala! Smile

posto ti je u drugom mjesecu stavljala feanka i ilisevis onda u cetvrtom ti preostaje da ti stavlja Sikic ili Vrdoljak ali mislim da je veca vjerojatnost da stavlja sikic.....

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 12:46 pon, 15. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

i kakvi su rokovi od Sikica ili Vrdoljaka? Makar ja mislim da ce Sikic, jer je Vrdoljak sastavljao u 12. mjesecu! :-k
i kakvi su rokovi od Sikica ili Vrdoljaka? Makar ja mislim da ce Sikic, jer je Vrdoljak sastavljao u 12. mjesecu! Think

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:39 uto, 16. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]i kakvi su rokovi od Sikica ili Vrdoljaka? Makar ja mislim da ce Sikic, jer je Vrdoljak sastavljao u 12. mjesecu! :-k[/quote]
[b]pa rokovi od sikica su ti ok mogu se proci on daje bas onako solidne rokove to je koliko se jsecam
sretno....
a vrdoljak ti sastavljabva rokove takoder ok-e ali onako zna biti malih cakica....pa moras malo razmisljat opa mislim da ne trebas brigat kod toga jer su i njegovi ok-e...pogledaj na netu imas sve te rokove....pozdrav i sretno....[/b]
filipnet (napisa):
i kakvi su rokovi od Sikica ili Vrdoljaka? Makar ja mislim da ce Sikic, jer je Vrdoljak sastavljao u 12. mjesecu! Think

pa rokovi od sikica su ti ok mogu se proci on daje bas onako solidne rokove to je koliko se jsecam
sretno....
a vrdoljak ti sastavljabva rokove takoder ok-e ali onako zna biti malih cakica....pa moras malo razmisljat opa mislim da ne trebas brigat kod toga jer su i njegovi ok-e...pogledaj na netu imas sve te rokove....pozdrav i sretno....

[Vrh]
fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 9:48 sri, 17. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="filipnet"]i kakvi su rokovi od Sikica ili Vrdoljaka? Makar ja mislim da ce Sikic, jer je Vrdoljak sastavljao u 12. mjesecu! :-k[/quote]
[b]pa rokovi od sikica su ti ok mogu se proci on daje bas onako solidne rokove to je koliko se jsecam
sretno....
a vrdoljak ti sastavljabva rokove takoder ok-e ali onako zna biti malih cakica....pa moras malo razmisljat opa mislim da ne trebas brigat kod toga jer su i njegovi ok-e...pogledaj na netu imas sve te rokove....pozdrav i sretno....[/b][/quote]

Ma super, sad jos da stavite listu asistenata po tome kakvi su im rokovi?
Naravno, moji dodju na zadnje mjesto :lol: :evil: :twisted: 8)

Ma kad cete vec konacno prestat raspravljat o tome tko daje rok i kakvi su ciji? Ako stvarno postoji problem da neki asistent daje bitno teze rokove od drugih, onda je to ozbiljno pitanje koje treba postaviti predmetnom nastavniku ili prodekanu za nastavu. No uglavnom se radi samo o subjektivnim dojmovima i posljedicama ljudske komunikacije (ako je nekoliko studenata prije nekog vremena reklo da su asistentu :shock: rokovi lagani ili pak teski - a to su rekli jer su ili potrefili jedan takav rok ili su pak prosli ili pali pa im izjava ovisi o raspolozenju - pravila medjuljudske komunikacije, tocnije psihologije, za posljedicu imaju da studenti cak i [i]n[/i] godina kasnije to isto govore o asistentu :shock: , jer ocito ljudima pricinja zadovoljstvo

a) "znati" da :shock: daje lagani rok jer to znaci - ma proc cu, ak ne onda mu/mi je bil los dan (i vjerojatno ce studenti stvarno proci jer ne treba podcijeniti psihologiju: ako ocekujes lagan rok, onda si opusteniji na ispitu; ako si opusten rijesit ces na bilo kakvom roku vise nego sto ces rijesiti ako si u panici)

b) "znati" da :shock: daje teske rokove - dakle ako prodjem, to je WOW :P :D :multi: , a ak ne imam opravdanje: pa tako i tako :shock: daje teske rokove, tko normalan ih moze proc. Pa opet upada gornja psihologija samo obrnuto: asistent :shock: moze ponoviti lake zadatke s vjezbi, ali student ce biti paraliziran od panike i nece nist rijesit. I gle cuda: zakljucak je da je rok bio tezak.

:prodike: Ovo gore ne znaci da nema nijansi u tezini, no do na nijanse, rasprava o lakom (50kg) ili teskom (100kg) asistentu :klik-klak: nije previse smislena. Uostalom, gotovo svim asistentima tezina rokova varira, ne uvijek njihovom voljom. A cini mi se da bi jedini kriterij tko je tezi ili laksi, osim vaganja, bio usporedba postotaka prolaznosti kod pojedinih asistenata.

FMB :patkica:
Anonymous (napisa):
filipnet (napisa):

pa rokovi od sikica su ti ok mogu se proci on daje bas onako solidne rokove to je koliko se jsecam
sretno....
a vrdoljak ti sastavljabva rokove takoder ok-e ali onako zna biti malih cakica....pa moras malo razmisljat opa mislim da ne trebas brigat kod toga jer su i njegovi ok-e...pogledaj na netu imas sve te rokove....pozdrav i sretno....

Ma super, sad jos da stavite listu asistenata po tome kakvi su im rokovi?
Naravno, moji dodju na zadnje mjesto Laughing Evil or Very Mad Twisted Evil Cool

Ma kad cete vec konacno prestat raspravljat o tome tko daje rok i kakvi su ciji? Ako stvarno postoji problem da neki asistent daje bitno teze rokove od drugih, onda je to ozbiljno pitanje koje treba postaviti predmetnom nastavniku ili prodekanu za nastavu. No uglavnom se radi samo o subjektivnim dojmovima i posljedicama ljudske komunikacije (ako je nekoliko studenata prije nekog vremena reklo da su asistentu Shocked rokovi lagani ili pak teski - a to su rekli jer su ili potrefili jedan takav rok ili su pak prosli ili pali pa im izjava ovisi o raspolozenju - pravila medjuljudske komunikacije, tocnije psihologije, za posljedicu imaju da studenti cak i n godina kasnije to isto govore o asistentu Shocked , jer ocito ljudima pricinja zadovoljstvo

a) "znati" da Shocked daje lagani rok jer to znaci - ma proc cu, ak ne onda mu/mi je bil los dan (i vjerojatno ce studenti stvarno proci jer ne treba podcijeniti psihologiju: ako ocekujes lagan rok, onda si opusteniji na ispitu; ako si opusten rijesit ces na bilo kakvom roku vise nego sto ces rijesiti ako si u panici)

b) "znati" da Shocked daje teske rokove - dakle ako prodjem, to je WOW Razz Very Happy #Milti , a ak ne imam opravdanje: pa tako i tako Shocked daje teske rokove, tko normalan ih moze proc. Pa opet upada gornja psihologija samo obrnuto: asistent Shocked moze ponoviti lake zadatke s vjezbi, ali student ce biti paraliziran od panike i nece nist rijesit. I gle cuda: zakljucak je da je rok bio tezak.

Drzim prodike Ovo gore ne znaci da nema nijansi u tezini, no do na nijanse, rasprava o lakom (50kg) ili teskom (100kg) asistentu Klackanjeeeee! nije previse smislena. Uostalom, gotovo svim asistentima tezina rokova varira, ne uvijek njihovom voljom. A cini mi se da bi jedini kriterij tko je tezi ili laksi, osim vaganja, bio usporedba postotaka prolaznosti kod pojedinih asistenata.

FMB Patkica

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 9:56 sri, 17. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol: da apsolutno ste u pravu sto se tice rokova ali opet je lakse na neki nacin znat koji asistent daje rokove jer onda ce student prvo uzet sve prijasnje rokove od tog doticnog asistenta i ponajprije njegove zadatke provjezbat pa onda tek ce uzet ostale rokove.....

Slazem se da tezina rokova varira ali opet na neki nacin pomaze znat ko daje rok......

pozdrav......[/b]
Laughing da apsolutno ste u pravu sto se tice rokova ali opet je lakse na neki nacin znat koji asistent daje rokove jer onda ce student prvo uzet sve prijasnje rokove od tog doticnog asistenta i ponajprije njegove zadatke provjezbat pa onda tek ce uzet ostale rokove.....

Slazem se da tezina rokova varira ali opet na neki nacin pomaze znat ko daje rok......

pozdrav......[/b]

[Vrh]
fmb
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 16 - 4

PostPostano: 21:15 sri, 17. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]:lol: da apsolutno ste u pravu sto se tice rokova ali opet je lakse na neki nacin znat koji asistent daje rokove jer onda ce student prvo uzet sve prijasnje rokove od tog doticnog asistenta i ponajprije njegove zadatke provjezbat pa onda tek ce uzet ostale rokove.....

pozdrav......[/b][/quote]

Ma znam ja da covjeka veseli zamisljat svog omiljenog asistenta dok sastavlja rok :lol: :D

Sto se mene tice, ako se sprema po starim rokovima, mislim da je bolja taktika ne spremati po rokovima asistenta X, nego po rokovima svih asistenata, ali u recimo zadnjih godinu dana. Sto je vise vezano za to je li se ove ili one godine nesto malo drugacije radilo.

A mnogi od nas su fakultet zavrsili (pod nas mislim: studenatak koji su sa mnom jako davno studirali i vecina nisu ostali na faksu) bez da su, osim u iznimnim slucajevima ucili po starim rokovima. Sam po vjezbama, a u ta davna vremena rokovi stvarno cesto nisu bas bili prilagodjeni vjezbama (nisu bas je samo blag izraz :? :( )

Ovim ne želim reći da nije dobro (dobro je) učiti _među ostalim_ i po starim rokovima, nego samo da to nije presudno za prolaz ispita. Presudno je razumijevanje gradiva, a ono se stječe prisutnošću duhom (ne nužno i tijelom :wink: ) na nastavi...

FMB :patkica:
bily (napisa):
Laughing da apsolutno ste u pravu sto se tice rokova ali opet je lakse na neki nacin znat koji asistent daje rokove jer onda ce student prvo uzet sve prijasnje rokove od tog doticnog asistenta i ponajprije njegove zadatke provjezbat pa onda tek ce uzet ostale rokove.....

pozdrav......[/b]

Ma znam ja da covjeka veseli zamisljat svog omiljenog asistenta dok sastavlja rok Laughing Very Happy

Sto se mene tice, ako se sprema po starim rokovima, mislim da je bolja taktika ne spremati po rokovima asistenta X, nego po rokovima svih asistenata, ali u recimo zadnjih godinu dana. Sto je vise vezano za to je li se ove ili one godine nesto malo drugacije radilo.

A mnogi od nas su fakultet zavrsili (pod nas mislim: studenatak koji su sa mnom jako davno studirali i vecina nisu ostali na faksu) bez da su, osim u iznimnim slucajevima ucili po starim rokovima. Sam po vjezbama, a u ta davna vremena rokovi stvarno cesto nisu bas bili prilagodjeni vjezbama (nisu bas je samo blag izraz Confused Sad )

Ovim ne želim reći da nije dobro (dobro je) učiti _među ostalim_ i po starim rokovima, nego samo da to nije presudno za prolaz ispita. Presudno je razumijevanje gradiva, a ono se stječe prisutnošću duhom (ne nužno i tijelom Wink ) na nastavi...

FMB Patkica

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 29 - 5

PostPostano: 22:47 pet, 16. 4. 2004    Naslov: Re: Tko sastavlja pismeni u 4.mjesecu iz MA1? Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]
[b]posto ti je u drugom mjesecu stavljala feanka i ilisevis onda u cetvrtom ti preostaje da ti stavlja Sikic ili Vrdoljak ali mislim da je veca vjerojatnost da stavlja sikic.....[/b][/quote]

Ja sam danas pitao asistenta Vrdoljaka i on je reko da on ne sastavlja ovaj, znaci asistent Sikic ga sastavlja! Svima sretno u ponedjeljak! 8)
bily (napisa):

posto ti je u drugom mjesecu stavljala feanka i ilisevis onda u cetvrtom ti preostaje da ti stavlja Sikic ili Vrdoljak ali mislim da je veca vjerojatnost da stavlja sikic.....

Ja sam danas pitao asistenta Vrdoljaka i on je reko da on ne sastavlja ovaj, znaci asistent Sikic ga sastavlja! Svima sretno u ponedjeljak! Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum