Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ima li ovakvo razmišljanje smisla?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 15:17 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Ima li ovakvo razmišljanje smisla? Citirajte i odgovorite

-Imam brojevni pravac,proizvoljno ga ''prerežem'' i tu dužinu proglasim da je moja jedinična dužina,ta dužina je moj broj 1.To je aksiom!
Nanosim li tu svoju dužinu beskonačno puta,imam skup prirodnih brojeva na brojevnom pravcu.
U duljine tih dužina ne sumnjam jer sam ih ja stvorio odnosno rekao sam-dužina koju sam ''prerezao'' je duljine 1,njoj pridružujem broj 1.

Čim ''prerežem'' pravac na bilo kojem mjestu(a da nije jedan od prirodnih brojeva jer sam te brojeve ja ''stvorio'') ja imam iracionalan broj kojeg po volji aproksimiram racionalnim brojem.

-SVAKI racionalan broj JE APROKSIMACIJA iracionalnog broja.Recimo 1 je aproksimacija iracionalnog broja,recimo ovoga iracionalnoga broja :1.00000000000027329350345804…
Što imam više brojki iza zareza to aproksimiram manje iracionalnih brojeva(i time sam i bliži stvarnoj vrijednosti broja kojeg aproksimiram),dakle ''sužavam'' beskonačan skup iracionalnih brojeva koje aproksimiram,ali u njemu uvijek imam beskonačno mnogo iracionalnih brojeva!
-Imam brojevni pravac,proizvoljno ga ''prerežem'' i tu dužinu proglasim da je moja jedinična dužina,ta dužina je moj broj 1.To je aksiom!
Nanosim li tu svoju dužinu beskonačno puta,imam skup prirodnih brojeva na brojevnom pravcu.
U duljine tih dužina ne sumnjam jer sam ih ja stvorio odnosno rekao sam-dužina koju sam ''prerezao'' je duljine 1,njoj pridružujem broj 1.

Čim ''prerežem'' pravac na bilo kojem mjestu(a da nije jedan od prirodnih brojeva jer sam te brojeve ja ''stvorio'') ja imam iracionalan broj kojeg po volji aproksimiram racionalnim brojem.

-SVAKI racionalan broj JE APROKSIMACIJA iracionalnog broja.Recimo 1 je aproksimacija iracionalnog broja,recimo ovoga iracionalnoga broja :1.00000000000027329350345804…
Što imam više brojki iza zareza to aproksimiram manje iracionalnih brojeva(i time sam i bliži stvarnoj vrijednosti broja kojeg aproksimiram),dakle ''sužavam'' beskonačan skup iracionalnih brojeva koje aproksimiram,ali u njemu uvijek imam beskonačno mnogo iracionalnih brojeva!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:08 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ah, brojevni pravac... neces daleko dogurat s tim pomagalom.
ako ti je svaki racionalni broj aproksimacija iracionalnog onda je i tvoja jedinica iracionalna pa proturjecis svom aksiomu i ostajes bez mjere.
ah, brojevni pravac... neces daleko dogurat s tim pomagalom.
ako ti je svaki racionalni broj aproksimacija iracionalnog onda je i tvoja jedinica iracionalna pa proturjecis svom aksiomu i ostajes bez mjere.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:05 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne,sumnja u jedinicu ne postoji jer sam joj ja Stvoritelj,sumnja se u sve osim u nju( i ostale prirodne brojeve jer su stvoreni zbrajanjem nje same).
Ne,sumnja u jedinicu ne postoji jer sam joj ja Stvoritelj,sumnja se u sve osim u nju( i ostale prirodne brojeve jer su stvoreni zbrajanjem nje same).

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
22 = 24 - 2

PostPostano: 19:45 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Re: Ima li ovakvo razmišljanje smisla? Citirajte i odgovorite

Eto što se događa kad ljudi pomisle kako math ima veze sa stvarnim svijetom... :roll:

[quote="Anonymous"]-Imam brojevni pravac,[/quote]

_gdje _ ga imaš? Odnosno, što ti je on? Struktura |R ; nešto aksiomatski zadano; stvaran objekt - "beskonačno dug konac" ili tako nešto; neki element hilbertovske geometrije kojeg ona zove "pravcem"; ili pak "bilo što tako da donja razmišljanja imaju smisla"?

Ja ću standardno pretpostaviti da je ovo prvo. Ako je ovo drugo, što uopće znači "prerezati"? Ovo treće ne postoji u Svemiru - i ne, nikakava analogija sa stvarnim svijetom ne pali. Ovo četvrto, sumnjam da imaš dovoljno znanja da pristup provedeš do kraja (to zaključujem iz donjih rečenica). A ako je ovo peto, kako znaš da takva struktura uopće postoji?

[quote]proizvoljno ga ''prerežem''[/quote]

Pretpostavljam da misliš na "rezanje" na dva mjesta. Inače nemaš dužinu, već dva polupravca.

[quote] i tu dužinu proglasim da je moja jedinična dužina,ta dužina je moj broj 1.To je aksiom![/quote]

Nije baš aksiom, već prije definicija, al dobro. U svakom slučaju, bilo bi dobro da je zoveš nekako drugačije, da ne dođe do konfuzije sa standardnim brojem 1 na brojevnom pravcu. No i to se može preživjeti.

[quote]Nanosim li tu svoju dužinu beskonačno puta,[/quote]

Preciznije, \omega puta (postoje različitti tipovi beskonačnosti). ok.

[quote]imam skup prirodnih brojeva na brojevnom pravcu.[/quote]

Može. "Standardno" ulaganje |N u |R . (standardno po postupku, ne po rezultatu - jer si krenuo od nestandardne jedinice.)

[quote]U duljine tih dužina ne sumnjam jer sam ih ja stvorio odnosno rekao sam-dužina koju sam ''prerezao'' je duljine 1,njoj pridružujem broj 1.[/quote]

Dobro. Ali mislim da ti je jasno da pridruživanje između dužina i brojeva ne mora biti duljina. Može se zvati drugačije, a može i ne ispunjavati osnovne aksiome za duljinu. Ovdje "imaš sreće", jer translacija ("nanošenje", kako je ti zoveš) čuva duljinu. Npr.

[quote]Čim ''prerežem'' pravac na bilo kojem mjestu(a da nije jedan od prirodnih brojeva jer sam te brojeve ja ''stvorio'')[/quote]

Ovaj "jer" je apsolutno neopravdan. Ako želiš reći da ne možeš rezati na mjestu broja kojeg si stvorio, ne kužim zašto. Ako želiš reći da jedino prirodni brojevi nisu iracionalni, nisi u pravu (nad |R ) - read on. Ako želiš reći nešto treće, reci to jasnije.

[quote] ja imam iracionalan broj kojeg po volji aproksimiram racionalnim brojem.[/quote]

Naravno da ne. Npr. prerežeš ga na pola puta između točaka 0 i 1 . Logično je toj točki pridružiti broj 1/2 , koji nije iracionalan.

[quote]-SVAKI racionalan broj JE APROKSIMACIJA iracionalnog broja.[/quote]

Da, za svaki eps@|R^+ , postoji iracionalan broj (npr. x+eps/sqrt(2) ) u eps-okolini od x . Točno.

[quote]Recimo 1 je aproksimacija iracionalnog broja,recimo ovoga iracionalnoga broja :1.00000000000027329350345804…[/quote]

Mislim da ti je jasno da "ovaj iracionalni broj" nije dobro definiran. Imaš hrpu (neprebrojivo) iracionalnih brojeva s istim početkom. A (bar meni) uopće nije jasno pravilo po kojem se nižu znamenke, da bih zaključio na koji točno iracionalni broj si mislio.

[quote]Što imam više brojki iza zareza[/quote]

Očito misliš na sukcesivne nule iza zareza (točke infact). Brojki iza "zareza" uvijek imaš jednako, \omega .

[quote] to aproksimiram manje iracionalnih brojeva[/quote]

(strogo) "Manje" u smislu (pravi) podskup , da. U smislu "manjeg kardinaliteta", ne. Uvijek ih ima jednako mnogo, kontinuum.

[quote](i time sam i bliži stvarnoj vrijednosti broja kojeg aproksimiram),[/quote]

A broj kojeg aproksimiraš je što? Također točka na pravcu? I njegova "stvarna vrijednost" je vrijednost gore konstruiranog izomorfizma točke<->brojevi? Da, onda si u pravu.

[quote]dakle ''sužavam'' beskonačan skup iracionalnih brojeva koje aproksimiram,ali u njemu uvijek imam beskonačno mnogo iracionalnih brojeva![/quote]

Right. I nije mi baš previše jasno čemu uskličnici posvuda.
Nekako mi se čini da želiš reći da racionalni brojevi i ne postoje ad hoc, već su _samo_ aproksimacije iracionalnih. Naravno da to nije tako. S math-stanovišta, |Q se izgrađuje prije |R , i esencijalan je za konstrukciju |R (pa i "brojevnog pravca" o kojem ti supposedly pričaš). S utilitarističkog stanovišta, ljudi znaju riješiti mnoge probleme "iz stvarnog života" pomoću npr. kalkulatora, koji - vidi čuda - rade samo s racionalnim brojevima (uglavnom). S povijesnog stanovišta, StariGrci su popriličan dio vremena proveli ne znajući uopće za iracionalne brojeve. I nisu im falili. :-)
Eto što se događa kad ljudi pomisle kako math ima veze sa stvarnim svijetom... Rolling Eyes

Anonymous (napisa):
-Imam brojevni pravac,

_gdje _ ga imaš? Odnosno, što ti je on? Struktura |R ; nešto aksiomatski zadano; stvaran objekt - "beskonačno dug konac" ili tako nešto; neki element hilbertovske geometrije kojeg ona zove "pravcem"; ili pak "bilo što tako da donja razmišljanja imaju smisla"?

Ja ću standardno pretpostaviti da je ovo prvo. Ako je ovo drugo, što uopće znači "prerezati"? Ovo treće ne postoji u Svemiru - i ne, nikakava analogija sa stvarnim svijetom ne pali. Ovo četvrto, sumnjam da imaš dovoljno znanja da pristup provedeš do kraja (to zaključujem iz donjih rečenica). A ako je ovo peto, kako znaš da takva struktura uopće postoji?

Citat:
proizvoljno ga ''prerežem''

Pretpostavljam da misliš na "rezanje" na dva mjesta. Inače nemaš dužinu, već dva polupravca.

Citat:
i tu dužinu proglasim da je moja jedinična dužina,ta dužina je moj broj 1.To je aksiom!

Nije baš aksiom, već prije definicija, al dobro. U svakom slučaju, bilo bi dobro da je zoveš nekako drugačije, da ne dođe do konfuzije sa standardnim brojem 1 na brojevnom pravcu. No i to se može preživjeti.

Citat:
Nanosim li tu svoju dužinu beskonačno puta,

Preciznije, \omega puta (postoje različitti tipovi beskonačnosti). ok.

Citat:
imam skup prirodnih brojeva na brojevnom pravcu.

Može. "Standardno" ulaganje |N u |R . (standardno po postupku, ne po rezultatu - jer si krenuo od nestandardne jedinice.)

Citat:

Dobro. Ali mislim da ti je jasno da pridruživanje između dužina i brojeva ne mora biti duljina. Može se zvati drugačije, a može i ne ispunjavati osnovne aksiome za duljinu. Ovdje "imaš sreće", jer translacija ("nanošenje", kako je ti zoveš) čuva duljinu. Npr.

Citat:
Čim ''prerežem'' pravac na bilo kojem mjestu(a da nije jedan od prirodnih brojeva jer sam te brojeve ja ''stvorio'')

Ovaj "jer" je apsolutno neopravdan. Ako želiš reći da ne možeš rezati na mjestu broja kojeg si stvorio, ne kužim zašto. Ako želiš reći da jedino prirodni brojevi nisu iracionalni, nisi u pravu (nad |R ) - read on. Ako želiš reći nešto treće, reci to jasnije.

Citat:
ja imam iracionalan broj kojeg po volji aproksimiram racionalnim brojem.

Naravno da ne. Npr. prerežeš ga na pola puta između točaka 0 i 1 . Logično je toj točki pridružiti broj 1/2 , koji nije iracionalan.

Citat:
-SVAKI racionalan broj JE APROKSIMACIJA iracionalnog broja.

Da, za svaki eps@|R^+ , postoji iracionalan broj (npr. x+eps/sqrt(2) ) u eps-okolini od x . Točno.

Citat:
Recimo 1 je aproksimacija iracionalnog broja,recimo ovoga iracionalnoga broja :1.00000000000027329350345804…

Mislim da ti je jasno da "ovaj iracionalni broj" nije dobro definiran. Imaš hrpu (neprebrojivo) iracionalnih brojeva s istim početkom. A (bar meni) uopće nije jasno pravilo po kojem se nižu znamenke, da bih zaključio na koji točno iracionalni broj si mislio.

Citat:
Što imam više brojki iza zareza

Očito misliš na sukcesivne nule iza zareza (točke infact). Brojki iza "zareza" uvijek imaš jednako, \omega .

Citat:
to aproksimiram manje iracionalnih brojeva

(strogo) "Manje" u smislu (pravi) podskup , da. U smislu "manjeg kardinaliteta", ne. Uvijek ih ima jednako mnogo, kontinuum.

Citat:
(i time sam i bliži stvarnoj vrijednosti broja kojeg aproksimiram),

A broj kojeg aproksimiraš je što? Također točka na pravcu? I njegova "stvarna vrijednost" je vrijednost gore konstruiranog izomorfizma točke↔brojevi? Da, onda si u pravu.

Citat:
dakle ''sužavam'' beskonačan skup iracionalnih brojeva koje aproksimiram,ali u njemu uvijek imam beskonačno mnogo iracionalnih brojeva!

Right. I nije mi baš previše jasno čemu uskličnici posvuda.
Nekako mi se čini da želiš reći da racionalni brojevi i ne postoje ad hoc, već su _samo_ aproksimacije iracionalnih. Naravno da to nije tako. S math-stanovišta, |Q se izgrađuje prije |R , i esencijalan je za konstrukciju |R (pa i "brojevnog pravca" o kojem ti supposedly pričaš). S utilitarističkog stanovišta, ljudi znaju riješiti mnoge probleme "iz stvarnog života" pomoću npr. kalkulatora, koji - vidi čuda - rade samo s racionalnim brojevima (uglavnom). S povijesnog stanovišta, StariGrci su popriličan dio vremena proveli ne znajući uopće za iracionalne brojeve. I nisu im falili. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 19:55 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Re: Ima li ovakvo razmišljanje smisla? Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]-Imam brojevni pravac,proizvoljno ga ''prerežem'' i tu dužinu proglasim da je moja jedinična dužina,ta dužina je moj broj 1.To je aksiom!
Nanosim li tu svoju dužinu beskonačno puta,imam skup prirodnih brojeva na brojevnom pravcu.[/quote]
Mislis polupravcu? I da.. Imas nesto sto je u bijekciji sa skupom prirodnih brojeva i lako je definirati * i + na takvom skupu.
[quote="Anonymous"]U duljine tih dužina ne sumnjam jer sam ih ja stvorio odnosno rekao sam-dužina koju sam ''prerezao'' je duljine 1,njoj pridružujem broj 1.[/quote]
Naravno, to i inace cinimo :)
[quote="Anonymous"]Čim ''prerežem'' pravac na bilo kojem mjestu(a da nije jedan od prirodnih brojeva jer sam te brojeve ja ''stvorio'') ja imam iracionalan broj kojeg po volji aproksimiram racionalnim brojem.[/quote]
Ne basss... Osim ako ne definiras da je broj iracionalan ukoliko nije prirodan.
[quote="Anonymous"]-SVAKI racionalan broj JE APROKSIMACIJA iracionalnog broja.Recimo 1 je aproksimacija iracionalnog broja,recimo ovoga iracionalnoga broja :1.00000000000027329350345804…[/quote]
Ajmo ovako reci: u svakoj okolini racionalnog broja se nalazi neprebrojivo mnogo iracionalnih brojeva.
Sa druge strane: u svakoj okolini iracionalnog broja imamo barem 1 racionalni broj. Tj. moguce je stvoriti niz racionalnih brojeva koji ce konvergirati proizvoljnom iracionalnom broju.
[quote="Anonymous"]Što imam više brojki iza zareza to aproksimiram manje iracionalnih brojeva(i time sam i bliži stvarnoj vrijednosti broja kojeg aproksimiram)[/quote]
Ne. Npr. tg : <-Pi/2, Pi/2> --> R, tg je bijekcija koja svakom broju iz <-Pi/2, Pi/2> pridruzuje jedan realan broj. Cinjenica da je tangens bijekcija nam kaze da postoji 1 za 1 preslikavanje izmedju naseg intervala i cijelog skupa realnih brojeva.
Zakljucak: skup <-Pi/2, Pi/2> ima jednako mnogo clanova kao cijeli skup realnih brojeva.
Sada, izmedju svaka dva intervala se moze napraviti nekakva bijekcija koja ce jedan preslikati u drugi. Drugim rjecima: ti u svakoj okolini (jer okolina je interval) oko svoje tocke x imas jednako mnogo clanova skupa kao u cijelom skupu realnih brojeva. Ok?, [quote="Anonymous"]dakle ''sužavam'' beskonačan skup iracionalnih brojeva koje aproksimiram,ali u njemu uvijek imam beskonačno mnogo iracionalnih brojeva![/quote]
Da :)

Pa... Definicija beskonacnog skupa jest skup u kojem postoji pravi podskup koji ima jednako mnogo clanova kao pocetni skup. Npr f(k)=2k. f:N->2N
=> skup prirodnih brojeva ima jednako mnogo clanova kao skup parnih brojeva => skup prirodnih brojeva jest beskonacan :)
A skup realnih brojeva ima mnogo vise clanova od skupa prirodnih brojeva... Tj. medju njima nema bijekcije. On je neprebrojiv.

PS Veky, okrutan si :D Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine. Oces drzat onaj seminar u cumezu ? :D
Anonymous (napisa):

Mislis polupravcu? I da.. Imas nesto sto je u bijekciji sa skupom prirodnih brojeva i lako je definirati * i + na takvom skupu.
Anonymous (napisa):

Naravno, to i inace cinimo Smile
Anonymous (napisa):

Ne basss... Osim ako ne definiras da je broj iracionalan ukoliko nije prirodan.
Anonymous (napisa):

Ajmo ovako reci: u svakoj okolini racionalnog broja se nalazi neprebrojivo mnogo iracionalnih brojeva.
Sa druge strane: u svakoj okolini iracionalnog broja imamo barem 1 racionalni broj. Tj. moguce je stvoriti niz racionalnih brojeva koji ce konvergirati proizvoljnom iracionalnom broju.
Anonymous (napisa):
Što imam više brojki iza zareza to aproksimiram manje iracionalnih brojeva(i time sam i bliži stvarnoj vrijednosti broja kojeg aproksimiram)

Ne. Npr. tg : ←Pi/2, Pi/2> → R, tg je bijekcija koja svakom broju iz ←Pi/2, Pi/2> pridruzuje jedan realan broj. Cinjenica da je tangens bijekcija nam kaze da postoji 1 za 1 preslikavanje izmedju naseg intervala i cijelog skupa realnih brojeva.
Zakljucak: skup ←Pi/2, Pi/2> ima jednako mnogo clanova kao cijeli skup realnih brojeva.
Sada, izmedju svaka dva intervala se moze napraviti nekakva bijekcija koja ce jedan preslikati u drugi. Drugim rjecima: ti u svakoj okolini (jer okolina je interval) oko svoje tocke x imas jednako mnogo clanova skupa kao u cijelom skupu realnih brojeva. Ok?,
Anonymous (napisa):
dakle ''sužavam'' beskonačan skup iracionalnih brojeva koje aproksimiram,ali u njemu uvijek imam beskonačno mnogo iracionalnih brojeva!

Da Smile

Pa... Definicija beskonacnog skupa jest skup u kojem postoji pravi podskup koji ima jednako mnogo clanova kao pocetni skup. Npr f(k)=2k. f:N→2N
⇒ skup prirodnih brojeva ima jednako mnogo clanova kao skup parnih brojeva ⇒ skup prirodnih brojeva jest beskonacan Smile
A skup realnih brojeva ima mnogo vise clanova od skupa prirodnih brojeva... Tj. medju njima nema bijekcije. On je neprebrojiv.

PS Veky, okrutan si Very Happy Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine. Oces drzat onaj seminar u cumezu ? Very Happy

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 21:09 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Re: Ima li ovakvo razmišljanje smisla? Citirajte i odgovorite

[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]PS Veky, okrutan si :D[/quote]

Hvala. :-)

[quote]Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine.[/quote]

Naprotiv. Ako ovakve stvari počnu pisat na prvoj, na trećoj je za njih prekasno... :evil:

[quote] Oces drzat onaj seminar u cumezu ? :D[/quote]

Naravno da ne.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa):
PS Veky, okrutan si Very Happy

Hvala. Smile

Citat:
Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine.

Naprotiv. Ako ovakve stvari počnu pisat na prvoj, na trećoj je za njih prekasno... Evil or Very Mad

Citat:
Oces drzat onaj seminar u cumezu ? Very Happy

Naravno da ne.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 21:53 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine[/quote]

Očitavanje ''bukvice'' od strane Veky-a u vezi neke intelektulne zavrzlame ostavlja gorak okus u ustima ali se lako ispire upravo zahvaljujući sadržaju njegove bukvice koja daje formulu napitka za uspješno ispiranje gorkastog okusa.

Čovjek ima pravo,treba biti dosljedan u svakoj svojoj izjavi,možda je to nama prvašićima napočetku nezgodno ali upravo će nam to omogućiti da bacimo dudice iz ustiju i počnemo pravilno govoriti.

Veky,samo tako nastavi! :wink:

Da,dečki fala na odgovoru!
Citat:
Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine

Očitavanje ''bukvice'' od strane Veky-a u vezi neke intelektulne zavrzlame ostavlja gorak okus u ustima ali se lako ispire upravo zahvaljujući sadržaju njegove bukvice koja daje formulu napitka za uspješno ispiranje gorkastog okusa.

Čovjek ima pravo,treba biti dosljedan u svakoj svojoj izjavi,možda je to nama prvašićima napočetku nezgodno ali upravo će nam to omogućiti da bacimo dudice iz ustiju i počnemo pravilno govoriti.

Veky,samo tako nastavi! Wink

Da,dečki fala na odgovoru!

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 22:44 sri, 10. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote]Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine[/quote]

Očitavanje ''bukvice'' od strane Veky-a u vezi neke intelektulne zavrzlame ostavlja gorak okus u ustima ali se lako ispire upravo zahvaljujući sadržaju njegove bukvice koja daje formulu napitka za uspješno ispiranje gorkastog okusa.[/quote]

Hvala. :-) Definitivno nije bilo mišljeno kao neki personal attack. Čovjek je zatražio da seciram njegovo mišljenje, i ja sam to učinio.

[quote]Čovjek ima pravo,treba biti dosljedan u svakoj svojoj izjavi,možda je to nama prvašićima napočetku nezgodno ali upravo će nam to omogućiti da bacimo dudice iz ustiju i počnemo pravilno govoriti.[/quote]

Između ostalog. :-) Treba ići i na predavanja i vježbe... :-)

[quote]Veky,samo tako nastavi! :wink: [/quote]

Np. :-)
Anonymous (napisa):
Citat:
Ne bi nikad smio predavati ikome prije trece godine

Hvala. Smile Definitivno nije bilo mišljeno kao neki personal attack. Čovjek je zatražio da seciram njegovo mišljenje, i ja sam to učinio.

Citat:

Između ostalog. Smile Treba ići i na predavanja i vježbe... Smile

Citat:
Veky,samo tako nastavi! Wink

Np. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum