Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Promjena termina predavanj/vježbi

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
maxic
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
19 = 23 - 4

PostPostano: 19:35 ned, 20. 2. 2011    Naslov: Promjena termina predavanj/vježbi Citirajte i odgovorite

Zanima me pod kojim okolnostima profesor/asistent mogu promijenit termin predavanja/vježbi nakon objavljivanja službenog rasporeda. Mislim da smo si svi išli sastavit raspored tako da bude optimalan prema našim obvezama i često je dovoljna jedna izmjena da nam se sve uruši te stoga mislim da to nije fer prema studentima. Pogotovo budući da znamo da je postojala mogućnost mijenjanja termina nakon objave neslužbenog rasporeda.
Zanima me pod kojim okolnostima profesor/asistent mogu promijenit termin predavanja/vježbi nakon objavljivanja službenog rasporeda. Mislim da smo si svi išli sastavit raspored tako da bude optimalan prema našim obvezama i često je dovoljna jedna izmjena da nam se sve uruši te stoga mislim da to nije fer prema studentima. Pogotovo budući da znamo da je postojala mogućnost mijenjanja termina nakon objave neslužbenog rasporeda.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
134 = 153 - 19

PostPostano: 20:20 ned, 20. 2. 2011    Naslov: Re: Promjena termina predavanj/vježbi Citirajte i odgovorite

[quote="maxic"]Zanima me pod kojim okolnostima profesor/asistent mogu promijenit termin predavanja/vježbi nakon objavljivanja službenog rasporeda. Mislim da smo si svi išli sastavit raspored tako da bude optimalan prema našim obvezama i često je dovoljna jedna izmjena da nam se sve uruši te stoga mislim da to nije fer prema studentima. Pogotovo budući da znamo da je postojala mogućnost mijenjanja termina nakon objave neslužbenog rasporeda.[/quote]

pa to se dosta često događa
neka se studenti kolegija dogovore i zamole profeosora/asistenta. ako i prof/asist odgovara i ako postoji predavaonica, vjerujem da će se raspored prilagoditi većini
maxic (napisa):

pa to se dosta često događa
neka se studenti kolegija dogovore i zamole profeosora/asistenta. ako i prof/asist odgovara i ako postoji predavaonica, vjerujem da će se raspored prilagoditi većini

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum