Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Modeli geometrije (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
CROmpir
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 2

PostPostano: 21:52 pet, 18. 2. 2011    Naslov: Modeli geometrije Citirajte i odgovorite

Molim vas, ako mi mozete dati neke informacije o ovom predmetu... Nazalost tek se jucer upisao na to pa nisam isao na prve sate... :(
Molim vas, ako mi mozete dati neke informacije o ovom predmetu... Nazalost tek se jucer upisao na to pa nisam isao na prve sate... Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 42 - 33

PostPostano: 15:21 sub, 19. 2. 2011    Naslov: Re: Modeli geometrije Citirajte i odgovorite

[quote="CROmpir"]Molim vas, ako mi mozete dati neke informacije o ovom predmetu... Nazalost tek se jucer upisao na to pa nisam isao na prve sate... :([/quote]

Ej imaš u četvrtak 8-10 i 12-14 i to i jedno i drugo drži profesor Volenec - to su predavanja samo. U opisu kolegija piše da ima 2 sata vježbi i 2 sata predavanja, ali ne, sve su predavanja kolko sam ja skužila.
Nema kolokvija. Samo završni ispit (usmeni). Kaj još ...
Mislim da se ne trebamo potpisivati. To je sve kaj ti ja mogu reći. ;)
CROmpir (napisa):
Molim vas, ako mi mozete dati neke informacije o ovom predmetu... Nazalost tek se jucer upisao na to pa nisam isao na prve sate... Sad

Ej imaš u četvrtak 8-10 i 12-14 i to i jedno i drugo drži profesor Volenec - to su predavanja samo. U opisu kolegija piše da ima 2 sata vježbi i 2 sata predavanja, ali ne, sve su predavanja kolko sam ja skužila.
Nema kolokvija. Samo završni ispit (usmeni). Kaj još ...
Mislim da se ne trebamo potpisivati. To je sve kaj ti ja mogu reći. Wink

[Vrh]
CROmpir
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 2

PostPostano: 18:54 sub, 19. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

A jesu li obavezni dolasci? I kolko sam sad skuzio to je zapravo oboje obavezno i u 8-10 i od 12-14 ?? :)
A jesu li obavezni dolasci? I kolko sam sad skuzio to je zapravo oboje obavezno i u 8-10 i od 12-14 ?? Smile

[Vrh]
Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 42 - 33

PostPostano: 11:11 ned, 20. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="CROmpir"]A jesu li obavezni dolasci? I kolko sam sad skuzio to je zapravo oboje obavezno i u 8-10 i od 12-14 ?? :)[/quote]

Da, i u 8-10 i 12-14 je obavezno, ali profesor ne šalje popis niti proziva, (ali to si još provjeri).
CROmpir (napisa):
A jesu li obavezni dolasci? I kolko sam sad skuzio to je zapravo oboje obavezno i u 8-10 i od 12-14 ?? Smile

Da, i u 8-10 i 12-14 je obavezno, ali profesor ne šalje popis niti proziva, (ali to si još provjeri).

[Vrh]
štangica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 22:14 pon, 21. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisu dolasci obvezni...profesor je rekao da je njemu tak svejedno jesmo mi tamo ili ne i da on ne namjerava slati nikakve popise...ali zato na usmenom moramo sve znat :D
nisu dolasci obvezni...profesor je rekao da je njemu tak svejedno jesmo mi tamo ili ne i da on ne namjerava slati nikakve popise...ali zato na usmenom moramo sve znat Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:49 uto, 22. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ima kakva skripta iz ovoga?
ima kakva skripta iz ovoga?

[Vrh]
štangica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 12:46 sri, 23. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

2 reda iznad ove teme imaš temu modeli geometrije-skripta, pa je tamo skripta ne...samo se moraš ulogirat kao gost ju ne možeš vidjet...
2 reda iznad ove teme imaš temu modeli geometrije-skripta, pa je tamo skripta ne...samo se moraš ulogirat kao gost ju ne možeš vidjet...

[Vrh]
Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 42 - 33

PostPostano: 21:32 sri, 23. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="štangica"]2 reda iznad ove teme imaš temu modeli geometrije-skripta, pa je tamo skripta ne...samo se moraš ulogirat kao gost ju ne možeš vidjet...[/quote]

super! da, nije mi se dalo ulogirati prije pa nisam vidla.
štangica (napisa):

super! da, nije mi se dalo ulogirati prije pa nisam vidla.

[Vrh]
piccola
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 8

PostPostano: 12:02 pon, 28. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel još vrijedi ono što je rečeno na prvom satu-da nema kolokvija ni zadaća ni bilo kakvih drugih ispita nego samo usmeni na kraju semestra?
jel još vrijedi ono što je rečeno na prvom satu-da nema kolokvija ni zadaća ni bilo kakvih drugih ispita nego samo usmeni na kraju semestra?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Matematički kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum