Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Demonstrature (informacija)
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Linearna algebra 1 (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Simke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 2 - 3

PostPostano: 15:20 sub, 19. 2. 2011    Naslov: Demonstrature Citirajte i odgovorite

Demonstrature će se održavati:

Ponedjeljkom od 14-16 Simona Krčmar, skrcmar@student.math.hr
Petkom od 10-12 Renata Vlahović, vlahovic@student.math.hr

Obavezno najaviti se mailom da ne dolazimo tamo bezveze i nalazimo se ispred oglasne ploče. ;)

Ukoliko je potreban neki drugi termin, slobodno se javite na mail pa ćemo se dogovoriti.

Simona ;)
Demonstrature će se održavati:

Ponedjeljkom od 14-16 Simona Krčmar, skrcmar@student.math.hr
Petkom od 10-12 Renata Vlahović, vlahovic@student.math.hr

Obavezno najaviti se mailom da ne dolazimo tamo bezveze i nalazimo se ispred oglasne ploče. Wink

Ukoliko je potreban neki drugi termin, slobodno se javite na mail pa ćemo se dogovoriti.

Simona Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 16:17 čet, 24. 2. 2011    Naslov: Novi termin Citirajte i odgovorite

Nažalost, došlo je do promjene moga rasporeda, stoga bi se trebao promijeniti i termin demonstratura, te imam jedan prijedlog koji bi i vama možda više odgovarao.
Umjesto u petak, demonstrature bi kod mene bile ponedjeljkom od 12-14h.

Bilo bi mi drago da se jave studenti koji slušaju kolegiji i da kažu odgovarala li im to više ili ne?

Nažalost, demonstrature bi bile u istom danu, ali naravno izašli bi u susret onim studentima koji će možda nekad biti spriječeni doći u ponedjeljak, makar gledajući raspored svi studenti mogu doći u barem jedan termin od ponuđenih.

Svaki prijedlozi su dobro došli!
LP )

Renata Vlahović
Nažalost, došlo je do promjene moga rasporeda, stoga bi se trebao promijeniti i termin demonstratura, te imam jedan prijedlog koji bi i vama možda više odgovarao.
Umjesto u petak, demonstrature bi kod mene bile ponedjeljkom od 12-14h.

Bilo bi mi drago da se jave studenti koji slušaju kolegiji i da kažu odgovarala li im to više ili ne?

Nažalost, demonstrature bi bile u istom danu, ali naravno izašli bi u susret onim studentima koji će možda nekad biti spriječeni doći u ponedjeljak, makar gledajući raspored svi studenti mogu doći u barem jedan termin od ponuđenih.

Svaki prijedlozi su dobro došli!
LP Smile

Renata Vlahović

[Vrh]
Blondie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 6 - 5

PostPostano: 20:36 čet, 24. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Taj termin je super!
Taj termin je super!

Gost

PostPostano: 23:54 čet, 24. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa ja mislim da večini to ne odgovara, a i sam profesor je predložio da demonmstrature ne budu isti dan, a i još jedne za drugima. Pa mislim da bi bilo u redu da budu u različite dane, pa čak i petak ujutro ili kad odovara tebi. :)
Pa ja mislim da večini to ne odgovara, a i sam profesor je predložio da demonmstrature ne budu isti dan, a i još jedne za drugima. Pa mislim da bi bilo u redu da budu u različite dane, pa čak i petak ujutro ili kad odovara tebi. Smile

[Vrh]
Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 8:10 pet, 25. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

U redu, onda neka ostanu petkom. Samo neki studenti su mi se žalili da im baš ne odgovara petak ujutro zbog zadaće. S
U redu, onda neka ostanu petkom. Samo neki studenti su mi se žalili da im baš ne odgovara petak ujutro zbog zadaće. :S

[Vrh]
anamarija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 1 - 3

PostPostano: 18:06 sub, 26. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

A sad nam je stiglo da u tom terminu imamo demonstrature iz DiR-a :D No,svakako ti se možemo javiti mailom kad odgovara tebi i nama... :D
A sad nam je stiglo da u tom terminu imamo demonstrature iz DiR-a Very Happy No,svakako ti se možemo javiti mailom kad odgovara tebi i nama... Very Happy

[Vrh]
Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 12:39 ned, 27. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Stvar je u tome da trebamo naći termin koji će biti stalan, jer svaki tjedan se dogovarat za neki drugi termin i nalaziti se pojedinačno s dvije-tri osobe nema smisla jer svi mi imamo puno obaveza.. S
Htjela sam se prilagoditi vama zbog zadaća, jer zadaće dolaze (vjerojatno) u četvrtak i čisto sumnjam da će se ljudima dolaziti u petak zbog zadaće nakon što su imali 8 sati linearne u četvrtak. /

Ok, demonstrature ostaju PETAK 10-12h

Renata
LP )
Stvar je u tome da trebamo naći termin koji će biti stalan, jer svaki tjedan se dogovarat za neki drugi termin i nalaziti se pojedinačno s dvije-tri osobe nema smisla jer svi mi imamo puno obaveza.. :S
Htjela sam se prilagoditi vama zbog zadaća, jer zadaće dolaze (vjerojatno) u četvrtak i čisto sumnjam da će se ljudima dolaziti u petak zbog zadaće nakon što su imali 8 sati linearne u četvrtak. Ehm?

Ok, demonstrature ostaju: PETAK 10-12h

Renata
LP Smile

[Vrh]
Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 21:29 čet, 17. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Podsjećam samo,
sutra su demonstrature u 10h! Nalazimo se ispred oglasne ploče kod predavaonice 003.
Rješavat će se 3. domaća zadaća.

Lijepi pozdrav,
Renata )
Podsjećam samo,
sutra su demonstrature u 10h! Nalazimo se ispred oglasne ploče kod predavaonice 003.
Rješavat će se 3. domaća zadaća.

Lijepi pozdrav,
Renata Smile

[Vrh]
Simke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 16:46 pet, 18. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako, ja imam u ponedjeljak dva ispita i to je jedan u terminu mojih demonstratura. Tako da se termin seli na neki drugi dan koji vama odgovara a i meni. Pa sad predlažem neke termine, ukoliko imate neki drugi bolji, slobodno javite:
utorak u 10-12 ili 14-15
ili srijeda u 13-14. Lijep pozdrav
Simona ;)
Ovako, ja imam u ponedjeljak dva ispita i to je jedan u terminu mojih demonstratura. Tako da se termin seli na neki drugi dan koji vama odgovara a i meni. Pa sad predlažem neke termine, ukoliko imate neki drugi bolji, slobodno javite:
utorak u 10-12 ili 14-15
ili srijeda u 13-14. Lijep pozdrav
Simona Wink

[Vrh]
Simke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 8:34 uto, 22. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, demonstrature su u srijedu od 13-14. Ko želi može doći.
Pozdrav i vidimo se, Simona ;)
Evo, demonstrature su u srijedu od 13-14. Ko želi može doći.
Pozdrav i vidimo se, Simona Wink

[Vrh]
Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 20:22 čet, 24. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sutra (petak 24.3.) neće biti demonstratura jer sam nažalost spriječena.
Prije vašeg kolokvija organizirat ću jedne demonstrature na kojima ćemo rješavati 4. domaću zadaću, a ujedno ćemo proći zadatke s prošlih kolokvija.
O terminu ću vas još obavijestiti na forumu!

Ispričavam se još jednom zbog odsutnosti!

Lijepi pozdrav,
Renata
Sutra (petak 24.3.) neće biti demonstratura jer sam nažalost spriječena.
Prije vašeg kolokvija organizirat ću jedne demonstrature na kojima ćemo rješavati 4. domaću zadaću, a ujedno ćemo proći zadatke s prošlih kolokvija.
O terminu ću vas još obavijestiti na forumu!

Ispričavam se još jednom zbog odsutnosti!

Lijepi pozdrav,
Renata

[Vrh]
Biby
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 15:25 sri, 30. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jesu moguće kakve demonstrature u petak zbog 4. zadaće....
Jesu moguće kakve demonstrature u petak zbog 4. zadaće....

[Vrh]
Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 15:27 sri, 30. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nažalost, ja ne mogu u petak. Najranije mogu u ponedjeljak oko pola 3 zbog kolokvija. /
Možda može kolegica Simona.
Nažalost, ja ne mogu u petak. Najranije mogu u ponedjeljak oko pola 3 zbog kolokvija. Ehm?
Možda može kolegica Simona.

[Vrh]
Simke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 22:02 sri, 30. 3. 2011    Naslov: PROMJENA TERMINA!! Citirajte i odgovorite

Meni isto baš ne odgovara prije ponedjeljka, ali zbog toga jer je ponedjeljak već malo prekasno budem ja održala ipak u petak demonstrature na kojima će se rješavati 4. zadaća. Termin je od [color=red][b][size=18]13-15[/size][/b][/color]. Vidimo se kod oglasne ploče. ;)
Meni isto baš ne odgovara prije ponedjeljka, ali zbog toga jer je ponedjeljak već malo prekasno budem ja održala ipak u petak demonstrature na kojima će se rješavati 4. zadaća. Termin je od 13-15. Vidimo se kod oglasne ploče. Wink

Zadnja promjena: Simke; 18:33 čet, 31. 3. 2011; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
dark mathematician
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 2 - 1

PostPostano: 6:34 čet, 31. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel možete staviti na oglasnu ploču u kojoj ste predavaoni, za one koji eventualno malo zakasne? :oops:
Jel možete staviti na oglasnu ploču u kojoj ste predavaoni, za one koji eventualno malo zakasne? Embarassed

[Vrh]
Simke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 2 - 3

PostPostano: 8:18 čet, 31. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može, budemo stavili na oglasnu ploču kod 003. :)
Može, budemo stavili na oglasnu ploču kod 003. Smile

[Vrh]
4321aaa
Gost

PostPostano: 19:20 čet, 31. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Draga kolegice Renata!
Mislim da nije u redu sa Vase strane neodrzavanje demonstratura u petak zato sto imate kolokvij u ponedjeljak. Posao demonstratorice niste trebali prihvatiti ako ne mozete izvrsavati sve svoje obaveze! Isto onako kako Vi ocekujete pomoc demonstratora prije i za vrijeme kolokvijskih tjedana tako je ocekuju i ostali studenti!
Bilo bi lijepo vidjeti Vasu reakciju kad biste dobili jedan ovakav post prije bilo kojeg od vasih kolokvija, a da ne govorim prije nekog tako vaznog, kao sto je linearna algebra!

Lijep pozdrav!

p.s. Sretno na kolokviju u ponedjeljak (valjda ce Vam demosi biti pristupacni prije nedjelje navecer! ;) )
Draga kolegice Renata!
Mislim da nije u redu sa Vase strane neodrzavanje demonstratura u petak zato sto imate kolokvij u ponedjeljak. Posao demonstratorice niste trebali prihvatiti ako ne mozete izvrsavati sve svoje obaveze! Isto onako kako Vi ocekujete pomoc demonstratora prije i za vrijeme kolokvijskih tjedana tako je ocekuju i ostali studenti!
Bilo bi lijepo vidjeti Vasu reakciju kad biste dobili jedan ovakav post prije bilo kojeg od vasih kolokvija, a da ne govorim prije nekog tako vaznog, kao sto je linearna algebra!

Lijep pozdrav!

p.s. Sretno na kolokviju u ponedjeljak (valjda ce Vam demosi biti pristupacni prije nedjelje navecer! Wink )

[Vrh]
Renči
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 8 - 13

PostPostano: 21:02 čet, 31. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dragi studenti,
ispričavam se što je tako ispalo! Ja nisam kriva što su nama kolokviji u iste dane, i što sam ja danas imala kolokvij u 12h, a vi u 15h, i ja opet vježbe u 1730h. Mogla sam ih odražati jedino u pola 7 kad sam bila gotova s tim!

Svaki puta kad su se studenti javili, demonstrature su bile održane i riješeno je sve što se je pitalo!
Osim toga ja kolokvij imam u ponedjeljak u 12h i ja ne mogu te demonstrature imati dopodne, i zbog toga su moguće samo popodne...

Uostalom, za demonstrature sam dobila sam jedan jedini mail iz čega nisam zaključila da je ljudima toliko hitno za to.

Kolegica Simona je rekla da može imati sutra demonstrature i imat će i ih profesor i ne kužim zar je toliko veliki problem ako sam ja rekla da ih mogu imati u ponedjeljak nakon kolokvija jer tek sam tada slobodna.
U ponedjeljak će svakako biti demonstrature u 1430h na kojima će se proći 4. zadaća i stari kolokviji, te ako bude još nekih dvoumica riješiti ih.

Ako je toliko hitno, demonstrature mogu imati i sutra u 830h, pa ako ima zainteresiranih, neka se jave na forum ili na mail.

Ispričavam se još jednom, ali mislim da te je tebi dotičnom "4321aaa" bilo hitno, mogao/la si lijepo poslati mail i dogovorili bi se!

Lijepi pozdrav!
Sretno s učenjem linearne algebre!
Renata

Upravo sam dobila mail za sutrašnji termin, u kojem je kolegica pitala može li biti demonstrature biti sutra nakon profesorovih konzultacija u 17 h.

Da, MOŽE!
Zaključno,

sutra, petak 1.4. demonstrature su u 17h. Rješavati će se se 4. domaća zadaća i prošlogodišnji kolokviji.

Vidimo se ispred oglasne ploče u 17h!

Renata
Dragi studenti,
ispričavam se što je tako ispalo! Ja nisam kriva što su nama kolokviji u iste dane, i što sam ja danas imala kolokvij u 12h, a vi u 15h, i ja opet vježbe u 1730h. Mogla sam ih odražati jedino u pola 7 kad sam bila gotova s tim!

Svaki puta kad su se studenti javili, demonstrature su bile održane i riješeno je sve što se je pitalo!
Osim toga ja kolokvij imam u ponedjeljak u 12h i ja ne mogu te demonstrature imati dopodne, i zbog toga su moguće samo popodne...

Uostalom, za demonstrature sam dobila sam jedan jedini mail iz čega nisam zaključila da je ljudima toliko hitno za to.

Kolegica Simona je rekla da može imati sutra demonstrature i imat će i ih profesor i ne kužim zar je toliko veliki problem ako sam ja rekla da ih mogu imati u ponedjeljak nakon kolokvija jer tek sam tada slobodna.
U ponedjeljak će svakako biti demonstrature u 1430h na kojima će se proći 4. zadaća i stari kolokviji, te ako bude još nekih dvoumica riješiti ih.

Ako je toliko hitno, demonstrature mogu imati i sutra u 830h, pa ako ima zainteresiranih, neka se jave na forum ili na mail.

Ispričavam se još jednom, ali mislim da te je tebi dotičnom "4321aaa" bilo hitno, mogao/la si lijepo poslati mail i dogovorili bi se!

Lijepi pozdrav!
Sretno s učenjem linearne algebre!
Renata

Upravo sam dobila mail za sutrašnji termin, u kojem je kolegica pitala može li biti demonstrature biti sutra nakon profesorovih konzultacija u 17 h.

Da, MOŽE!
Zaključno,

sutra, petak 1.4. demonstrature su u 17h. Rješavati će se se 4. domaća zadaća i prošlogodišnji kolokviji.

Vidimo se ispred oglasne ploče u 17h!

Renata

[Vrh]
fantom_slobode
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 22:25 čet, 31. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

supač! :D dolazim...:)))))
supač! Very Happy dolazim...Smile))))

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
nzuvela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
14 = 14 - 0

PostPostano: 23:04 čet, 31. 3. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jako mi je nejasan ovaj napad na kolegicu Renatu. Sutra demostrature ima prof. te ga se može pitati bilo što (ali doslovno) te ne kužim zašto su potrebne odmh još jedne (ali doslovno odmah iza). Također i kolegica Simona ima demostrature prije toga. Kaj neko planira sutra provesti na demostraturama od 12 od 19h?!?! Da se mene pita bilo bi bolje da su u pon tako da ako ostane što nejsano da se može pitati 5 do 12 za ispita, ali to je samo moje mišljenje.

Pozdrav i sretno Renata

I kolega/ice 4321aaa demosi su isto studenti koji imaju svoje obveze i svoje dužnosti koje moraju ispunjavati (a te obveze su puno važnije od trećih 3. demostratura taj dan).

Nedjeljko

P.S. ako nekoga interesira i prezime samo recite bum ga objavio (ili pogledajte ljevo na ekranu) makar ja na faksu neznam više ni jednoga Nedjeljka :D
Jako mi je nejasan ovaj napad na kolegicu Renatu. Sutra demostrature ima prof. te ga se može pitati bilo što (ali doslovno) te ne kužim zašto su potrebne odmh još jedne (ali doslovno odmah iza). Također i kolegica Simona ima demostrature prije toga. Kaj neko planira sutra provesti na demostraturama od 12 od 19h?!?! Da se mene pita bilo bi bolje da su u pon tako da ako ostane što nejsano da se može pitati 5 do 12 za ispita, ali to je samo moje mišljenje.

Pozdrav i sretno Renata

I kolega/ice 4321aaa demosi su isto studenti koji imaju svoje obveze i svoje dužnosti koje moraju ispunjavati (a te obveze su puno važnije od trećih 3. demostratura taj dan).

Nedjeljko

P.S. ako nekoga interesira i prezime samo recite bum ga objavio (ili pogledajte ljevo na ekranu) makar ja na faksu neznam više ni jednoga Nedjeljka Very Happy

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Linearna algebra 1 (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum