[quote="frances"]Jel zna netko sto je s tim?
Nisam bila prosli put na vjezbama i predavanjima, al registrirana sam na onom Merlinu. Tamo mi kaze: "Bit će objavljeno naknadno. " (zadaca valjda), a ispod kaze "Dostupna od: Utorak, 20 Rujan 2011, 16:55
Krajnji datum: Četvrtak, 29 Rujan 2011, 12:55"
Jel ja nesto propustam ili je tako svima?[/quote]
je, tak i meni piše i baš gledam što bi trebao sa zadaćom. Prof Grubišić je spominjao zadaću, kako na merlinu već piše do kada bi trebali natipkati i od kad je KAO online, al je kasnije rekao da bi asistent i on trebali staviti nekakvu zadaću na merlin. Ja se samo nadam da kad stave da će biti ili pomaknut rok ili JAAAKO lagana :D
frances (napisa): | Jel zna netko sto je s tim?
Nisam bila prosli put na vjezbama i predavanjima, al registrirana sam na onom Merlinu. Tamo mi kaze: "Bit će objavljeno naknadno. " (zadaca valjda), a ispod kaze "Dostupna od: Utorak, 20 Rujan 2011, 16:55
Krajnji datum: Četvrtak, 29 Rujan 2011, 12:55"
Jel ja nesto propustam ili je tako svima? |
je, tak i meni piše i baš gledam što bi trebao sa zadaćom. Prof Grubišić je spominjao zadaću, kako na merlinu već piše do kada bi trebali natipkati i od kad je KAO online, al je kasnije rekao da bi asistent i on trebali staviti nekakvu zadaću na merlin. Ja se samo nadam da kad stave da će biti ili pomaknut rok ili JAAAKO lagana
|