Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
DiscoBandit Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:42 sub, 10. 9. 2011 Naslov: Re: Raspored? |
|
|
[quote="DiscoBandit"]Na stranici PMF-a matematicki odsjek ne pise kada su termini predavanja,vježbi i seminara iz Osnova Fizike 1 na Integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Matematike i fizike; smjer: nastavnički. Kako to mogu saznati?[/quote]
To mi zvuci kao nesto sto se predaje na Fizici, a kod njih nastava pocne cca 2 tjedna nakon nas.
[quote="DiscoBandit"]I jos jedno pitanje, rekli su nam da smo podijeljeni u dvije grupe, a na webu od nekih predmeta ne pise koji je termin za koju grupu. Tako da ne znam na koji termin trebam doci.[/quote]
Pise ti u rasporedu koji je dostupan na stranici Odsjeka.
DiscoBandit (napisa): | Na stranici PMF-a matematicki odsjek ne pise kada su termini predavanja,vježbi i seminara iz Osnova Fizike 1 na Integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Matematike i fizike; smjer: nastavnički. Kako to mogu saznati? |
To mi zvuci kao nesto sto se predaje na Fizici, a kod njih nastava pocne cca 2 tjedna nakon nas.
DiscoBandit (napisa): | I jos jedno pitanje, rekli su nam da smo podijeljeni u dvije grupe, a na webu od nekih predmeta ne pise koji je termin za koju grupu. Tako da ne znam na koji termin trebam doci. |
Pise ti u rasporedu koji je dostupan na stranici Odsjeka.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
DiscoBandit Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
xyz Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
DiscoBandit Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
DiscoBandit Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 21:33 pon, 12. 9. 2011 Naslov: |
|
|
Mail voditelju studija? :D Ako ne znas tko je, potrazi studij na [url=http://okno.math.hr:8080/Default.aspx?sec=284]sluzbenom webu[/url] (u menuu izaberes preddiplomski ovaj/onaj ili diplomski i onda dalje).
Kad saznas, napises ovdje da i drugi saznaju, bez puno spamanja voditelja.
Mail voditelju studija? Ako ne znas tko je, potrazi studij na sluzbenom webu (u menuu izaberes preddiplomski ovaj/onaj ili diplomski i onda dalje).
Kad saznas, napises ovdje da i drugi saznaju, bez puno spamanja voditelja.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|