Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

jedini biser...

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Frnca
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 13:11 pon, 21. 6. 2004    Naslov: jedini biser... Citirajte i odgovorite

Ljudi moji, da vam se pohvalim... Konačno sam dobila potpis iz pedagogije, i nemate pojma kako sam sritna!!! Jer mi je do maloprije falio i taj plus potpisi iz psihologije pa sam mislila da ću biti JEDINI BISER koji će na pmf-u pasti zbog ta dva predmeta! Juuupi :lol:

[color=blue]Jedan opisni pridjev koji se odnosi na predmete je netragom nestao, ubuduce ga izbjegavajte, pa cak i sa tockicama.[/color]
Ljudi moji, da vam se pohvalim... Konačno sam dobila potpis iz pedagogije, i nemate pojma kako sam sritna!!! Jer mi je do maloprije falio i taj plus potpisi iz psihologije pa sam mislila da ću biti JEDINI BISER koji će na pmf-u pasti zbog ta dva predmeta! Juuupi Laughing

Jedan opisni pridjev koji se odnosi na predmete je netragom nestao, ubuduce ga izbjegavajte, pa cak i sa tockicama.

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 15:10 pon, 21. 6. 2004    Naslov: Re: jedini biser... Citirajte i odgovorite

[quote="Frnca"]Ljudi moji, da vam se pohvalim... Konačno sam dobila potpis iz pedagogije, i nemate pojma kako sam sritna!!! Jer mi je do maloprije falio i taj plus potpisi iz psihologije pa sam mislila da ću biti JEDINI BISER koji će na pmf-u pasti zbog ta dva predmeta! Juuupi :lol:
[/quote]

da to bi bilo jako zabavno da ti se to dogodi!
Frnca (napisa):
Ljudi moji, da vam se pohvalim... Konačno sam dobila potpis iz pedagogije, i nemate pojma kako sam sritna!!! Jer mi je do maloprije falio i taj plus potpisi iz psihologije pa sam mislila da ću biti JEDINI BISER koji će na pmf-u pasti zbog ta dva predmeta! Juuupi Laughing

da to bi bilo jako zabavno da ti se to dogodi!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:41 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, kad sam ja poceo studirati... Prag za upis druge godine je iznimno bio 35 bodova (ja sam tada tek upisao fax). :-s I upoznah tipa koji je imao tocno toliko. :? Iducu godinu, prag se vratio na 45. :o Tip je jedva uspio skupiti tih dodatnih 10 bodova. :shock:

Da nije uspio... Tko zna, mozda bi [b]nakon[/b] druge godine, morao upisati pad iz prve... :wacky:
Pa, kad sam ja poceo studirati... Prag za upis druge godine je iznimno bio 35 bodova (ja sam tada tek upisao fax). Eh? I upoznah tipa koji je imao tocno toliko. Confused Iducu godinu, prag se vratio na 45. Surprised Tip je jedva uspio skupiti tih dodatnih 10 bodova. Shocked

Da nije uspio... Tko zna, mozda bi nakon druge godine, morao upisati pad iz prve... Tup, tup, tup,...

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 17:35 sri, 23. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Pa, kad sam ja poceo studirati... Prag za upis druge godine je iznimno bio 35 bodova (ja sam tada tek upisao fax). :-s I upoznah tipa koji je imao tocno toliko. :? Iducu godinu, prag se vratio na 45. :o Tip je jedva uspio skupiti tih dodatnih 10 bodova. :shock:

Da nije uspio... Tko zna, mozda bi [b]nakon[/b] druge godine, morao upisati pad iz prve... :wacky:[/quote]

to bi bilo stvarno grozno! :lol:
vsego (napisa):
Pa, kad sam ja poceo studirati... Prag za upis druge godine je iznimno bio 35 bodova (ja sam tada tek upisao fax). Eh? I upoznah tipa koji je imao tocno toliko. Confused Iducu godinu, prag se vratio na 45. Surprised Tip je jedva uspio skupiti tih dodatnih 10 bodova. Shocked

Da nije uspio... Tko zna, mozda bi nakon druge godine, morao upisati pad iz prve... Tup, tup, tup,...

to bi bilo stvarno grozno! Laughing

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum