Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ela999 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
matka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 18:54 uto, 6. 3. 2012 Naslov: |
|
|
Ah čuj Gino, veća je fora kad ti netko na štandu proda 50% skuplje nego što bi te koštalo da ju sam izradiš
Ah čuj Gino, veća je fora kad ti netko na štandu proda 50% skuplje nego što bi te koštalo da ju sam izradiš
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
marlen Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Borgcube Forumaš(ica)
|
Postano: 22:32 uto, 6. 3. 2012 Naslov: |
|
|
Možda želi netko i pokazati šta studira. Možda netko čak, ne daj Bože, voli studirati na PMF-u. Al očito, kad svi ostali faksevi to imaju, mi baš zato ne moramo imati jer je to "američki" i "besmisleno".
A kad uzmemo u obzir da su sve majice koje nosimo obilježene, bilo markom, bilo besplatnim reklamama za razna poduzeća, ne vidim zašto ne bi imalo smisla reklamirati naš faks.
Možda želi netko i pokazati šta studira. Možda netko čak, ne daj Bože, voli studirati na PMF-u. Al očito, kad svi ostali faksevi to imaju, mi baš zato ne moramo imati jer je to "američki" i "besmisleno".
A kad uzmemo u obzir da su sve majice koje nosimo obilježene, bilo markom, bilo besplatnim reklamama za razna poduzeća, ne vidim zašto ne bi imalo smisla reklamirati naš faks.
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
Zadnja promjena: Borgcube; 23:01 uto, 6. 3. 2012; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:00 uto, 6. 3. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="fireball"]americko komerijalna fora, jer si jako kuull kad ti na majici pise da studiras, jer si kuull cim studiras[/quote]
Zamijenio si države. U Hrvatskoj si kuull čim studiraš, a jako kuull si ako studiraš na EFZG, FFZG, FPZ ili tako nečemu popularnom. U SAD-u su puno više kuull mlađe osobe koje zarađuju novac, a nisu baš tako kuull osobe koje sjede za knjigom po cijele dane i postanu neovisne o roditeljima tek sa 23-28 godina. Kuull su eventualno sportaši, a studenti boljih sveučilišta su nerijetko sprdnja.
[quote="marlen"]Kad bi i postojala majica PMF-MATEMATIKA, zbilja ne znam kam bi ju obukla.[/quote]
Po doma, na sljeme, kad šećeš psa po kvartu, na plac...?
fireball (napisa): | americko komerijalna fora, jer si jako kuull kad ti na majici pise da studiras, jer si kuull cim studiras |
Zamijenio si države. U Hrvatskoj si kuull čim studiraš, a jako kuull si ako studiraš na EFZG, FFZG, FPZ ili tako nečemu popularnom. U SAD-u su puno više kuull mlađe osobe koje zarađuju novac, a nisu baš tako kuull osobe koje sjede za knjigom po cijele dane i postanu neovisne o roditeljima tek sa 23-28 godina. Kuull su eventualno sportaši, a studenti boljih sveučilišta su nerijetko sprdnja.
marlen (napisa): | Kad bi i postojala majica PMF-MATEMATIKA, zbilja ne znam kam bi ju obukla. |
Po doma, na sljeme, kad šećeš psa po kvartu, na plac...?
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:10 čet, 8. 3. 2012 Naslov: |
|
|
Ja bih stavio na majcu (da, kaže se majca, a ne majica, barem u mome svijetu) nešto tipa "PMF MATEMATIKA" i ispod slika Leonarda iz TBBT-a kako govori Sheldonu "Go away!" :) Ili "Run far, run fast!".
Naravno, možemo i nešto pozitivniju verziju, samo za nadobudne "PMF MATEMATIKA - AAAAJMOOOOO!!!" :)
Ja bih stavio na majcu (da, kaže se majca, a ne majica, barem u mome svijetu) nešto tipa "PMF MATEMATIKA" i ispod slika Leonarda iz TBBT-a kako govori Sheldonu "Go away!" Ili "Run far, run fast!".
Naravno, možemo i nešto pozitivniju verziju, samo za nadobudne "PMF MATEMATIKA - AAAAJMOOOOO!!!"
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 4:36 čet, 8. 3. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"]Ja bih stavio na majcu (da, kaže se majca, a ne majica, barem u mome svijetu) nešto tipa "PMF MATEMATIKA" i ispod slika Leonarda iz TBBT-a kako govori Sheldonu "Go away!" :) Ili "Run far, run fast!".
Naravno, možemo i nešto pozitivniju verziju, samo za nadobudne "PMF MATEMATIKA - AAAAJMOOOOO!!!" :)[/quote]
Ne vidim što Sheldon, a pogotovo Leonard imaju za raditi na majici PMF-MO. Osim što se niti jedan ne bavi matematikom, imena i prezimena su im inspirirana imenima eksperimentalnih fizičara i tv producentom.
Za ovu drugu ideju, opet, promoviranjem budala, evolucijom i potragom za izgubljenom karikom na PMF-MO se ne bavimo.
P.S. To što je tvoj svijet nepismen ne znači da je i inače takav. :P
[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]
[quote="mdoko"]Pod "citati" mislio sam na nekakva istraživanja koja govore o stavu Amerikanaca prema studentima boljih sveučilišta. Mislim da argumenti tipa "čuo sam od par ljudi" ili "pročitao sam na par mjesta" ne daju baš dobar temelj za izlaženje sa stavovima kao "u SAD-u su studenti boljih sveučilišta nerijetko sprdnja".[/quote]
Znam na što si mislio. Ne radi se o par ljudi, iako se radi o lošem slučajnom uzorku (za potrebe statistike) akumuliranom kroz par godina rada s ljudima iz SAD-a.
Milojko (napisa): | Ja bih stavio na majcu (da, kaže se majca, a ne majica, barem u mome svijetu) nešto tipa "PMF MATEMATIKA" i ispod slika Leonarda iz TBBT-a kako govori Sheldonu "Go away!" Ili "Run far, run fast!".
Naravno, možemo i nešto pozitivniju verziju, samo za nadobudne "PMF MATEMATIKA - AAAAJMOOOOO!!!" |
Ne vidim što Sheldon, a pogotovo Leonard imaju za raditi na majici PMF-MO. Osim što se niti jedan ne bavi matematikom, imena i prezimena su im inspirirana imenima eksperimentalnih fizičara i tv producentom.
Za ovu drugu ideju, opet, promoviranjem budala, evolucijom i potragom za izgubljenom karikom na PMF-MO se ne bavimo.
P.S. To što je tvoj svijet nepismen ne znači da je i inače takav.
Added after 6 minutes:
mdoko (napisa): | Pod "citati" mislio sam na nekakva istraživanja koja govore o stavu Amerikanaca prema studentima boljih sveučilišta. Mislim da argumenti tipa "čuo sam od par ljudi" ili "pročitao sam na par mjesta" ne daju baš dobar temelj za izlaženje sa stavovima kao "u SAD-u su studenti boljih sveučilišta nerijetko sprdnja". |
Znam na što si mislio. Ne radi se o par ljudi, iako se radi o lošem slučajnom uzorku (za potrebe statistike) akumuliranom kroz par godina rada s ljudima iz SAD-a.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator
Spol:
|
Postano: 10:44 čet, 8. 3. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Lafiel"]I nije li PMF majica bilo u Ćumezu nekad davno?[/quote]
bilo je i bile su subvencionirane od strane faksa i izrađene od strane studenata (još preciznije od strane kolege Ivkovića s kemije i mene), što je s obzirom na trenutno financijsku situaciju teže izvedivo. btw to je išlo za cijeli PMF, nije bilo razlike po odsjecima. i cijela stvar je izgledala u skladu s "koliko para toliko muzike", a nije bilo puno para ;) no na moje opće čuđenje i takve su bile popularne i dan danas još vidim poneku osobu da ih nosi u javnosti :gasp:
također dizajn tih majica nije osobito naglašavao PMF, to je bilo više kao sideshow (logo "ustanove" skrive negdje u pozadini ;)). prva je imala veliki barkod sa natpisom "Na PMF-u nisi samo broj" [size=7]i sitnim slovima "Dobiješ i ovu majicu"[/size]. Druga je bila na [url=http://2.bp.blogspot.com/_LtttRTjZ9XE/SijtvamuuXI/AAAAAAAAAPs/aJYNW-_D3YQ/s1600/pilic_geneza.png]kuglića[/url], što je interna fora na vic sa sfernim pilićima u vakuumu.
Lafiel (napisa): | I nije li PMF majica bilo u Ćumezu nekad davno? |
bilo je i bile su subvencionirane od strane faksa i izrađene od strane studenata (još preciznije od strane kolege Ivkovića s kemije i mene), što je s obzirom na trenutno financijsku situaciju teže izvedivo. btw to je išlo za cijeli PMF, nije bilo razlike po odsjecima. i cijela stvar je izgledala u skladu s "koliko para toliko muzike", a nije bilo puno para no na moje opće čuđenje i takve su bile popularne i dan danas još vidim poneku osobu da ih nosi u javnosti :gasp:
također dizajn tih majica nije osobito naglašavao PMF, to je bilo više kao sideshow (logo "ustanove" skrive negdje u pozadini ). prva je imala veliki barkod sa natpisom "Na PMF-u nisi samo broj" i sitnim slovima "Dobiješ i ovu majicu". Druga je bila na kuglića, što je interna fora na vic sa sfernim pilićima u vakuumu.
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.
|
|
[Vrh] |
|
Borgcube Forumaš(ica)
|
Postano: 23:59 pet, 9. 3. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Lafiel"]
Koji su to "svi ostali" faksevi?
I nije li PMF majica bilo u Ćumezu nekad davno?[/quote]
Dobro, kolokvijalni izraz i pretjerivanje, očito postoje neki faksevi, >=2 i sa većim brojem studenata nego na našem odsjeku, ali irelevantno. Poanta je bila - na nekakav prijedlog, prvi odgovori su sprdanje. :roll:
Lafiel (napisa): |
Koji su to "svi ostali" faksevi?
I nije li PMF majica bilo u Ćumezu nekad davno? |
Dobro, kolokvijalni izraz i pretjerivanje, očito postoje neki faksevi, >=2 i sa većim brojem studenata nego na našem odsjeku, ali irelevantno. Poanta je bila - na nekakav prijedlog, prvi odgovori su sprdanje.
_________________ Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
|
|
[Vrh] |
|
googol Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:39 pet, 30. 3. 2012 Naslov: |
|
|
Ne razumijem zasto su ljudi odmah tak negativni i usporeduju i pljuju po Amerima. Tko zeli nosit, nosit ce je, tko ne zeli, nece. Meni je bas cool kada imam majcu nekog svecuilista i ako nosim Sorbonne i takve hoodice, zakaj nebi i faksa kaj studiram.
Na pitanje di bi ih nosila: ducan, setnja s psom, rekreacija, sport, po doma, ucenje, itd.
Ne razumijem zasto su ljudi odmah tak negativni i usporeduju i pljuju po Amerima. Tko zeli nosit, nosit ce je, tko ne zeli, nece. Meni je bas cool kada imam majcu nekog svecuilista i ako nosim Sorbonne i takve hoodice, zakaj nebi i faksa kaj studiram.
Na pitanje di bi ih nosila: ducan, setnja s psom, rekreacija, sport, po doma, ucenje, itd.
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|