Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:29 čet, 8. 12. 2011 Naslov: |
|
|
probaj otici na webmail sa ovog servisa
[url]https://webmail.studenti.math.hr/hasty/[/url]
moglo bi se reci da je to v 2.0 webmaila :) znaci login ti jeisti, adresa je ista samo dodas ovo [tt]/hasti[/tt] na kraju
nakon logiranja itdi u [tt]Profile[/tt] i tamo ces vidjet jednu kucicu di je upisana tvoja adresa, ona mora biti [tt]username@student.math.hr[/tt] a nekad je postavljena na username@[tt]studenti.math.hr[/tt], znaci pazi da ne pise studenti vec student, nakon toga mozes slat normalno sa oveverzije, ona stara zna zastekat
probaj otici na webmail sa ovog servisa
https://webmail.studenti.math.hr/hasty/
moglo bi se reci da je to v 2.0 webmaila znaci login ti jeisti, adresa je ista samo dodas ovo /hasti na kraju
nakon logiranja itdi u Profile i tamo ces vidjet jednu kucicu di je upisana tvoja adresa, ona mora biti username@student.math.hr a nekad je postavljena na username@studenti.math.hr, znaci pazi da ne pise studenti vec student, nakon toga mozes slat normalno sa oveverzije, ona stara zna zastekat
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:05 pet, 9. 12. 2011 Naslov: |
|
|
Meni djeluje kao greska na serveru, mozda preopterecenje ili nesto (jer kaze "max execution time exceeded"). Posto se do sada nitko iz RCa nije javio, predlazem ToMeKu da prosece do njih, ako i dalje ima problem.
Meni djeluje kao greska na serveru, mozda preopterecenje ili nesto (jer kaze "max execution time exceeded"). Posto se do sada nitko iz RCa nije javio, predlazem ToMeKu da prosece do njih, ako i dalje ima problem.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|