Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Zvone Forumaš(ica)

|
Postano: 14:17 sri, 7. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Na [url]www.cygwin.com[/url] se moze naci "emulator" Unixa za Windowse koji koristimo na vjezbama iz C-a. Za taj cygwin postoji hrpa paketa koji uljucuju programerske alate, editore, pa cak i emulator X-windowsa.
Kako je cygwin dosta velik i nespretan za download, CD sa njim mozes potraziti kod svog asistenta iz C-a (ili npr. mozes meni donijeti prazni CD pa cu ti ga ja preprziti ako ne slusas C). Na tom CDu nalazi se i jos nekoliko compilera za C, ukljucujuci i Dev-C++ koji takodjer koristimo na vjezbama iz C-a.
Nemojte odmah zvati policiju da strpa asistente u zatvor zbog piratluka, jer su svi ovi alati besplatni :)
Na www.cygwin.com se moze naci "emulator" Unixa za Windowse koji koristimo na vjezbama iz C-a. Za taj cygwin postoji hrpa paketa koji uljucuju programerske alate, editore, pa cak i emulator X-windowsa.
Kako je cygwin dosta velik i nespretan za download, CD sa njim mozes potraziti kod svog asistenta iz C-a (ili npr. mozes meni donijeti prazni CD pa cu ti ga ja preprziti ako ne slusas C). Na tom CDu nalazi se i jos nekoliko compilera za C, ukljucujuci i Dev-C++ koji takodjer koristimo na vjezbama iz C-a.
Nemojte odmah zvati policiju da strpa asistente u zatvor zbog piratluka, jer su svi ovi alati besplatni
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 18:23 sri, 7. 4. 2004 Naslov: |
|
|
....ili knoppix, debian-on-cd, ne zahtijeva nikakvu instalaciju, ne pise po hard disku ama bas nista, a daleko je bolji od bilo kakvog emulatora. Ako hoce vsego, ja posudi venovakov knoppix :oops: :D na kopiranje pa ga on (ili netko drugi) dalje przi zainteresiranima?
btw: ako netko zna gdje se mogu nabaviti stari primjerci magazina Mrez@ (mislim da je tamo bilo) i pc chipa, oni su sa svojim casopisima svojevremeno distribuirali besplatni knoppix cd....
....ili knoppix, debian-on-cd, ne zahtijeva nikakvu instalaciju, ne pise po hard disku ama bas nista, a daleko je bolji od bilo kakvog emulatora. Ako hoce vsego, ja posudi venovakov knoppix na kopiranje pa ga on (ili netko drugi) dalje przi zainteresiranima?
btw: ako netko zna gdje se mogu nabaviti stari primjerci magazina Mrez@ (mislim da je tamo bilo) i pc chipa, oni su sa svojim casopisima svojevremeno distribuirali besplatni knoppix cd....
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
Zvone Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:40 čet, 8. 4. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]....ili knoppix, debian-on-cd, ne zahtijeva nikakvu instalaciju, ne pise po hard disku ama bas nista, a daleko je bolji od bilo kakvog emulatora. Ako hoce vsego, ja posudi venovakov knoppix :oops: :D na kopiranje pa ga on (ili netko drugi) dalje przi zainteresiranima?[/quote]
vsego ima verziju od prije cca mjesec dana, skinutu za potrebe LNRa. 8)
A kad ustreba, skinem aktualnu i prznem... :verycool:
Thanx anyway! :)
Errrr... Zvone, nije li lakse da ljudi odu [b]direktno do tebe[/b]? O:)
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | ....ili knoppix, debian-on-cd, ne zahtijeva nikakvu instalaciju, ne pise po hard disku ama bas nista, a daleko je bolji od bilo kakvog emulatora. Ako hoce vsego, ja posudi venovakov knoppix na kopiranje pa ga on (ili netko drugi) dalje przi zainteresiranima? |
vsego ima verziju od prije cca mjesec dana, skinutu za potrebe LNRa.
A kad ustreba, skinem aktualnu i prznem...
Thanx anyway!
Errrr... Zvone, nije li lakse da ljudi odu direktno do tebe?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Zvone Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
NELICA Forumaš(ica)

|
|