Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Analitičarka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:44 čet, 2. 2. 2012 Naslov: Re: Informacija |
|
|
[quote="Analitičarka"]Može limi neki student koji je slušao ovaj predmet reć općenito je li težak,treba li bit redovit na predavanjima,vježbama?Onako neke općenite stvari!Hvala! :)[/quote]
Definiraj teško. :lol:
Ovaj predmet ti je ultra kul, i mislim da se stvarno moraš potrudit da ga padneš... Ja nisam išao baš na predavanja, nego na vježbe i to mi je bilo dovoljno za 4... Prošle godine ga je držala Franušićka, te je postojala fora da kao na vježbama rješiš dva zadatka na ploči onda si oslobođen usmenog. Mislim da na kraju nitko nije bio na usmenom, možda se varam...
Ukupno ti se napravi nekih 7-8 tipova zadataka na vježbama, od kojih ti 5 tipova dođe na kolokviju. Sve u svemu nije teško ako uložiš malo truda shvatit to što se odradi na vježbama.
Eto nadam se da sam ti dovoljno objasnio.
8)
Analitičarka (napisa): | Može limi neki student koji je slušao ovaj predmet reć općenito je li težak,treba li bit redovit na predavanjima,vježbama?Onako neke općenite stvari!Hvala! |
Definiraj teško.
Ovaj predmet ti je ultra kul, i mislim da se stvarno moraš potrudit da ga padneš... Ja nisam išao baš na predavanja, nego na vježbe i to mi je bilo dovoljno za 4... Prošle godine ga je držala Franušićka, te je postojala fora da kao na vježbama rješiš dva zadatka na ploči onda si oslobođen usmenog. Mislim da na kraju nitko nije bio na usmenom, možda se varam...
Ukupno ti se napravi nekih 7-8 tipova zadataka na vježbama, od kojih ti 5 tipova dođe na kolokviju. Sve u svemu nije teško ako uložiš malo truda shvatit to što se odradi na vježbama.
Eto nadam se da sam ti dovoljno objasnio.
|
|
[Vrh] |
|
Analitičarka Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
t-i-n-a_k-i-k-a Forumaš(ica)
|
|