Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ela999 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
funkcija Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
ivana.17889 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
funkcija Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
lost_soul Forumaš(ica)
|
Postano: 15:36 čet, 24. 5. 2012 Naslov: |
|
|
ne znam da li ovo pripada u ovu temu, ali eto probat ću.. situacija je takva da sam nastavnički smjer i na 2.godini (prošle godine) u zimskom semestru sam pala izborni predmet. ove godine sam (znači opet 2. godina) upisala taj predmet i sve sa 3.godine, pošto mi se taj predmet ne veže na ništa.. uspjela sam ponovno pasti taj predmet :oops: ali sam za sada sve ostale s treće godine položila.. i sada ako uspješno prođem i ljetni semestar (a trudim se) ostat će mi samo taj izborni s 2.godine i zbog toga neću imati 180 ECST-a, već 175. Zanima me da li netko zna da li onda mogu najesen upisati nešto s diplomskog studija (naravno, planiram upisati i taj izborni ili njegovu zamjenu) ili ću morati slušati samo taj predmet s druge godine i možda ostale izborne module? Istina je da sam pala, ali je taj predmet izborni i stvarno mi se ne veže na ništa s diplomskog, ako nastavim za profesora matematike.. je li netko upućen u takve slučajeve ili da pitam tete u referadi ili nekog trećeg? :?
ne znam da li ovo pripada u ovu temu, ali eto probat ću.. situacija je takva da sam nastavnički smjer i na 2.godini (prošle godine) u zimskom semestru sam pala izborni predmet. ove godine sam (znači opet 2. godina) upisala taj predmet i sve sa 3.godine, pošto mi se taj predmet ne veže na ništa.. uspjela sam ponovno pasti taj predmet ali sam za sada sve ostale s treće godine položila.. i sada ako uspješno prođem i ljetni semestar (a trudim se) ostat će mi samo taj izborni s 2.godine i zbog toga neću imati 180 ECST-a, već 175. Zanima me da li netko zna da li onda mogu najesen upisati nešto s diplomskog studija (naravno, planiram upisati i taj izborni ili njegovu zamjenu) ili ću morati slušati samo taj predmet s druge godine i možda ostale izborne module? Istina je da sam pala, ali je taj predmet izborni i stvarno mi se ne veže na ništa s diplomskog, ako nastavim za profesora matematike.. je li netko upućen u takve slučajeve ili da pitam tete u referadi ili nekog trećeg?
|
|
[Vrh] |
|
funkcija Forumaš(ica)
|
Postano: 18:39 čet, 24. 5. 2012 Naslov: |
|
|
hm,,ne znam nesto se govorilo da vise nema kvaziparcijale od ove godine ali to provjeri kod prof.Vukovica ili referadi.
ako nisu ukinuli a misliš nastavit na nastavnickom moći ćeš upisat bar neke kolegije a ako su ukinuli potpuno onda se uparkiraj povuci rucnu i uzivaj iduću godinu :)
Ja sam ove godine slušala dva kolegija u zimskom isto izborni, s diplomskog s kvaziparcijale nisam mogla slušat nista jer mi se preklapao cijeli raspored tj 8 od 11 sati tjedno a dolasci su bili obavezni na svemu. I naravno kako nisam mogla upisat ništa s diplomskog u zimskom , sad u ljetnom ne mogu ništa zbog prethodnika pa sam uparkirala i uživam, ono na moru sam kupam se suncam i šaljem pozdrave svima u zagrebu koji sad uče za kolokvije :)))
To ti je to otprilike, raspitaj se sto će bit ove god s tom parcijalom...sretno
hm,,ne znam nesto se govorilo da vise nema kvaziparcijale od ove godine ali to provjeri kod prof.Vukovica ili referadi.
ako nisu ukinuli a misliš nastavit na nastavnickom moći ćeš upisat bar neke kolegije a ako su ukinuli potpuno onda se uparkiraj povuci rucnu i uzivaj iduću godinu
Ja sam ove godine slušala dva kolegija u zimskom isto izborni, s diplomskog s kvaziparcijale nisam mogla slušat nista jer mi se preklapao cijeli raspored tj 8 od 11 sati tjedno a dolasci su bili obavezni na svemu. I naravno kako nisam mogla upisat ništa s diplomskog u zimskom , sad u ljetnom ne mogu ništa zbog prethodnika pa sam uparkirala i uživam, ono na moru sam kupam se suncam i šaljem pozdrave svima u zagrebu koji sad uče za kolokvije ))
To ti je to otprilike, raspitaj se sto će bit ove god s tom parcijalom...sretno
_________________ Ako je danas 0 stupnjeva a sutra će biti dvostruko hladnije nego danas, koliko će stupnjeva biti sutra?
|
|
[Vrh] |
|
maxic Forumaš(ica)
|
Postano: 22:26 ned, 27. 5. 2012 Naslov: |
|
|
Ne znam da li će se ukidati kvaziparcijala, nadam se da neće, a ako se ne ukine, u principu ćeš za većinu predmeta (negdje na webu postoji i popis kojih) moći napisati molbe za slušanje istih. Tada je na profesoru koji drži kolegij, da ti odobri, odnosno ne odobri. U pravilu, ako se ne varam, odobravaju ako nije dostignut puni kapacitet grupe. Tako da u većoj mjeri ovisi o smjeru koji planiraš upisati.
Nota bene, svaki upisani predmet s kvaziparcijale plaća se, a cifra je 100tinjak kuna po ECTS-u (ne sjećam se da li kao punu školarinu gledaju 6000 ili 8000kn)
Ne znam da li će se ukidati kvaziparcijala, nadam se da neće, a ako se ne ukine, u principu ćeš za većinu predmeta (negdje na webu postoji i popis kojih) moći napisati molbe za slušanje istih. Tada je na profesoru koji drži kolegij, da ti odobri, odnosno ne odobri. U pravilu, ako se ne varam, odobravaju ako nije dostignut puni kapacitet grupe. Tako da u većoj mjeri ovisi o smjeru koji planiraš upisati.
Nota bene, svaki upisani predmet s kvaziparcijale plaća se, a cifra je 100tinjak kuna po ECTS-u (ne sjećam se da li kao punu školarinu gledaju 6000 ili 8000kn)
|
|
[Vrh] |
|
dine Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
jabuka Forumaš(ica)
|