[quote="Crni"]Koliko sam skužio, na starim rokovima, u svakom roku je zadatak (ili više njih) u kojem treba napraviti neku funkciju koja nekaj radi.
Mene zanima je li obavezno sve operacije potrpati u tu (glavnu) funkciju ili je dozvoljeno napraviti još funkcija koje poziva ta glavna?[/quote]
Nisam vise asistent za C, no, svejedno mislim da mogu odgovoriti na ovo pitanje. :)
Napomena da u zadatku treba napisati samo funkciju, a ne program obicno stoji samo zato da studentima bude manje posla za pisanje, pa da ostane vise vremena za razmisljanje. Naravno, pri tome (osim ukoliko nije eksplicitno zabranjeno) ne postoji nikakvo ogranicenje da se za implementaciju te glavne funkcije ne bi smjele koristiti i neke dodatne pomocne funkcije.
Crni (napisa): | Koliko sam skužio, na starim rokovima, u svakom roku je zadatak (ili više njih) u kojem treba napraviti neku funkciju koja nekaj radi.
Mene zanima je li obavezno sve operacije potrpati u tu (glavnu) funkciju ili je dozvoljeno napraviti još funkcija koje poziva ta glavna? |
Nisam vise asistent za C, no, svejedno mislim da mogu odgovoriti na ovo pitanje.
Napomena da u zadatku treba napisati samo funkciju, a ne program obicno stoji samo zato da studentima bude manje posla za pisanje, pa da ostane vise vremena za razmisljanje. Naravno, pri tome (osim ukoliko nije eksplicitno zabranjeno) ne postoji nikakvo ogranicenje da se za implementaciju te glavne funkcije ne bi smjele koristiti i neke dodatne pomocne funkcije.
|