Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

raspored kolokvija 2012/2013

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
piko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 0

PostPostano: 19:35 sri, 19. 9. 2012    Naslov: raspored kolokvija 2012/2013 Citirajte i odgovorite

bio bih zahvalan ako bi mi netko mogao objasniti zašto se prvi kolokviji pišu nakon 8 tjedana nastave, a drugi kolokviji nakon 5 tjedana nastave? motivacija za ovo pitanje je čista znatiželja :D

da se prvi kolokviji održavaju tjedan dana prije, a prema rasporedu se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom, onda bi 1.11. (četvrtak) bio "progutan" i ne bi se osjetio :D
a ovako baš pada na dan kada je inače nastava i oni nastavnici kojima treba 13 predavanja da sve ispredaju će morati imati nadoknade itd.

unaprijed zahvaljujem :)
bio bih zahvalan ako bi mi netko mogao objasniti zašto se prvi kolokviji pišu nakon 8 tjedana nastave, a drugi kolokviji nakon 5 tjedana nastave? motivacija za ovo pitanje je čista znatiželja Very Happy

da se prvi kolokviji održavaju tjedan dana prije, a prema rasporedu se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom, onda bi 1.11. (četvrtak) bio "progutan" i ne bi se osjetio Very Happy
a ovako baš pada na dan kada je inače nastava i oni nastavnici kojima treba 13 predavanja da sve ispredaju će morati imati nadoknade itd.

unaprijed zahvaljujem Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kkarlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: zombi
64 = 72 - 8

PostPostano: 20:05 sri, 19. 9. 2012    Naslov: Re: raspored kolokvija 2012/2013 Citirajte i odgovorite

[quote="piko"]bio bih zahvalan ako bi mi netko mogao objasniti zašto se prvi kolokviji pišu nakon 8 tjedana nastave, a drugi kolokviji nakon 5 tjedana nastave? motivacija za ovo pitanje je čista znatiželja :D

da se prvi kolokviji održavaju tjedan dana prije, a prema rasporedu se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom, onda bi 1.11. (četvrtak) bio "progutan" i ne bi se osjetio :D

unaprijed zahvaljujem :)[/quote]
Pretpostavljam da se računa da na PMF-u ima studenata koji nisu iz Zg-a. Isto tako ni groblje koje oni posjećuju 1.11. nije u Zg-u.
Znači oni bi trebali putovati (doma->pa na groblje->pa nazad) u jednom, eventualno jednom i pol danu, s time da slijedeći dan imaju kolokvij?
Mislim da zbog toga.
Ipak svi oni mogu potrosit jedan dan na putovanje ako im je iza toga dana nastava, ali ako je kolokvij to je onda druga priča...
+ neki kolegiji se često znaju stavit u termin utorak, ili četvrtak- kolegiji koji nisu na popisu(psiho,eng,neki računarski...itd)

Ovo je čisto moje mišljenje, ne kažem da je to pravi razlog.
:P
piko (napisa):
bio bih zahvalan ako bi mi netko mogao objasniti zašto se prvi kolokviji pišu nakon 8 tjedana nastave, a drugi kolokviji nakon 5 tjedana nastave? motivacija za ovo pitanje je čista znatiželja Very Happy

da se prvi kolokviji održavaju tjedan dana prije, a prema rasporedu se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom, onda bi 1.11. (četvrtak) bio "progutan" i ne bi se osjetio Very Happy

unaprijed zahvaljujem Smile

Pretpostavljam da se računa da na PMF-u ima studenata koji nisu iz Zg-a. Isto tako ni groblje koje oni posjećuju 1.11. nije u Zg-u.
Znači oni bi trebali putovati (doma→pa na groblje→pa nazad) u jednom, eventualno jednom i pol danu, s time da slijedeći dan imaju kolokvij?
Mislim da zbog toga.
Ipak svi oni mogu potrosit jedan dan na putovanje ako im je iza toga dana nastava, ali ako je kolokvij to je onda druga priča...
+ neki kolegiji se često znaju stavit u termin utorak, ili četvrtak- kolegiji koji nisu na popisu(psiho,eng,neki računarski...itd)

Ovo je čisto moje mišljenje, ne kažem da je to pravi razlog.
Razz

[Vrh]
xyz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
13 = 15 - 2

PostPostano: 21:55 sri, 19. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije to pravi razlog, Karlo zvani kkarlo :P
oni kojima ovo nije prva god studiranja ce se sjetit da osim 1.11 nastava se nije odrzavala ni 31.10 jer tada vec pocinju masovne kolone prema groblju pa je doci do faksa u te dane valjda nemoguca misija :D prema tome pretpostavljam da se nastava nece odrzavati ni u sri ni u cet. mozda grijesim. nemojte me shvatit ozbiljno dok ne stigne neka informacija s vrha :D
nije to pravi razlog, Karlo zvani kkarlo Razz
oni kojima ovo nije prva god studiranja ce se sjetit da osim 1.11 nastava se nije odrzavala ni 31.10 jer tada vec pocinju masovne kolone prema groblju pa je doci do faksa u te dane valjda nemoguca misija Very Happy prema tome pretpostavljam da se nastava nece odrzavati ni u sri ni u cet. mozda grijesim. nemojte me shvatit ozbiljno dok ne stigne neka informacija s vrha Very Happy

Zadnja promjena: xyz; 22:01 uto, 29. 1. 2013; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zenon
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 21:58 sri, 19. 9. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

A zato su bile onakve gužve. Još mi nije bilo jasno što se događa! :lol:
A zato su bile onakve gužve. Još mi nije bilo jasno što se događa! Laughing

[Vrh]
Ivanaa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 19 - 6

PostPostano: 10:24 sri, 19. 12. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanima me kako to da se sad odjednom usred semestra mijenjaju kolokvijski razredi? Nije li taj sustav zamisljen kako bi raspored kolokvija bio poznat i fiksan prije pocetka semestra? Mislila sam da ovakve promjene usred semestra i to zadnji tjedan nastave nikako nisu dozvoljene. Dapace nisam uopce mislila da su moguce. Vjerovala sam da je to nesto sto se mora odrediti prije pocetka nastave a ne prije samog pocetka kolokvija?
Zanima me kako to da se sad odjednom usred semestra mijenjaju kolokvijski razredi? Nije li taj sustav zamisljen kako bi raspored kolokvija bio poznat i fiksan prije pocetka semestra? Mislila sam da ovakve promjene usred semestra i to zadnji tjedan nastave nikako nisu dozvoljene. Dapace nisam uopce mislila da su moguce. Vjerovala sam da je to nesto sto se mora odrediti prije pocetka nastave a ne prije samog pocetka kolokvija?

[Vrh]
Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 42 - 33

PostPostano: 18:21 sri, 19. 12. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivanaa"]Zanima me kako to da se sad odjednom usred semestra mijenjaju kolokvijski razredi? Nije li taj sustav zamisljen kako bi raspored kolokvija bio poznat i fiksan prije pocetka semestra? Mislila sam da ovakve promjene usred semestra i to zadnji tjedan nastave nikako nisu dozvoljene. Dapace nisam uopce mislila da su moguce. Vjerovala sam da je to nesto sto se mora odrediti prije pocetka nastave a ne prije samog pocetka kolokvija?[/quote]

... možda je netko ovih dana pogledao kad su mu kolokviji pa skužio da ima preklapanja. Šta reći?

(ali Ivana; :lol: :lol: )
Ivanaa (napisa):

... možda je netko ovih dana pogledao kad su mu kolokviji pa skužio da ima preklapanja. Šta reći?

(ali Ivana; Laughing Laughing )

[Vrh]
Buga.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 42 - 33

PostPostano: 15:16 čet, 20. 12. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:

Sori, ja sam mislila da si druga Ivana,

Ivana sa 4 'a'. :wacky:
Off-topic

Sori, ja sam mislila da si druga Ivana,

Ivana sa 4 'a'. Tup, tup, tup,...

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 17:15 čet, 20. 12. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivanaa"]Zanima me kako to da se sad odjednom usred semestra mijenjaju kolokvijski razredi? Nije li taj sustav zamisljen kako bi raspored kolokvija bio poznat i fiksan prije pocetka semestra? Mislila sam da ovakve promjene usred semestra i to zadnji tjedan nastave nikako nisu dozvoljene. Dapace nisam uopce mislila da su moguce. Vjerovala sam da je to nesto sto se mora odrediti prije pocetka nastave a ne prije samog pocetka kolokvija?[/quote]

što se točno promjenilo? ne nebi se smjelo tek tako promjeniti. ja jedino znam da se mijenjala interpretacija programa jer je bilo komplikacaija ove godine, a je pomakuno na isti dan ali sljedeci termin. nekad do promjena dode u slucajevima poput ove godine kada se mjenja i raspored kolegija, ali više manje je raspored ko prošlih godina
Ivanaa (napisa):

što se točno promjenilo? ne nebi se smjelo tek tako promjeniti. ja jedino znam da se mijenjala interpretacija programa jer je bilo komplikacaija ove godine, a je pomakuno na isti dan ali sljedeci termin. nekad do promjena dode u slucajevima poput ove godine kada se mjenja i raspored kolegija, ali više manje je raspored ko prošlih godina

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:29 sub, 4. 5. 2013    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zbog Otvorenog dana drugi kolokvij za F2 razred pisat ce se 7.6.2013. u [b]15:00[/b], a za F3 razred u [b]12:00[/b]. Sluzbena obavijest je [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/Default.aspx?art=4263&sec=279]ovdje[/url].
Zbog Otvorenog dana drugi kolokvij za F2 razred pisat ce se 7.6.2013. u 15:00, a za F3 razred u 12:00. Sluzbena obavijest je ovdje.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum