Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
piko Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:05 sri, 19. 9. 2012 Naslov: Re: raspored kolokvija 2012/2013 |
|
|
[quote="piko"]bio bih zahvalan ako bi mi netko mogao objasniti zašto se prvi kolokviji pišu nakon 8 tjedana nastave, a drugi kolokviji nakon 5 tjedana nastave? motivacija za ovo pitanje je čista znatiželja :D
da se prvi kolokviji održavaju tjedan dana prije, a prema rasporedu se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom, onda bi 1.11. (četvrtak) bio "progutan" i ne bi se osjetio :D
a ovako baš pada na dan kada je inače nastava i oni nastavnici kojima treba 13 predavanja da sve ispredaju će morati imati nadoknade itd.
unaprijed zahvaljujem :)[/quote]
Pretpostavljam da se računa da na PMF-u ima studenata koji nisu iz Zg-a. Isto tako ni groblje koje oni posjećuju 1.11. nije u Zg-u.
Znači oni bi trebali putovati (doma->pa na groblje->pa nazad) u jednom, eventualno jednom i pol danu, s time da slijedeći dan imaju kolokvij?
Mislim da zbog toga.
Ipak svi oni mogu potrosit jedan dan na putovanje ako im je iza toga dana nastava, ali ako je kolokvij to je onda druga priča...
+ neki kolegiji se često znaju stavit u termin utorak, ili četvrtak- kolegiji koji nisu na popisu(psiho,eng,neki računarski...itd)
Ovo je čisto moje mišljenje, ne kažem da je to pravi razlog.
:P
piko (napisa): | bio bih zahvalan ako bi mi netko mogao objasniti zašto se prvi kolokviji pišu nakon 8 tjedana nastave, a drugi kolokviji nakon 5 tjedana nastave? motivacija za ovo pitanje je čista znatiželja
da se prvi kolokviji održavaju tjedan dana prije, a prema rasporedu se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom, onda bi 1.11. (četvrtak) bio "progutan" i ne bi se osjetio
a ovako baš pada na dan kada je inače nastava i oni nastavnici kojima treba 13 predavanja da sve ispredaju će morati imati nadoknade itd.
unaprijed zahvaljujem  |
Pretpostavljam da se računa da na PMF-u ima studenata koji nisu iz Zg-a. Isto tako ni groblje koje oni posjećuju 1.11. nije u Zg-u.
Znači oni bi trebali putovati (doma→pa na groblje→pa nazad) u jednom, eventualno jednom i pol danu, s time da slijedeći dan imaju kolokvij?
Mislim da zbog toga.
Ipak svi oni mogu potrosit jedan dan na putovanje ako im je iza toga dana nastava, ali ako je kolokvij to je onda druga priča...
+ neki kolegiji se često znaju stavit u termin utorak, ili četvrtak- kolegiji koji nisu na popisu(psiho,eng,neki računarski...itd)
Ovo je čisto moje mišljenje, ne kažem da je to pravi razlog.
|
|
[Vrh] |
|
xyz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Zenon Forumaš(ica)

Sarma: -