Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Testovi iz zadaca
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Linearna algebra 2 (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Luck
Gost

PostPostano: 10:54 čet, 6. 12. 2012    Naslov: Testovi iz zadaca Citirajte i odgovorite

Ne znam kakav stav imaju drugi studenti,ali ja mislim da na testovima iz zadaca imamo uistinu premalo vremena.Osobno se svaki put pripremim za te testove i znam riješiti zadatke koje dobijem,no nikad ne stignem napisati sve do kraja pa onda još najcesce u toj zurbi nesto i pogrijesim.Naravno da poslije ne stignem ni provjeriti ono sto sam napisala.Ne znam je li to sve do toga sto neki studenti dobiju 2 lagana zadatka pa su puno prije gotovi,a neki kombinaciju 2 teska,ili do neceg drugog...
Ne znam kakav stav imaju drugi studenti,ali ja mislim da na testovima iz zadaca imamo uistinu premalo vremena.Osobno se svaki put pripremim za te testove i znam riješiti zadatke koje dobijem,no nikad ne stignem napisati sve do kraja pa onda još najcesce u toj zurbi nesto i pogrijesim.Naravno da poslije ne stignem ni provjeriti ono sto sam napisala.Ne znam je li to sve do toga sto neki studenti dobiju 2 lagana zadatka pa su puno prije gotovi,a neki kombinaciju 2 teska,ili do neceg drugog...

[Vrh]
Tokalah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 0

PostPostano: 1:38 pet, 7. 12. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kod mene je ista stvar.. ne stignem riješiti do kraja zad. makar ih znam.
Osobno i jesam malo sporija jer ne volim žurbu. U testu kada se žurim obavezno fulam u računu. Nije da sam zadatke iz zadaća naučila napamet pa da ih mogu samo ''izbaciti'' na papir na testu, već volim promisliti ali iskreno nekada uopće doslovno to ne stignem..
i da, mislim da se nekada radi o tome da dobijem 2 duža zadatka, gdje treba više pisati..pa onda ne stignem. idealno bi bilo da imamo jos bar 5 min vremena više za pisanje (ako ne i 7 min :D )
Kod mene je ista stvar.. ne stignem riješiti do kraja zad. makar ih znam.
Osobno i jesam malo sporija jer ne volim žurbu. U testu kada se žurim obavezno fulam u računu. Nije da sam zadatke iz zadaća naučila napamet pa da ih mogu samo ''izbaciti'' na papir na testu, već volim promisliti ali iskreno nekada uopće doslovno to ne stignem..
i da, mislim da se nekada radi o tome da dobijem 2 duža zadatka, gdje treba više pisati..pa onda ne stignem. idealno bi bilo da imamo jos bar 5 min vremena više za pisanje (ako ne i 7 min Very Happy )

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Linearna algebra 2 (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum