Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Kada želite pisati popravni iz SP1? |
22.01. |
|
0% |
[ 0 ] |
24.01. |
|
20% |
[ 1 ] |
29.01. |
|
20% |
[ 1 ] |
31.01. |
|
60% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 5 |
|
Autor/ica |
Poruka |
xyz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:06 sub, 22. 12. 2012 Naslov: Re: Statistički praktikum 1 - popravni kolokvij |
|
|
[quote="xyz"]Kako imamo mogućnost sami odlučiti kada pisati popravni, možda ova anketa pomogne u odlučivanju jer se ne možemo više skupiti svi na jednom mjestu pa glasati.
U ponuđenim odgovorima su datumi za koje je asistentica rekla da dolaze u obzir.
Pa glasajte! :D[/quote]
Tu moze glasati tko god zeli, tako da ta anketa ne bi trebala bit način na koji se odlučuje... Recimo ja si mogu odabrati neki termin, a uopće ne slušam taj kolegij... Nije da ću ja to napraviti(zbilja neću), ali netko drugi možda hoće(čak ne iz čiste zlobe da uspije uništit anketu, već zato što ga je možda prijatelj zamolio nakon što je vidio da anketa ide u krivom smjeru da glasa za "pravi" smjer).
:P
Nekako pretpostavljam da vas koji idete na popravni i nema previše, te vjerojatno ne bi bio problem da svatko pošalje mail asistent-u/ici sa datumom koji mu/joj odgovara, pa asistent vidi koji datum je odabran...
No kako ne slušam taj kolegij, neću se mješati.
:lol:
xyz (napisa): | Kako imamo mogućnost sami odlučiti kada pisati popravni, možda ova anketa pomogne u odlučivanju jer se ne možemo više skupiti svi na jednom mjestu pa glasati.
U ponuđenim odgovorima su datumi za koje je asistentica rekla da dolaze u obzir.
Pa glasajte!  |
Tu moze glasati tko god zeli, tako da ta anketa ne bi trebala bit način na koji se odlučuje... Recimo ja si mogu odabrati neki termin, a uopće ne slušam taj kolegij... Nije da ću ja to napraviti(zbilja neću), ali netko drugi možda hoće(čak ne iz čiste zlobe da uspije uništit anketu, već zato što ga je možda prijatelj zamolio nakon što je vidio da anketa ide u krivom smjeru da glasa za "pravi" smjer).
Nekako pretpostavljam da vas koji idete na popravni i nema previše, te vjerojatno ne bi bio problem da svatko pošalje mail asistent-u/ici sa datumom koji mu/joj odgovara, pa asistent vidi koji datum je odabran...
No kako ne slušam taj kolegij, neću se mješati.
|
|
[Vrh] |
|
xyz Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:41 sub, 22. 12. 2012 Naslov: Re: Statistički praktikum 1 - popravni kolokvij |
|
|
[quote="kkarlo"]Tu moze glasati tko god zeli, tako da ta anketa ne bi trebala bit način na koji se odlučuje...Recimo ja si mogu odabrati neki termin, a uopće ne slušam taj kolegij...[/quote]
Uvau, stvarno si pametan. Misliš da to nisam imala na umu kad sam odlučivala oću li je stavit ili ne? Stavila sam anketu tu pošto ne znam drukčiji način, a i ne kažem da će bit onak kak se tu odluči, nego samo da vidimo jesmo li otprilike jednoglasni.
[quote="kkarlo"]Nekako pretpostavljam da vas koji idete na popravni i nema previše,
[/quote]
Od nas 60-ak nas je skoro pola palo prvi kolokvij. Kad pribrojiš još one koji su pali drugi ili treći, brojka se jos poveća. Dakle, ima nas.
[quote="kkarlo"]
te vjerojatno ne bi bio problem da svatko pošalje mail asistent-u/ici sa datumom koji mu/joj odgovara, pa asistent vidi koji datum je odabran...[/quote]
Iz predhodnog možemo zaključiti da bi bi problem. I zašto bi asistenticama zadavali dodatan posao, asistenti su ionako premalo plaćeni za ono što moraju raditi.
[quote="kkarlo"]No kako ne slušam taj kolegij, neću se mješati.
:lol:[/quote]
To se iz priloženog baš i ne vidi, al nek ti bude sad. :wink:
kkarlo (napisa): | Tu moze glasati tko god zeli, tako da ta anketa ne bi trebala bit način na koji se odlučuje...Recimo ja si mogu odabrati neki termin, a uopće ne slušam taj kolegij... |
Uvau, stvarno si pametan. Misliš da to nisam imala na umu kad sam odlučivala oću li je stavit ili ne? Stavila sam anketu tu pošto ne znam drukčiji način, a i ne kažem da će bit onak kak se tu odluči, nego samo da vidimo jesmo li otprilike jednoglasni.
kkarlo (napisa): | Nekako pretpostavljam da vas koji idete na popravni i nema previše,
|
Od nas 60-ak nas je skoro pola palo prvi kolokvij. Kad pribrojiš još one koji su pali drugi ili treći, brojka se jos poveća. Dakle, ima nas.
kkarlo (napisa): |
te vjerojatno ne bi bio problem da svatko pošalje mail asistent-u/ici sa datumom koji mu/joj odgovara, pa asistent vidi koji datum je odabran... |
Iz predhodnog možemo zaključiti da bi bi problem. I zašto bi asistenticama zadavali dodatan posao, asistenti su ionako premalo plaćeni za ono što moraju raditi.
kkarlo (napisa): | No kako ne slušam taj kolegij, neću se mješati.
 |
To se iz priloženog baš i ne vidi, al nek ti bude sad.
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:09 sub, 22. 12. 2012 Naslov: Re: Statistički praktikum 1 - popravni kolokvij |
|
|
[quote="xyz"][quote="kkarlo"]Tu moze glasati tko god zeli, tako da ta anketa ne bi trebala bit način na koji se odlučuje...Recimo ja si mogu odabrati neki termin, a uopće ne slušam taj kolegij...[/quote]
Uvau, [b]stvarno si pametan[/b]. Misliš da to nisam imala na umu kad sam odlučivala oću li je stavit ili ne? Stavila sam anketu tu pošto ne znam drukčiji način, a i ne kažem da će bit onak kak se tu odluči, nego samo da vidimo jesmo li otprilike jednoglasni.
[quote="kkarlo"]Nekako pretpostavljam da vas koji idete na popravni i nema previše,
[/quote]
[quote="kkarlo"]
te vjerojatno ne bi bio problem da svatko pošalje mail asistent-u/ici sa datumom koji mu/joj odgovara, pa asistent vidi koji datum je odabran...[/quote]
[quote="kkarlo"]No kako ne slušam taj kolegij, neću se mješati.
:lol:[/quote]
To se iz priloženog baš i ne vidi, al nek ti bude sad. :wink:[/quote]
Znači da objasnim...
Jedna i jedina poanta je bila da anketom na forumu daješ nekome mogućnost da glasa 10 puta za isti termin.
Ok, nemojte slat mailove, al sam kazem, ova anketa ničemu ne služi, ili barem ne bi smjela služit...
I hvala na komplimentu.
:roll:
xyz (napisa): | kkarlo (napisa): | Tu moze glasati tko god zeli, tako da ta anketa ne bi trebala bit način na koji se odlučuje...Recimo ja si mogu odabrati neki termin, a uopće ne slušam taj kolegij... |
kkarlo (napisa): | Nekako pretpostavljam da vas koji idete na popravni i nema previše,
|
kkarlo (napisa): |
te vjerojatno ne bi bio problem da svatko pošalje mail asistent-u/ici sa datumom koji mu/joj odgovara, pa asistent vidi koji datum je odabran... |
kkarlo (napisa): | No kako ne slušam taj kolegij, neću se mješati.
 |
To se iz priloženog baš i ne vidi, al nek ti bude sad.  |
Znači da objasnim...
Jedna i jedina poanta je bila da anketom na forumu daješ nekome mogućnost da glasa 10 puta za isti termin.
Ok, nemojte slat mailove, al sam kazem, ova anketa ničemu ne služi, ili barem ne bi smjela služit...
I hvala na komplimentu.
|
|
[Vrh] |
|
xyz Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|