Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Megy Poe Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:57 sub, 9. 2. 2013 Naslov: |
|
|
Skrećem pozornost na to da na svakoj molbi na kraju piše kratica PMD umjesto PDM za preddiplomski studij matematika (pretpostavljam da je to krivo, jer na upisu za više od 35 se nudi kao studij PDM, jedno od toga je krivo, a pretpostavljam da je krivo onda PMD). Nije od neke važnosti, ali eto...
Osim toga imam pitanja...
Na gore spomenutoj molbi, piše koje predmete sam upisao unutar 35. Tu mi nastaje problem, jer tu trenutno mogu unijeti samo 1 kolegij koji nosi 7 ECTS-a.
No kako pišem molbu za kvaziparcijalu(imam prethodnike, i potreban broj ECTS-a), da optimistično stavim i te predmete iako ih zapravo još nisam upisao?
Isto tako pišem molbu za upis kolegija sa drugog studija, za koje također imam prethodnike položene... Da stavim i taj kolegij?
Ili da jednostavno stavim samo ovo sto sam siguran da ću upisat?
Znam da tad molba izgleda blesavo, jer upisujem 7 ECTS-a, a pišem molbu za preko 35, no ako mi sve molbe prođu, od jednog predmeta bi morao odustati a to ne želim... barem ako ne moram.
:)
Skrećem pozornost na to da na svakoj molbi na kraju piše kratica PMD umjesto PDM za preddiplomski studij matematika (pretpostavljam da je to krivo, jer na upisu za više od 35 se nudi kao studij PDM, jedno od toga je krivo, a pretpostavljam da je krivo onda PMD). Nije od neke važnosti, ali eto...
Osim toga imam pitanja...
Na gore spomenutoj molbi, piše koje predmete sam upisao unutar 35. Tu mi nastaje problem, jer tu trenutno mogu unijeti samo 1 kolegij koji nosi 7 ECTS-a.
No kako pišem molbu za kvaziparcijalu(imam prethodnike, i potreban broj ECTS-a), da optimistično stavim i te predmete iako ih zapravo još nisam upisao?
Isto tako pišem molbu za upis kolegija sa drugog studija, za koje također imam prethodnike položene... Da stavim i taj kolegij?
Znam da tad molba izgleda blesavo, jer upisujem 7 ECTS-a, a pišem molbu za preko 35, no ako mi sve molbe prođu, od jednog predmeta bi morao odustati a to ne želim... barem ako ne moram.
|
|
[Vrh] |
|
elasimic Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
zizu Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 21:51 ned, 10. 2. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="kkarlo"]Skrećem pozornost na to da na svakoj molbi na kraju piše kratica PMD umjesto PDM za preddiplomski studij matematika (pretpostavljam da je to krivo, jer na upisu za više od 35 se nudi kao studij PDM, jedno od toga je krivo, a pretpostavljam da je krivo onda PMD). Nije od neke važnosti, ali eto...[/quote]
Hvala, ispravit cu prvom prilikom.
[quote="kkarlo"]Osim toga imam pitanja...
:)[/quote]
Uh, komplicirano. Upis iz drugog programa i preko 35 ECTS rjesava voditelj studija, a kvaziparcijalu ECTS koordinator. Na molbi preko 35 ECTS-a napisi ono od cega bi najprije odustao ako sve ostalo bude odobreno. Nuzan uvjet za >35 je polozeno 25 ECTS-a u proslom semestru i 50 ECTS-a u prosla dva semestra.
Ne bi trebalo biti nesporazuma ako indeks prvo ode ECTS koordinatoru, a nakon toga voditelju studija. Dat cu takvu uputu Urudzbenom zapisniku.
kkarlo (napisa): | Skrećem pozornost na to da na svakoj molbi na kraju piše kratica PMD umjesto PDM za preddiplomski studij matematika (pretpostavljam da je to krivo, jer na upisu za više od 35 se nudi kao studij PDM, jedno od toga je krivo, a pretpostavljam da je krivo onda PMD). Nije od neke važnosti, ali eto... |
Hvala, ispravit cu prvom prilikom.
kkarlo (napisa): | Osim toga imam pitanja...
|
Uh, komplicirano. Upis iz drugog programa i preko 35 ECTS rjesava voditelj studija, a kvaziparcijalu ECTS koordinator. Na molbi preko 35 ECTS-a napisi ono od cega bi najprije odustao ako sve ostalo bude odobreno. Nuzan uvjet za >35 je polozeno 25 ECTS-a u proslom semestru i 50 ECTS-a u prosla dva semestra.
Ne bi trebalo biti nesporazuma ako indeks prvo ode ECTS koordinatoru, a nakon toga voditelju studija. Dat cu takvu uputu Urudzbenom zapisniku.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kkarlo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Borgcube Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
yellow submarine Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|
Postano: 22:26 uto, 12. 2. 2013 Naslov: |
|
|
Stavi ga na radijator, osusit ce se do petka :silly:
Ja sam skoro 100% siguran da ce upisi trajati i u petak.
[size=9][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]
[quote="Borgcube"]Ja sam treća godina preddiplomskog i želim upisati po starom programu. Imam završene Mreže računala i ne želim upisati Teoriju brojeva. No, trenutno je preko studomata nemoguć upis osim uz upis teorije brojeva (pošto je to obavezan predmet sa druge godine).
Što moram raditi? Znam da moramo pisati molbu za statistiku, moramo li upisati i cijelu godinu "ručno"?[/quote]
Ne, obavi upis preko studomata i napisi [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=4832]molbu[/url] da ti poniste Teoriju brojeva. Ako zbog TB studomat ne dozvoli upis nekog kolegija kojeg zelis upisati, napisi samo njega na [url=http://www.math.pmf.unizg.hr/lgs.axd?t=16&id=4841]ovom obrascu[/url].
Stavi ga na radijator, osusit ce se do petka
Ja sam skoro 100% siguran da ce upisi trajati i u petak.
Added after 4 minutes:
Borgcube (napisa): | Ja sam treća godina preddiplomskog i želim upisati po starom programu. Imam završene Mreže računala i ne želim upisati Teoriju brojeva. No, trenutno je preko studomata nemoguć upis osim uz upis teorije brojeva (pošto je to obavezan predmet sa druge godine).
Što moram raditi? Znam da moramo pisati molbu za statistiku, moramo li upisati i cijelu godinu "ručno"? |
Ne, obavi upis preko studomata i napisi molbu da ti poniste Teoriju brojeva. Ako zbog TB studomat ne dozvoli upis nekog kolegija kojeg zelis upisati, napisi samo njega na ovom obrascu.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
king_oberon Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
zofi Forumaš(ica)
Spol:
|