Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

asistenti
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 27 - 22

PostPostano: 22:04 ned, 25. 4. 2004    Naslov: asistenti Citirajte i odgovorite

znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,ali zao mi je sto ovo moram jos jednom ponoviti!

jednostavno mi ide na zivce kada se doticni ljudi blate bez pokrica!
Ja ,inače bas i nisam bio sklon lijepim riječima kad su u pitanju asistenti,ali...... to ne znaci da ih ne postoji,jer kad bi ih non stop hvalili bi se ''pokvarili''.

Kad je vec spominjana em moram se zahvalit O.Peršeu za vrlo korektan rok!
Čak je jedan zadatak (za koji ja znam), a mozda i dva bila iz vježbi.
A sto se tice blacenja po vekiju... :evil: zli ljudi,napadate ga jer se covjek ne zeli braniti!
Ja sam bio na praznim konzultacijama u cetvrtak i petak(nitko osim mene nije dosao na konzultacije prije ispita) ee covjeku sam tolko dosadjivao i pitao ga pitanja tipa kolko su dva i dva, a on je svejedno ostao vrlo korektan prema meni i zahvaljujuci njemu ja sam na ispitu znao i rijesio sve zadatke (da si neko ne zabrije-ja sam ponavljac i sad sam dobio trojku iz ispita, ali svako pitanje sam znao započeti a sitnice su bile na cemu sam gubio bodove).
I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka!

P.S.hvala vekyu na strpljenju!
znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,ali zao mi je sto ovo moram jos jednom ponoviti!

jednostavno mi ide na zivce kada se doticni ljudi blate bez pokrica!
Ja ,inače bas i nisam bio sklon lijepim riječima kad su u pitanju asistenti,ali...... to ne znaci da ih ne postoji,jer kad bi ih non stop hvalili bi se ''pokvarili''.

Kad je vec spominjana em moram se zahvalit O.Peršeu za vrlo korektan rok!
Čak je jedan zadatak (za koji ja znam), a mozda i dva bila iz vježbi.
A sto se tice blacenja po vekiju... Evil or Very Mad zli ljudi,napadate ga jer se covjek ne zeli braniti!
Ja sam bio na praznim konzultacijama u cetvrtak i petak(nitko osim mene nije dosao na konzultacije prije ispita) ee covjeku sam tolko dosadjivao i pitao ga pitanja tipa kolko su dva i dva, a on je svejedno ostao vrlo korektan prema meni i zahvaljujuci njemu ja sam na ispitu znao i rijesio sve zadatke (da si neko ne zabrije-ja sam ponavljac i sad sam dobio trojku iz ispita, ali svako pitanje sam znao započeti a sitnice su bile na cemu sam gubio bodove).
I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka!

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:18 ned, 25. 4. 2004    Naslov: Re: asistenti Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka![/quote]

to je njihov problem, a tvoja prednost :g:

to sto postoji 'masa' koja je 'uvjerena' da nesto ne valja, ne znaci da se za tom 'masom' moras povesti, i 'masa' nek ostane na gubitku... to je njihova steta... :g:

cestitam na uspjehu :!: i samo tako nastavi :!: (ofkors, dok god si ti zadovoljan time :g:)
goc9999 (napisa):

to je njihov problem, a tvoja prednost Mr. Green

to sto postoji 'masa' koja je 'uvjerena' da nesto ne valja, ne znaci da se za tom 'masom' moras povesti, i 'masa' nek ostane na gubitku... to je njihova steta... Mr. Green

cestitam na uspjehu Exclamation i samo tako nastavi Exclamation (ofkors, dok god si ti zadovoljan time Mr. Green)

veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 22:18 ned, 25. 4. 2004    Naslov: Re: asistenti Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]P.S.hvala vekyu na strpljenju![/quote]

Nema na čemu. Tome konzultacije i služe. 8)
P.S. Da si došao ranije, ne bismo morali onako navrat-nanos rješavati... ali nema veze.
goc9999 (napisa):

Nema na čemu. Tome konzultacije i služe. Cool
P.S. Da si došao ranije, ne bismo morali onako navrat-nanos rješavati... ali nema veze.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:19 ned, 25. 4. 2004    Naslov: Re: asistenti Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,...[/quote]

Nece. :shock:

vsegu iritiraju neargumentirani ispadi. 8) Tvoj post je solidno konstruktivan, u smislu da si obrazlozio svoje stavove... Dakle, nije bilo "[i]Meni su veky i Ozren super[/i]" nego "[i]Meni su super zato i zato[/i]". 8)

[quote="goc9999"]I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka![/quote]

Po mom misljenju (aka obican Forumas, nevezano uz titule Admina i/ili asistenta), veky se dobro "obranio", obrazlozio svoje stavove, cak promijenio stil drzanja vjezbi... :shock: IMO, reagirao je na prigovore daleko jace i pozitivnije nego je to itko mogao traziti. =D>

Sad nastupaju studenti: posjetiti vjezbe, ukljuciti se u rad kao sto je od njih trazeno,... ukratko: treba [b]raditi[/b] :!: I tu stvari pucaju, jer je lakse anonimno zvocati na nekim tamo cudnovatim forumima, nego se potruditi i actually [b]raditi[/b]. :D
goc9999 (napisa):
znam da ce me sego odmah napasti sto otvaram nove topice za vec postojece teme,...

Nece. Shocked

vsegu iritiraju neargumentirani ispadi. Cool Tvoj post je solidno konstruktivan, u smislu da si obrazlozio svoje stavove... Dakle, nije bilo "Meni su veky i Ozren super" nego "Meni su super zato i zato". Cool

goc9999 (napisa):

Po mom misljenju (aka obican Forumas, nevezano uz titule Admina i/ili asistenta), veky se dobro "obranio", obrazlozio svoje stavove, cak promijenio stil drzanja vjezbi... Shocked IMO, reagirao je na prigovore daleko jace i pozitivnije nego je to itko mogao traziti. Applause

Sad nastupaju studenti: posjetiti vjezbe, ukljuciti se u rad kao sto je od njih trazeno,... ukratko: treba raditi Exclamation I tu stvari pucaju, jer je lakse anonimno zvocati na nekim tamo cudnovatim forumima, nego se potruditi i actually raditi. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 15:23 čet, 13. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

moje je misljenje da je veky sasvim ok.. pogotovo u drugom semestru..

A njgove vezbe su svima brze i neshvatljive na pocetku, ali kad shvatite neke najosnovnije nacine brzeg zapisivanja i vama ce se svidjeti i uvjeren sam da cete uspjeti sve pratitit bez vecih problema..
Ps. on je jedini asistent koji za razliku od ostalih trazi da nesto i kod kuce pogledate..

Ko ne ide na vjezbe ne moze o njima ni suditi.. :o)
moje je misljenje da je veky sasvim ok.. pogotovo u drugom semestru..

A njgove vezbe su svima brze i neshvatljive na pocetku, ali kad shvatite neke najosnovnije nacine brzeg zapisivanja i vama ce se svidjeti i uvjeren sam da cete uspjeti sve pratitit bez vecih problema..
Ps. on je jedini asistent koji za razliku od ostalih trazi da nesto i kod kuce pogledate..

Ko ne ide na vjezbe ne moze o njima ni suditi.. Big nose

[Vrh]
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 16:23 čet, 13. 5. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ps. on je jedini asistent koji za razliku od ostalih trazi da nesto i kod kuce pogledate..[/quote]

Pa sad... nisam baš siguran koliko ljudi će ovo ocijeniti kao pozitivnu osobinu... :-|
Anonymous (napisa):

Pa sad... nisam baš siguran koliko ljudi će ovo ocijeniti kao pozitivnu osobinu... Neutral

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Sedma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 15 - 5

PostPostano: 17:26 čet, 27. 5. 2004    Naslov: Re: asistenti Citirajte i odgovorite

[quote="goc9999"]I na kraju ovog eseja samo da kazem da sam znao da skoro nitko nece bit na konzultacijama zato jer podcijenjuju covjeka!

[/quote]

neznam od kud si to mogao znati kad to uopce nije istina. pitaj studente i svi ce ti reci da je veky genijalan na konzultacijama. ja osobno nikad nisam bila ni na jednim konzultacijama, ali to je moja greska sto se neznam njima sluziti. ne zelim nikog ni branit ni napadat, jednostavno mislim da kad vec nesto tvrdis bi bar mogo provjeriti informaciju, a ne poopcavati nesto sto si mozda negdje nacuo..

samo tolko od mene...
goc9999 (napisa):

neznam od kud si to mogao znati kad to uopce nije istina. pitaj studente i svi ce ti reci da je veky genijalan na konzultacijama. ja osobno nikad nisam bila ni na jednim konzultacijama, ali to je moja greska sto se neznam njima sluziti. ne zelim nikog ni branit ni napadat, jednostavno mislim da kad vec nesto tvrdis bi bar mogo provjeriti informaciju, a ne poopcavati nesto sto si mozda negdje nacuo..

samo tolko od mene...

goc9999
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 27 - 22

PostPostano: 19:46 uto, 1. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ko prvo -ocito je da uopce nisi procitala cijeli post nego letis po forumu i odgovaras bez veze :oops:
ko drugo- javljas mi se da ja neznam iz prve ruke, a bio sam na praznim konzultacijama nekoliko puta :x ,i onda jos kazes da ti nisi bila niti jednom ali da si cula od drugih!!??!?!!'! :evil:
i kao ja poopcavam i govorim ono sto sam nacuo! :twisted:

PA KO JE OVDJE LUD!

laku noc sEdMa!
ko prvo -ocito je da uopce nisi procitala cijeli post nego letis po forumu i odgovaras bez veze Embarassed
ko drugo- javljas mi se da ja neznam iz prve ruke, a bio sam na praznim konzultacijama nekoliko puta Mad ,i onda jos kazes da ti nisi bila niti jednom ali da si cula od drugih!!??!?!!'! Evil or Very Mad
i kao ja poopcavam i govorim ono sto sam nacuo! Twisted Evil

PA KO JE OVDJE LUD!

laku noc sEdMa!

Gost

PostPostano: 21:15 čet, 3. 6. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

procitala sam cijeli post...
a za ostalo cu se suzdrzat od odgovaranja iako mi stvarno tesko pada :))))
al stvarno nije vrijedno
laku notj goc9999
procitala sam cijeli post...
a za ostalo cu se suzdrzat od odgovaranja iako mi stvarno tesko pada Smile)))
al stvarno nije vrijedno
laku notj goc9999

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum