Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

3. godina matematika nastavnički-raspored

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
limesXYZ
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-26 = 2 - 28

PostPostano: 1:32 čet, 27. 2. 2014    Naslov: 3. godina matematika nastavnički-raspored Citirajte i odgovorite

pitanje satničaru:
3. god nastavnici grupa m-ž
pon: 12-14, 16-20
uto: 12-20
srijeda: nastava od 8-10 pa od 14-16
čet 15-16
petak 12-19 (bez pauze)
pon i utorak mogu pregrist, ali ostali dani smiješno. jel mi trebamo kampirat na faksu?? pa mnogi studenti rade i sve ostalo kako uz ovakav raspored?
pitanje satničaru:
čet 15-16
petak 12-19 (bez pauze)
pon i utorak mogu pregrist, ali ostali dani smiješno. jel mi trebamo kampirat na faksu?? pa mnogi studenti rade i sve ostalo kako uz ovakav raspored?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Tomislav
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
23 = 116 - 93

PostPostano: 1:42 čet, 27. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zar nije da na vecinu vjezbi/predavanja nije potrebno dolaziti? (U smislu da profesor/asistent ne proziva i popisuje ljude)
Zar nije da na vecinu vjezbi/predavanja nije potrebno dolaziti? (U smislu da profesor/asistent ne proziva i popisuje ljude)

[Vrh]
Annoying
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 2

PostPostano: 1:45 čet, 27. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da za petak nije krivnja satničara nego su vježbe iz VIS-a pomaknte na zahtjev profesora. Meni je osobno raspored bio u redu sve do premještanja tih vježbi iz VIS-a, što mi se nikako ne sviđa jer mi nikad nije imalo smisla takvo komadanje vježba, a još manje smisla mi ima premještanje iz ajmo tako reći normalnog termina u onaj najneomiljeniji petkom popodne. Logičnije bi mi bilo premještat nešto iz tog omraženog termina u neki ljepši, a ne obratno.
Što se tiče ljepote/ružnoće rasporeda, prošli semestar smo imali raspored bez ijedne zamjerke, slobodan petak :party: , i razumijem da se raspored ne može stvarati tako da upravo moja grupa uvijek ima najljepši raspored. Barem meni se svak godine do sada potrefilo da jedan semestar imam lijep raspored, tj trodnevni vikend, a drugi semestar kampiranje na Brdu s četverosatnim rupama od ponedjeljka ujutro pa sve do petka navečer.
Mislim da za petak nije krivnja satničara nego su vježbe iz VIS-a pomaknte na zahtjev profesora. Meni je osobno raspored bio u redu sve do premještanja tih vježbi iz VIS-a, što mi se nikako ne sviđa jer mi nikad nije imalo smisla takvo komadanje vježba, a još manje smisla mi ima premještanje iz ajmo tako reći normalnog termina u onaj najneomiljeniji petkom popodne. Logičnije bi mi bilo premještat nešto iz tog omraženog termina u neki ljepši, a ne obratno.
Što se tiče ljepote/ružnoće rasporeda, prošli semestar smo imali raspored bez ijedne zamjerke, slobodan petak Tuluuuuum!!! , i razumijem da se raspored ne može stvarati tako da upravo moja grupa uvijek ima najljepši raspored. Barem meni se svak godine do sada potrefilo da jedan semestar imam lijep raspored, tj trodnevni vikend, a drugi semestar kampiranje na Brdu s četverosatnim rupama od ponedjeljka ujutro pa sve do petka navečer.

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 2:57 čet, 27. 2. 2014    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] jel mi trebamo kampirat na faksu?? pa mnogi studenti rade i sve ostalo kako uz ovakav raspored?[/quote]
Ako sam dobro shvatio, žalite se zato sto je nastava radnim danom, najvise 8 sati dnevno i zato sto je nekim studentima posao prioritet nad studijem?
Citat:
jel mi trebamo kampirat na faksu?? pa mnogi studenti rade i sve ostalo kako uz ovakav raspored?

Ako sam dobro shvatio, žalite se zato sto je nastava radnim danom, najvise 8 sati dnevno i zato sto je nekim studentima posao prioritet nad studijem?

tp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

78 = 91 - 13

PostPostano: 11:18 čet, 27. 2. 2014    Naslov: Re: 3. godina matematika nastavnički-raspored Citirajte i odgovorite

[quote="limesXYZ"]pitanje satničaru:
čet 15-16
petak 12-19 (bez pauze)
pon i utorak mogu pregrist, ali ostali dani smiješno. jel mi trebamo kampirat na faksu?? pa mnogi studenti rade i sve ostalo kako uz ovakav raspored?[/quote]
Nisam bas shvatio na sto se zalite pogotovo jer su neki termini gore cudni, npr. uto 14-16 je kod vas ukljucen, a ne vidim na rasporedu da ista ima ili npr. sri 12-14 je iskljucena, a odrzava se obavezni kolegij za tu grupu.
Da li vam smeta sto ima pauza ili sto nema pauza? Pretpostavljam ovo drugo jer ste tako i naglasili u terminu petkom.

Ovo je bila jedna od tezih godina za sastaviti jer je vec vecina rasporeda bila popunjena, a na ovoj godini uz Pedagogiju koju ne bih smio ni pomisliti staviti u druge termine postoje razliciti izborni seminari, zatim izborni kolegiji koji se svi odrzavaju i na drugim smjerovima.

Usto, osim kolizije koja je glavna stvar na koju trebam paziti, iduce je da profesori i asistenti budu vise-manje (bolje vise) zadovoljni. Ne samo zato sto studenti prolaze, a koleg(ic)e ostaju, nego i zato sto ce, u protivnom, svatko sam sebi sastavljati raspored sto ce dovesti do jos puno vise promjena. Ove godine, hvala Bogu, imamo dovoljno praznih prostorija, pa je to sastavljanje na svoju ruku jos lakse. Cesto i te zelje nastavnika nisu dovoljno precizno izrazena, a ponekad su i preprecizne.

Uglavnom, pokusajte si sami popraviti raspored kako mozete. Znate i sami kako (formalna ili neformalna promjena grupe, nedolazak na nastavu itd. - naravno, samo ono sto vam je dopusteno).

Ja se sigurno ne bih prihvatio posla satnicara da sam znao da se moze odbiti bez vrlo opravdanog razloga (tipa boravak u inozemstvu). Kad me vec zapala ta kazna, pokusao sam napraviti najbolje sto sam znao i nadam se da za dva-tri tjedna vise necu morati razmisljati o tom poslu. Pri tome, da bude jasno, uopce ne radim zbog necije zahvalnosti, nego smatram da kad se vec nesto mora napraviti, onda je bolje to napraviti kako spada.

Na kraju moje osobno iskustvo (prije bologne): isao sam na ona predavanja i vjezbe koja su me zanimala (mozda par u cijelom studiju se zaista moralo doci bez obzira) i koja su mi odgovarala po terminu. Ostale sam nabavio knjige, skripte i biljeznice od proslih godina i sam prolazio po tome koliko i kako mi je odgovaralo.
limesXYZ (napisa):
pitanje satničaru:
čet 15-16
petak 12-19 (bez pauze)

Nisam bas shvatio na sto se zalite pogotovo jer su neki termini gore cudni, npr. uto 14-16 je kod vas ukljucen, a ne vidim na rasporedu da ista ima ili npr. sri 12-14 je iskljucena, a odrzava se obavezni kolegij za tu grupu.
Da li vam smeta sto ima pauza ili sto nema pauza? Pretpostavljam ovo drugo jer ste tako i naglasili u terminu petkom.

Ovo je bila jedna od tezih godina za sastaviti jer je vec vecina rasporeda bila popunjena, a na ovoj godini uz Pedagogiju koju ne bih smio ni pomisliti staviti u druge termine postoje razliciti izborni seminari, zatim izborni kolegiji koji se svi odrzavaju i na drugim smjerovima.

Usto, osim kolizije koja je glavna stvar na koju trebam paziti, iduce je da profesori i asistenti budu vise-manje (bolje vise) zadovoljni. Ne samo zato sto studenti prolaze, a koleg(ic)e ostaju, nego i zato sto ce, u protivnom, svatko sam sebi sastavljati raspored sto ce dovesti do jos puno vise promjena. Ove godine, hvala Bogu, imamo dovoljno praznih prostorija, pa je to sastavljanje na svoju ruku jos lakse. Cesto i te zelje nastavnika nisu dovoljno precizno izrazena, a ponekad su i preprecizne.

Uglavnom, pokusajte si sami popraviti raspored kako mozete. Znate i sami kako (formalna ili neformalna promjena grupe, nedolazak na nastavu itd. - naravno, samo ono sto vam je dopusteno).

Ja se sigurno ne bih prihvatio posla satnicara da sam znao da se moze odbiti bez vrlo opravdanog razloga (tipa boravak u inozemstvu). Kad me vec zapala ta kazna, pokusao sam napraviti najbolje sto sam znao i nadam se da za dva-tri tjedna vise necu morati razmisljati o tom poslu. Pri tome, da bude jasno, uopce ne radim zbog necije zahvalnosti, nego smatram da kad se vec nesto mora napraviti, onda je bolje to napraviti kako spada.

Na kraju moje osobno iskustvo (prije bologne): isao sam na ona predavanja i vjezbe koja su me zanimala (mozda par u cijelom studiju se zaista moralo doci bez obzira) i koja su mi odgovarala po terminu. Ostale sam nabavio knjige, skripte i biljeznice od proslih godina i sam prolazio po tome koliko i kako mi je odgovaralo.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum