Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 22:53 pet, 21. 11. 2003 Naslov: FOTOKOPIRAONE - gdje, koliko lipa, ... ? |
|
|
OK, people! I need help!
Prosli tjedan sam isel kopirati ogroman broj stranica. Otisel sam u kopiraonu koja reklamira da kopira za 12lp i lijepo im rekel da hoce smanjeno (sa dvije strane po listu) i to obostrano. I zenska je rekla [i]OK, to je ova najjeftinija opcija[/i]. Ja velim [i]Za 12 lp?[/i], ona sklima glavom, ja velim [i]Djenja[/i] i odem.
I kad sam dosao po to, bila je druga zenska i odjednom dodje 14lp+PDV!!! AAAAA!!! Koja muljaza! Kao 12lp je za jednostrano, a zakaj je onda klimala glavom??? A zakaj na reklami nigdje nije pisao nikakav PDV??? :2gunfire:
Dobro, ne bum sad tu živčil, nego [color=red][b]vas molim da napisete, koje kopirnice znate, preporucate i tak to[/b][/color]. Naravno, zanimaju me najjeftinije, a ne sad svaka kopiraonica u gradu za koju znate. Ne moraju bit blizu faksa.
Tenkjuverimač!
[color=darkred][b]Admin edit[/b]: Ovo je ispao prilicno konstruktivan i informativan topic, pa ga prebacujem u "Sticky", u "Faxovske opcenitosti"...[/color]
OK, people! I need help!
Prosli tjedan sam isel kopirati ogroman broj stranica. Otisel sam u kopiraonu koja reklamira da kopira za 12lp i lijepo im rekel da hoce smanjeno (sa dvije strane po listu) i to obostrano. I zenska je rekla OK, to je ova najjeftinija opcija. Ja velim Za 12 lp?, ona sklima glavom, ja velim Djenja i odem.
I kad sam dosao po to, bila je druga zenska i odjednom dodje 14lp+PDV!!! AAAAA!!! Koja muljaza! Kao 12lp je za jednostrano, a zakaj je onda klimala glavom??? A zakaj na reklami nigdje nije pisao nikakav PDV???
Dobro, ne bum sad tu živčil, nego vas molim da napisete, koje kopirnice znate, preporucate i tak to. Naravno, zanimaju me najjeftinije, a ne sad svaka kopiraonica u gradu za koju znate. Ne moraju bit blizu faksa.
Tenkjuverimač!
Admin edit: Ovo je ispao prilicno konstruktivan i informativan topic, pa ga prebacujem u "Sticky", u "Faxovske opcenitosti"...
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 0:40 sub, 22. 11. 2003 Naslov: Re: FOTOKOPIRAONE - gdje, koliko lipa, ... ? |
|
|
[quote="steelworker"]Dobro, ne bum sad tu živčil, nego [color=red][b]vas molim da napisete, koje kopirnice znate, preporucate i tak to[/b][/color]. Naravno, zanimaju me najjeftinije, a ne sad svaka kopiraonica u gradu za koju znate. Ne moraju bit blizu faksa.[/quote]
prva... ova u bijenickoj 13 (od faxa prema autobusnoj stanici)
doduse, nije povoljna, ali bar ti ne racunaju naknadno PDV i ostale gluposti
ako je jednostrano je 16 lipa, ako je dvostrano je 22 lipe
ne tice ih se koliko si stranica nagurao u taj broj
ne sjecam se tocno koja je cijena kod jedne druge kopiraone... ali bilo je povoljno... cca 15tak lipa...
dinamov stadion... pa ona bijela zgrada preko puta (ne chipoteka nego ona sjevernije)
sa unutrasnje strane (znaci, ne od svetica, nego izmedju zgrada) ima neki sobicak di neke zenske imaju malu kopiraonu i uvijek skopiraju u roku....
negdje na ribnjaku?
moram provjeriti tocno... mozda je u onoj ulici koja je paralelna s ribnjakom... imam reklamu u fasciklu koji trenutno nije kod mene...
mislim da je kod njih kopiranje oko 12 lipa i nigdje se ne spominje pdv
kopiraona DADO koja je negdje na trnju.... treba potraziti reklame po gradu... ali oni i kopiraona kod cibone daju popust na veliku kolicinu.....
ehda, i ovi u bijenickoj daju neki popust na kolicinu....
steelworker (napisa): | Dobro, ne bum sad tu živčil, nego vas molim da napisete, koje kopirnice znate, preporucate i tak to. Naravno, zanimaju me najjeftinije, a ne sad svaka kopiraonica u gradu za koju znate. Ne moraju bit blizu faksa. |
prva... ova u bijenickoj 13 (od faxa prema autobusnoj stanici)
doduse, nije povoljna, ali bar ti ne racunaju naknadno PDV i ostale gluposti
ako je jednostrano je 16 lipa, ako je dvostrano je 22 lipe
ne tice ih se koliko si stranica nagurao u taj broj
ne sjecam se tocno koja je cijena kod jedne druge kopiraone... ali bilo je povoljno... cca 15tak lipa...
dinamov stadion... pa ona bijela zgrada preko puta (ne chipoteka nego ona sjevernije)
sa unutrasnje strane (znaci, ne od svetica, nego izmedju zgrada) ima neki sobicak di neke zenske imaju malu kopiraonu i uvijek skopiraju u roku....
negdje na ribnjaku?
moram provjeriti tocno... mozda je u onoj ulici koja je paralelna s ribnjakom... imam reklamu u fasciklu koji trenutno nije kod mene...
mislim da je kod njih kopiranje oko 12 lipa i nigdje se ne spominje pdv
kopiraona DADO koja je negdje na trnju.... treba potraziti reklame po gradu... ali oni i kopiraona kod cibone daju popust na veliku kolicinu.....
ehda, i ovi u bijenickoj daju neki popust na kolicinu....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 1:10 sub, 22. 11. 2003 Naslov: |
|
|
Imaš u draškovićevoj, obostrano kopiranje po, koliko se sjećam, 16 lp, bez PDV gluposti. Toliko malo je iznad nekog broja stranica, a brijem si da se još smanji cijena ako ih još natrpaš, međutim nisam siguran. To ti je u draškovićevoj pored sheratona, preko puta kazališta Vidra.
Vidjeh reklamu da je u Ribnjaku 12 or-so lp, no nis' nikad tamo fotokopiral pa ne bih znao...
Imaš u draškovićevoj, obostrano kopiranje po, koliko se sjećam, 16 lp, bez PDV gluposti. Toliko malo je iznad nekog broja stranica, a brijem si da se još smanji cijena ako ih još natrpaš, međutim nisam siguran. To ti je u draškovićevoj pored sheratona, preko puta kazališta Vidra.
Vidjeh reklamu da je u Ribnjaku 12 or-so lp, no nis' nikad tamo fotokopiral pa ne bih znao...
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:21 sub, 22. 11. 2003 Naslov: |
|
|
Ovo na Ribnjaku je vjerojatno "Fotocopy Number 1". 8) Ne znam kakvi su sada, no tamo sam kopirao vecinu onoga sto sam trebao kao student. :)
Imali su ok cijene, dobru uslugu i "kolicinske" popuste. :D
[color=#bbbbdd]A, cesto i zgodne djelatnice za pultom...[/color] ;)
Ovo na Ribnjaku je vjerojatno "Fotocopy Number 1". Ne znam kakvi su sada, no tamo sam kopirao vecinu onoga sto sam trebao kao student.
Imali su ok cijene, dobru uslugu i "kolicinske" popuste.
A, cesto i zgodne djelatnice za pultom...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:30 sub, 22. 11. 2003 Naslov: |
|
|
je jos uvijek su zgodne djelatnice, sad su i dobili nove masine! cijene su 0,22 za jednostrano i 0,18 za obo strano, a dobiva se popust za 100 i na vise kopija, ja mislim! nisam siguran za ovaj zadnji detalj!
je jos uvijek su zgodne djelatnice, sad su i dobili nove masine! cijene su 0,22 za jednostrano i 0,18 za obo strano, a dobiva se popust za 100 i na vise kopija, ja mislim! nisam siguran za ovaj zadnji detalj!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Bee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)
|
Postano: 16:55 čet, 3. 2. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="Bee"]sam da pitam još nešto uz ovu temu,
što se tiče kopiranja u našoj skriptarnici, jel se to samo meni čini il se cijene tamo određuju prema raspoloženju? :x[/quote]
:lol: ovisi :lol:
mislim da je jeftinije ako kopiras vise od nekog broja strana i jeftinije je ako im ostavis da ti kopiraju do sutra :)
I da, pogotovo se cuvaj onoga sa rincicama, taj zna biti rastresen :lol: pa provjeri ako mislis da su te potkratili :)
Bee (napisa): | sam da pitam još nešto uz ovu temu,
što se tiče kopiranja u našoj skriptarnici, jel se to samo meni čini il se cijene tamo određuju prema raspoloženju? |
ovisi
mislim da je jeftinije ako kopiras vise od nekog broja strana i jeftinije je ako im ostavis da ti kopiraju do sutra
I da, pogotovo se cuvaj onoga sa rincicama, taj zna biti rastresen pa provjeri ako mislis da su te potkratili
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Karolinaz Forumaš(ica)
|
Postano: 17:51 sub, 5. 2. 2005 Naslov: |
|
|
Nije baš usput, al ima kopiraona u Frankopanskoj (ne znam kak se zove, ali imaju oglas na pločniku - tak da je vidljivo).
Kop. je bilo 16lp, A4, c/b
Kažem bilo jer dugo već nisam tam išla. Ko zna možda je pojeftinilo? :o
Osim toga ima i jedna u G. Deželića (iz Frankopanske desno). Blizu pravnog faksa. Zove se ZO-MA i kopiraju ono što se i ne smije :wink:
Nemaju tak zgodne cure, al su brze.
Nije baš usput, al ima kopiraona u Frankopanskoj (ne znam kak se zove, ali imaju oglas na pločniku - tak da je vidljivo).
Kop. je bilo 16lp, A4, c/b
Kažem bilo jer dugo već nisam tam išla. Ko zna možda je pojeftinilo?
Osim toga ima i jedna u G. Deželića (iz Frankopanske desno). Blizu pravnog faksa. Zove se ZO-MA i kopiraju ono što se i ne smije
Nemaju tak zgodne cure, al su brze.
|
|
[Vrh] |
|
frrr Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
frrr Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Dampas Gost
|
Postano: 0:11 pet, 13. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Dakle, slučajno naletih...
Zagreb, dvorište bivšeg Medvedgrada u Savskoj.
Morao sam kopirati nekih 3.000 komada, pa je cijena bila jaaako niska, mislim 10lp.
Ali imaju stvarno dobro opremljenu kopiraonu, sve što poželiš, a znam da nije skupo nego realne cijene. Možeš birati bolju ili lošiju kopirku (bolja je sporija i 4lp skuplja :), papir u boji, rezanje, uvez, tisak na korice i sl.
A cijene se smanjuju količinom otiska.
Dakle, slučajno naletih...
Zagreb, dvorište bivšeg Medvedgrada u Savskoj.
Morao sam kopirati nekih 3.000 komada, pa je cijena bila jaaako niska, mislim 10lp.
Ali imaju stvarno dobro opremljenu kopiraonu, sve što poželiš, a znam da nije skupo nego realne cijene. Možeš birati bolju ili lošiju kopirku (bolja je sporija i 4lp skuplja , papir u boji, rezanje, uvez, tisak na korice i sl.
A cijene se smanjuju količinom otiska.
|
|
[Vrh] |
|
|