Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mona Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
Postano: 19:56 uto, 18. 6. 2013 Naslov: |
|
|
ja sam imala temu koja je bila mix Teorije brojeva i Algebarskih struktura :D ... nisam baš pucala od sreće kad sam vidjela da su AS tamo, ali je zapravo ispalo veoma interesantno i zabavno :D
ugl, bila sam oko sat i 10 min unutra, a pitaju te sve šta ima veze sa tvojim radom i naravno osnove analize i linearne (mislim da sam imala i neke sitne dijelove iz EM1). mentorica se baš držala rada tako da sam odgovarala na pitanja iz teorije brojeva i algebarskih struktura (izomorfizmi, prsteni itd.), dok su ostali profesori pitali pitanja iz LA1&2 (rang, defekt, cramer, kroneker) i MA1&2 (red, konvergencija i sl.)
prošle godine sam diplomiral tak da se donekle sjećam nekih pitanja. znam još da sam poslije obrane išla gledat u onu skriptu šta sam prije još stavila na forum gdje su poredani teoremi, korolari i propozicije iz MA i LA, i da su sva ta "pitanja" bila unutra. pitaju te osnovne dijelove i kroz primjer moraš znati objasniti :D
jedno nezaboravno iskustvo :wink:
ja sam imala temu koja je bila mix Teorije brojeva i Algebarskih struktura ... nisam baš pucala od sreće kad sam vidjela da su AS tamo, ali je zapravo ispalo veoma interesantno i zabavno
ugl, bila sam oko sat i 10 min unutra, a pitaju te sve šta ima veze sa tvojim radom i naravno osnove analize i linearne (mislim da sam imala i neke sitne dijelove iz EM1). mentorica se baš držala rada tako da sam odgovarala na pitanja iz teorije brojeva i algebarskih struktura (izomorfizmi, prsteni itd.), dok su ostali profesori pitali pitanja iz LA1&2 (rang, defekt, cramer, kroneker) i MA1&2 (red, konvergencija i sl.)
prošle godine sam diplomiral tak da se donekle sjećam nekih pitanja. znam još da sam poslije obrane išla gledat u onu skriptu šta sam prije još stavila na forum gdje su poredani teoremi, korolari i propozicije iz MA i LA, i da su sva ta "pitanja" bila unutra. pitaju te osnovne dijelove i kroz primjer moraš znati objasniti
jedno nezaboravno iskustvo
|
Crazylamb1 Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:55 uto, 18. 6. 2013 Naslov: |
|
|
A sto ako ne znas ipak? :D Iskreno, malo me strah da necu znati, jer sam te analize, LA itd. slusao prije 10 godina (doslovno) i uopce se time ne bavim vec dugo, a ne bih volio da moram puno vremena/truda uloziti opet u to. Bio, prosao, vise mi ne treba...
Vjerujem da kad bi uzeo to ponavljati, brzo bi se vratilo, ali ima tu dosta toga i ja samo jedva cekam da se rijesim svega...
A sto ako ne znas ipak? Iskreno, malo me strah da necu znati, jer sam te analize, LA itd. slusao prije 10 godina (doslovno) i uopce se time ne bavim vec dugo, a ne bih volio da moram puno vremena/truda uloziti opet u to. Bio, prosao, vise mi ne treba...
Vjerujem da kad bi uzeo to ponavljati, brzo bi se vratilo, ali ima tu dosta toga i ja samo jedva cekam da se rijesim svega...
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:05 uto, 18. 6. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Crazylamb1"]A sto ako ne znas ipak? :D Iskreno, malo me strah da necu znati, jer sam te analize, LA itd. slusao prije 10 godina (doslovno) i uopce se time ne bavim vec dugo, a ne bih volio da moram puno vremena/truda uloziti opet u to. Bio, prosao, vise mi ne treba...
Vjerujem da kad bi uzeo to ponavljati, brzo bi se vratilo, ali ima tu dosta toga i ja samo jedva cekam da se rijesim svega...[/quote]
Nemoj baš ne-znati, ali nije bed ako si malo usporen i ako ti dulje treba da skužiš. Pomaže ti komisija sa podpitanjima :)
Meni je recimo trebalo neko vrijeme da skužim koje me pitanje pitaju :D Dobri su oni, znaju da imaš tremu i da si uzbuđen/a
Crazylamb1 (napisa): | A sto ako ne znas ipak? Iskreno, malo me strah da necu znati, jer sam te analize, LA itd. slusao prije 10 godina (doslovno) i uopce se time ne bavim vec dugo, a ne bih volio da moram puno vremena/truda uloziti opet u to. Bio, prosao, vise mi ne treba...
Vjerujem da kad bi uzeo to ponavljati, brzo bi se vratilo, ali ima tu dosta toga i ja samo jedva cekam da se rijesim svega... |
Nemoj baš ne-znati, ali nije bed ako si malo usporen i ako ti dulje treba da skužiš. Pomaže ti komisija sa podpitanjima
Meni je recimo trebalo neko vrijeme da skužim koje me pitanje pitaju Dobri su oni, znaju da imaš tremu i da si uzbuđen/a
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 21:08 uto, 18. 6. 2013 Naslov: |
|
|
[quote="Crazylamb1"]A sto ako ne znas ipak?[/quote]
Jednom je netko pao na diplomskom. Navodno. Prije cca 20-30 godina. :panika:
Mislim da ne trebas previse brinuti, ali ipak prodji jednom kroz gradivo.
Meni je actually to ponavljanja LA1&2 i MA1-4 bilo dosta ugodno... bilo je gust kako je sve to jasno i trivijalno, a samo 4-5 godina prije je bilo jedva shvatljivo. Osjetis da je proteklih pola desetljeca (ili, nekima, malo vise :)) ipak ostavilo neki pozitivni trag.
[quote="tihana"]Dobri su oni, znaju da imaš tremu i da si uzbuđen/a[/quote]
...a pomaze i to da im se ne dolazi na jos jednu, eventualnu popravnu komisiju. ;)
Crazylamb1 (napisa): | A sto ako ne znas ipak? |
Jednom je netko pao na diplomskom. Navodno. Prije cca 20-30 godina.
Mislim da ne trebas previse brinuti, ali ipak prodji jednom kroz gradivo.
Meni je actually to ponavljanja LA1&2 i MA1-4 bilo dosta ugodno... bilo je gust kako je sve to jasno i trivijalno, a samo 4-5 godina prije je bilo jedva shvatljivo. Osjetis da je proteklih pola desetljeca (ili, nekima, malo vise ) ipak ostavilo neki pozitivni trag.
tihana (napisa): | Dobri su oni, znaju da imaš tremu i da si uzbuđen/a |
...a pomaze i to da im se ne dolazi na jos jednu, eventualnu popravnu komisiju.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Drake Forumaš(ica)
|
|