Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:13 sub, 1. 5. 2004 Naslov: Novi Cartman |
|
|
Trudom, pozrtvovnoscu i nesebicnim zalaganjem svima nam dragog korisnika Blockflöte-a, Forum je dobio novu, animiranu verziju (od svih korisnika obozavanog) Cartmana! :D
Uz zahvalu Blockflöte-u... 8)
Trudom, pozrtvovnoscu i nesebicnim zalaganjem svima nam dragog korisnika Blockflöte-a, Forum je dobio novu, animiranu verziju (od svih korisnika obozavanog) Cartmana!
Uz zahvalu Blockflöte-u...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Forumaš(ica)

|
Postano: 22:24 čet, 20. 5. 2004 Naslov: Re: Novi Cartman |
|
|
svaka cast crnoj flauti al meni nije jasno zasto ovo
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: [img]http://degiorgi.math.hr/forum/images/cartman.gif[/img]
primjer dvolicnosti, prvrtljivosti, razuzdanosti, tihe destruktivnosti, amerike, intelektualne ruznoce po cjeloj svojoj biti te totalni devijant od svih principa moralnog, eticnog, casnog, racionalnog i postenog ponasanja, odnosno utjelovljenje zla u pelenama, zmija iz knjige postanka i najbitnije potpuni nepoznavatelj pravde, jest i glavni djelitelj iste na ovom forumu, dali trebam radit sljedecu implikaciju ( mada nije istinita!!. [color=#DEE3E7]nadam se[/color].)...
svaka cast crnoj flauti al meni nije jasno zasto ovo
primjer dvolicnosti, prvrtljivosti, razuzdanosti, tihe destruktivnosti, amerike, intelektualne ruznoce po cjeloj svojoj biti te totalni devijant od svih principa moralnog, eticnog, casnog, racionalnog i postenog ponasanja, odnosno utjelovljenje zla u pelenama, zmija iz knjige postanka i najbitnije potpuni nepoznavatelj pravde, jest i glavni djelitelj iste na ovom forumu, dali trebam radit sljedecu implikaciju ( mada nije istinita!!. nadam se.)...
Zadnja promjena: divERgenT; 0:46 pet, 21. 5. 2004; ukupno mijenjano 5 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 23:08 čet, 20. 5. 2004 Naslov: |
|
|
Prekrasno, zar ne :D ?
Prekrasno, zar ne ?
Based on a true story. NOT.