Osnovna skola Siget (OŠ V.Holjevca), Novi Zagreb, blizu Avenue Malla, trazi zamjenu za prof. mat. na 2 tjedna, ako sam dobro skuzila radi se o 6. i 8. razredima. Zamjena se trazi hitno (tj radilo bi se od petka 31.1.) i treba se odmah javiti, ravnatelju na br. tel. 6520-469 ili ako se ne javlja zvati tajnistvo na 6522-613. Ukoliko zovete van radnog vremena (velim, hitno je pa moze i tako) ili ne mozete dobiti nikoga na brojeve telefona iz bilo kojeg razloga, javite mi se na mail (mozete ga naci na popisu zaposlenika PMF-MO ili na mojoj web stranici) pa vam prosljedim broj mobitela ravnatelja. U obzir dolaze osim diplomiranih profesora mat., prof.mat-fiz i prof mat-inf i studenti 2. godine diplomskog studija profesorskih smjerova ili 5. godine prof.mat fiz te apsolventi. Ovo je dobra prilika za obaviti malo radnog iskustva koje ce onda puno pomoci u kasnijem trazenju posla (kojeg vise nije tako lako dobiti kao nekada, na zalost...). Mogu jos samo u vlastito ime dodati da je skola super, lokacija super, i ravnatelj super :). Uocite da je zamjena na dva tjedna tako da se ne isplati javljati nakon sto istekne par dana od ovog oglasa, a pozeljno je da se javite odmah...
[size=9][color=#999999]Added after 12 minutes:[/color][/size]
E da, zaboravih, moze i inzenjerski smjer sa polozenim ili upisanim metodikama (bitno da je bar sad u tjeku metodika 2).
[size=9][color=#999999]Added after 18 minutes:[/color][/size]
Ovo je valjda novi brzinski rekord u zaposljavanju, upravo mi je javio ravnatelj da je jedna kolegica procitala post i javila se i da je zaposlena. Tako da, eto, mjesto popunjeno....
Osnovna skola Siget (OŠ V.Holjevca), Novi Zagreb, blizu Avenue Malla, trazi zamjenu za prof. mat. na 2 tjedna, ako sam dobro skuzila radi se o 6. i 8. razredima. Zamjena se trazi hitno (tj radilo bi se od petka 31.1.) i treba se odmah javiti, ravnatelju na br. tel. 6520-469 ili ako se ne javlja zvati tajnistvo na 6522-613. Ukoliko zovete van radnog vremena (velim, hitno je pa moze i tako) ili ne mozete dobiti nikoga na brojeve telefona iz bilo kojeg razloga, javite mi se na mail (mozete ga naci na popisu zaposlenika PMF-MO ili na mojoj web stranici) pa vam prosljedim broj mobitela ravnatelja. U obzir dolaze osim diplomiranih profesora mat., prof.mat-fiz i prof mat-inf i studenti 2. godine diplomskog studija profesorskih smjerova ili 5. godine prof.mat fiz te apsolventi. Ovo je dobra prilika za obaviti malo radnog iskustva koje ce onda puno pomoci u kasnijem trazenju posla (kojeg vise nije tako lako dobiti kao nekada, na zalost...). Mogu jos samo u vlastito ime dodati da je skola super, lokacija super, i ravnatelj super . Uocite da je zamjena na dva tjedna tako da se ne isplati javljati nakon sto istekne par dana od ovog oglasa, a pozeljno je da se javite odmah...
Added after 12 minutes:
E da, zaboravih, moze i inzenjerski smjer sa polozenim ili upisanim metodikama (bitno da je bar sad u tjeku metodika 2).
Added after 18 minutes:
Ovo je valjda novi brzinski rekord u zaposljavanju, upravo mi je javio ravnatelj da je jedna kolegica procitala post i javila se i da je zaposlena. Tako da, eto, mjesto popunjeno....
|