Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
matkec Forumaš(ica)
|
Postano: 11:32 sub, 28. 9. 2013 Naslov: Demonstrature iz DIFRAF-a 2013./2014. |
|
|
Pozdrav svima.
Ovaj semestar držim demonstrature iz Diferencijalnog računa funkcija više varijabli. Termin je srijeda, od 8 do 10 sati. (Pretpostavljam da je termin prilično nepopularan, no ovo je jedini termin koji paše svima s druge godini i meni s treće. Također, potrudit ću se tokom godine naći nešto bolje, sve obavijesti oko toga objavljivat ću ovdje).
Čekamo se kod oglasne ploče (do i 15), ako me nema, najvjerojatnije sam zapisao broj učionicu na papir na oglasnoj ploči.
Molio bih da se najavite mejlom (matko točka ljulj et đimejl točka com) s okvirnim pitanjima, recimo do ponedjeljka oko 18 sati, da se mogu bolje pripremiti. Dozvoljeno mi je i slati pitanja mejlom ukoliko mislite da su prekratka za demonstrature.
Tijekom kolokvijskih tjedana nema demonstratura, a na pitanja na mejlu ću vjerojatno sporije odgovarati zbog svojih kolokvija.
Ostale obavijesti očekujte ovdje.
Matko Ljulj
Pozdrav svima.
Ovaj semestar držim demonstrature iz Diferencijalnog računa funkcija više varijabli. Termin je srijeda, od 8 do 10 sati. (Pretpostavljam da je termin prilično nepopularan, no ovo je jedini termin koji paše svima s druge godini i meni s treće. Također, potrudit ću se tokom godine naći nešto bolje, sve obavijesti oko toga objavljivat ću ovdje).
Čekamo se kod oglasne ploče (do i 15), ako me nema, najvjerojatnije sam zapisao broj učionicu na papir na oglasnoj ploči.
Molio bih da se najavite mejlom (matko točka ljulj et đimejl točka com) s okvirnim pitanjima, recimo do ponedjeljka oko 18 sati, da se mogu bolje pripremiti. Dozvoljeno mi je i slati pitanja mejlom ukoliko mislite da su prekratka za demonstrature.
Tijekom kolokvijskih tjedana nema demonstratura, a na pitanja na mejlu ću vjerojatno sporije odgovarati zbog svojih kolokvija.
Ostale obavijesti očekujte ovdje.
Matko Ljulj
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:34 sub, 28. 9. 2013 Naslov: |
|
|
Bok svima!
Ovaj semestar držim demonstrature iz Difrafa [b]na forumu[/b], a službeni termin je [b]četvrtak, 14-16 h[/b].
Znači četvrtkom sam sigurno ovdje, ali i tokom tjedna ću nastojati što češće provjeravati forum i odgovarati na postavljena pitanja.
Ukoliko ne želite "javno" pitati ili vam nije jasno nešto već objašnjeno/riješeno, slobodno mi pošaljite mejl na [b]lvalidz[at]student.math.hr[/b].
Uglavnom, samo bez srama. I sretno!
:yuhu:
Lucija Validžić
Bok svima!
Ovaj semestar držim demonstrature iz Difrafa na forumu, a službeni termin je četvrtak, 14-16 h.
Znači četvrtkom sam sigurno ovdje, ali i tokom tjedna ću nastojati što češće provjeravati forum i odgovarati na postavljena pitanja.
Ukoliko ne želite "javno" pitati ili vam nije jasno nešto već objašnjeno/riješeno, slobodno mi pošaljite mejl na lvalidz[at]student.math.hr.
Uglavnom, samo bez srama. I sretno!
Lucija Validžić
|
|
[Vrh] |
|
matkec Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
matkec Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:37 uto, 3. 12. 2013 Naslov: |
|
|
Na zamolbu studenata, odlučila sam odsada nadalje držati klasične demonstrature [b]četvrtkom, 14-16h[/b]. (a ostat ću aktivna i na forumu)
Ako mislite doći, javite se barem večer prije na neki od mailova:
[b]lvalidz[at]student.math.hr
luc.validzic[at]gmail.com[/b]
(naravno, možete i uživo kad me sretnete na faksu)
Ako vam termin nikako ne odgovara, možemo izmisliti i neki drugi, samo se javite. :)
I slobodno i dalje šaljite pitanja na neki od gornjih mailova.
Sastanak je, uobičajeno, ispred oglasne ploče do 14:15.
Vidimo se!
Lucija
Na zamolbu studenata, odlučila sam odsada nadalje držati klasične demonstrature četvrtkom, 14-16h. (a ostat ću aktivna i na forumu)
Ako mislite doći, javite se barem večer prije na neki od mailova:
lvalidz[at]student.math.hr
luc.validzic[at]gmail.com
(naravno, možete i uživo kad me sretnete na faksu)
Ako vam termin nikako ne odgovara, možemo izmisliti i neki drugi, samo se javite.
I slobodno i dalje šaljite pitanja na neki od gornjih mailova.
Sastanak je, uobičajeno, ispred oglasne ploče do 14:15.
Vidimo se!
Lucija
|
|
[Vrh] |
|
matkec Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Loo Forumaš(ica)