Lijepi pozdrav svima! :)
Nadam se da ste se stigli odmoriti i napuniti baterije za novi semestar ili ćete to tek napraviti, a nadam se i da ste uspješno okončali protekli semestar te da ste zadovoljni s rezultatima. :) Ako niste, ne očajavajte - uvijek postoji "sljedeći semestar"! :P A evo i prve prilike! ;)
Zovem se [b]Mario Stipčić[/b] i bit ću jedan od dva demonstratora iz kolegija Mjera i integral. :)
Moj službeni termin demonstratura je [b]četvrtak, 15-17 sati[/b]. Molim vas da mi se za dolazak pravovremeno najavite na mail [i]mstipcic [AT] student.math.hr[/i] kako bih se mogao pripremiti, ponijeti materijale, a i da znam doći na faks jer inače četvrtkom ne bih trebao imati nastavu. :)
Po potrebi, možemo se dogovoriti i za neki drugi termin - samo mi se javite! :)
Eventualne promjene termina objavljivat ću ovdje na forumu.
Inače, ako vam više odgovara, možete postavljati pitanja i preko maila, foruma ili bilo kako drugačije... Potrudit ću se biti što aktivniji na mailu i forumu, tako da sam i u tom obliku na raspolaganju.
Možda da još nadodam, obzirom na eventualne "priče" i na "ugled" ovoga kolegija: nemojte se bojati! :D Preporučam što redovitiji odlazak na predavanja i vježbe te da, tu i tamo, s vremena na vrijeme, malo listate i čitate bilješke s predavanja i vježbi. Jako će vam pomoći da budete što redovitiji i u toku s gradivom, a i puno ćete lakše savladati i usvojiti gradivo, bit ćete bliskiji s njim. :) Ako ustrajete, vjerujem da ćete se i iznenaditi kako brzo budete savladavali gradivo, a možda i s neočekivano visokom zaključnom ocjenom na kraju! ;)
Samo nemojte posustajati i bojati se - stvarno nemate zašto! ;) Ako ikako zapnete, imate nas demose, pa čak i asistente i profesore na raspolaganju u slučaju zahtjevnijih pitanja. Iskoristite to! :)
Za kraj, želim vam sretno i uspješno polaganje ovoga kolegija - i samo hrabro! ;)
Lijepi pozdrav svima!
Nadam se da ste se stigli odmoriti i napuniti baterije za novi semestar ili ćete to tek napraviti, a nadam se i da ste uspješno okončali protekli semestar te da ste zadovoljni s rezultatima. Ako niste, ne očajavajte - uvijek postoji "sljedeći semestar"! A evo i prve prilike!
Zovem se Mario Stipčić i bit ću jedan od dva demonstratora iz kolegija Mjera i integral.
Moj službeni termin demonstratura je četvrtak, 15-17 sati. Molim vas da mi se za dolazak pravovremeno najavite na mail mstipcic [AT] student.math.hr kako bih se mogao pripremiti, ponijeti materijale, a i da znam doći na faks jer inače četvrtkom ne bih trebao imati nastavu.
Po potrebi, možemo se dogovoriti i za neki drugi termin - samo mi se javite!
Eventualne promjene termina objavljivat ću ovdje na forumu.
Inače, ako vam više odgovara, možete postavljati pitanja i preko maila, foruma ili bilo kako drugačije... Potrudit ću se biti što aktivniji na mailu i forumu, tako da sam i u tom obliku na raspolaganju.
Možda da još nadodam, obzirom na eventualne "priče" i na "ugled" ovoga kolegija: nemojte se bojati! Preporučam što redovitiji odlazak na predavanja i vježbe te da, tu i tamo, s vremena na vrijeme, malo listate i čitate bilješke s predavanja i vježbi. Jako će vam pomoći da budete što redovitiji i u toku s gradivom, a i puno ćete lakše savladati i usvojiti gradivo, bit ćete bliskiji s njim. Ako ustrajete, vjerujem da ćete se i iznenaditi kako brzo budete savladavali gradivo, a možda i s neočekivano visokom zaključnom ocjenom na kraju!
Samo nemojte posustajati i bojati se - stvarno nemate zašto! Ako ikako zapnete, imate nas demose, pa čak i asistente i profesore na raspolaganju u slučaju zahtjevnijih pitanja. Iskoristite to!
Za kraj, želim vam sretno i uspješno polaganje ovoga kolegija - i samo hrabro!
Zadnja promjena: Phoenix; 22:06 pet, 28. 2. 2014; ukupno mijenjano 1 put.
|